45

МИР ЦЕНА НЯМА

преди 2 месеца

Абе казал си го е Божия наместник, кото требва да се каже и както Бог му го е подшушнал... МИР ЦЕНА НЯМА!!!!Оръжието е ВОЙНА(смърт), белият гълъб(знаме) е МИР!!! Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха, а искат да спре войната!!! КОЙТО ИСКА МИР НЕ ПРАЩА ОРЪЖИЕ!!! БЕЗБОЖНИЦИ!!! А най добрата и благородна миротворна помощ за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война. Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в по

44

Шопендар

преди 2 месеца

Ако запада воглаве с урсулите и папата знаеха какво искат,може би войната щеше да е приключила.но сега каквото каже сащ

43

Да

преди 2 месеца

Папата да си плати данъците на църквата и да спрат да муфтят само пари. Тази църква сигурно има повече злато от доста държави. И поповете са окичени с бижута като коледни елхи. Продажен жей.

42

Абсурд

преди 2 месеца

Папата , който е южноамериканец по произход дава съвети за конфликт от който няма никаква представа - отстрани погледнато изглежда както го описва, но той не няма опит от живот до фашистка Русия - то не бяха опити за намеса във вътрешните ни работи, не бяха диверсии, шпиони, окупация с инсталация на марионетно правителство , 40 години промиване на мозъци и накрая това - почнаха да нападат съседите си. Не е наясно изобщо човекът

41

CNN

преди 2 месеца

Трябва да сме политически коректни, само правилното мнение се признава.

40

Алекс

преди 2 месеца

Абе,изкуфел дедо.Дали са ти дворец и лукс.Седи мирен и не се занимавай със сложни теми като Украйна.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Казана дума, хвърлен камък. Няма нужда да ни обясняват, всичко разбрахме.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Един мъдър духовен човек директно им казва какво да правят. Да седнат на масата и да преговарят. Това е изхода. Мирни договори, а не кръвопрелитията. .

37

А бе

преди 2 месеца

Папата да помисли за Историята и да не забравя ,че папския престол не винаги е бил във Ватикана,а и в Авиньон! Дали тогава са вдигнали бяло знаме?

36

Анонимен

преди 2 месеца

Сега Путин да покръсти в католицизъм целокупното руско стадо агънца за заколение, а папата-русофил да се премести в Москва.

35

Факт

преди 2 месеца

Хитлер Е евреин!!!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Американците са му припомнили за снимките с млади енориаши в скута

33

Анонимен

преди 2 месеца

До УКРО - ФАШАГИ (32): А какво ще кажете - ти и подобните ти - русия да се разпадне (той (разпадът) и без това е в усилен ход). Какъв Крим, какъв Донбас?! Разпадът е в ход. Необратим.

32

1 качество ХУМОР

преди 2 месеца

ПЪЛНАТА ПОДИГРАВКА на Папа Франциск и Ватикана с аутсайдера без мозък Христо Стоичков и аутсайдерите от червена ухБългария СИ Я БИВА......ОЩе им се подигравай на червените Папо........Висококачествен ХУМОР.........ФЕН му станах на Папа Франциск категорично засенчил Настрадин Ходжа и Хитър Петър.........КРАДЕЦИТЕ И РАЗБОЙНИЦИ от ЦСКА около Весела Лечева аха-аха да издадат ЗАПОВЕД Крумовград да победи Левски София а накрая в гробището под земята заслужено отиде Христо Стоичков....БРАВО ПАПО!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Чебурашките са най-изостаналата нация в света, крепостен *** на Путин, стиснати за гушите - безправни матрьошки.

30

УКРО - ФАШАГИ

преди 2 месеца

ВЪРНЕТЕ КРИМ И ДОНБАС НА РУСИЯ И ДА СЕ СВЪРШВА С ТАЯ ВОЙНА

29

Анонимен

преди 2 месеца

Браво Папа. Добре им го каза на киевските фашаги.

28

Изпапаха ми думите

преди 2 месеца

Абе православни гамени такива, ще целувате краката на руснаците и ще обърнете другата буза и ще бъдете щастливи. Не бидете горди, това е грехота. А вие от военната индустрия, не бидете алчни за пари. И това също е грях и суета. Простете на враговете си греховете, за да бидат и вашите опростени. Амин.

27

Анонимен

преди 2 месеца

До28. Русия на руснаците. За каква и за коя Русия говориш. Не е така. Има много смесени бракове с китайски с руснак . И китайци с рускини. Те са вече във Вечна Дружба

26

Наблюдател

преди 2 месеца

Ммм да. И този като Бойко започна да обяснява, че не е казал това което каза. Пълна независимост на "ръководителите ".