45

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Нямат си доверие, но крадат заедно :)

44

Пловдив

преди 2 месеца

Мошеници

43

Няма доверие, да!

преди 2 месеца

Как може да имаш доверие в леви либерали с безкрайни претенции и безкрайна наглост! И преди всичко абсолютно незнание! "Големият" юрист Славов е публикувал за обсъждане Закона за съдебната власт в пълно нарушение на Закона за нормативните актове в РБългария!

42

Боби инвеститор

преди 2 месеца

Един съвет от мен. За да инвестирате в циклични активи, трябва да имате свободен капитал и като падне цената на даден актив (акции и др.) и да го закупите, а за дългосрочните инвестиции не е нужен свободен капитал, а по-скоро спестяване всеки месец и инвестиране. Който инвестира, той печели, а като не инвестира, обеднява с всеки един ден. Това е истината. Онези не ги гледайте, да си играят шоуто с избори и коалиции, слушайте мене и няма да сбъркате.

41

Радослав

преди 2 месеца

Доверието беше нарушено още с мига в който ПП-ДБ сключиха интимна връзка с Герб-СДС, сега всички стискат кокала защото знаят, че ще последват съдбата на ИТН, Атака, ВМРО, Марешки и каквото там се изреди вече да е ортак на Бойко. Сега чакаме Костя Копейкин да спечели и да изненада феновете си като направи тройна коалиция/интимна сглобка с Герб и ДПС.

40

99,99% мъртъв

преди 2 месеца

Доверието е нарушено вече 34 години,а не от 9 месеца.Кучетата си лаят ,кервана си върви.

39

Анонимен

преди 2 месеца

На каква заплата сте, или никой не си казва заплатата

38

Руси

преди 2 месеца

С влечуго като теб нормално ! Какво променихте бе ? Кажи ? Същите бандити сте ,даже по зле!! Преди ни крадяха наши ,сега и чуждите !

37

Хмм...

преди 2 месеца

Видяхме Атанасе, че за нищо не ставате!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Мафиотското говорене пред медиите стана златен стандарт за политическата Мафия. Досадни са, повтарят едно и също, лъжи, безсмислици, високопарие, тарикатлък, отричане на истината. Истината е скрита зад Кулисите. Там е същото като в Записа на Промяната.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Да, прав сте, хората не ви вярват, защото говорите едно, а вършите друго. В КС вкарахте кандидатура почти без професионален стаж и опит. За какви професионални критерии става дума. Какво да говорим повече.

34

Брях

преди 2 месеца

Като чета долните (в преносен и в пряк смисъл) коментари на копейколюбците у мен се надигат доста смесени чувства. От една страна се кефя, че копейките ги е яд заради липсата на политическа трибуна, от друга изпитвам съжаление, че има толкова необразовани и заслепени от псевдо-политическото си разбиране за държавното управление индивиди, и от треата страна изпитвам злоба спрямо копейкаджийския идол, който убива, тормози, ограничава и потъпква не само своята държава, но и други народи!

33

Анонимен

преди 2 месеца

През последните 9-ет месеца,Държавата бе"счупена" тотално.Сглобката излезна "халтава"и пари от ЕС,никс.Сегс вече кризата ще е перманентна.От политическа,ще стане финансова,после ще прерастне в икономическа и на края в социална.Така Държавата ще изчезне.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Чрез ДБ(Досъсипваме България)ДС иска да се докопа и до ЕНП (EPP)и да прати свой хора в Европарламента и ЕК.И ГЕРБ ще им помогнат,защото са едно от пипалата и.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатани Вън от властта и парламента не ви е грижа за държавата а за своите интереси стани да седна

30

Анонимен

преди 2 месеца

Докато има в политиката и в Съдебната система,такива дето си лягат с политици и после стават магистрати,нищо няма да се промени а само ще се подмени.

29

Мда

преди 2 месеца

Направо герб да иска всички постове и министри ако не да ги праждосва тия маджовциБальци вече няма да им се връзват

28

Баце

преди 2 месеца

Това момче некаде сьм го виждал с един сак и някакви американски папки

27

Анонимен

преди 2 месеца

И да попитам,къде е тефтерчето на Красьо-черничкия?

26

Анонимен

преди 2 месеца

Ала-бала,приказки.Направо да каже,КОЙ ще замести Мартин -Нотариуса и на кого Пепи-еврото,ще предаде архива си?Всичко друго е тинтири-минтири,за плебса.Има ли привилегий има и робство,макар и под друга форма,т.н. менте демокрция(Ние тая власт с кръв сме я взели и без кръв няма да я сдадем.)