154

Папаеца

преди 2 месеца

Тука в коментарите като ва гледам всички сте много бързи и яростни, ама нито ще отидете да гласувате или пък като отидете ще гласувате за същитите за същите евро джендърмени както сте гласували до сега. Софиянци тва си поръчаха тва ще получат.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Да благодарим на Денков за изострянето на вътрешната обстановка в страната.

152

Анонимен

преди 2 месеца

През уйкенда почти винаги отнемат достъпа на хората

151

Анонимен

преди 2 месеца

През уйкенда почти винаги отнемат достъпа на хората

150

Анонимен

преди 2 месеца

Амдепм

149

Анонимен

преди 2 месеца

На мигрантите, стоварени тук със самолети с тайни чартърни полети, първо им е бил даден шанс да се интегрират в Австрия, но те се оказали "агресивни, незаинтересовани от полагане на труд и напълно безполезни за обществото". Т.е. мигрантите в София са "селектирани и одобрени" от ППДБ! Честито!Това е само началото!

148

Анонимен

преди 2 месеца

Просто тия се екстрадират обратно в Африка при другите маймуни и който преминава границата се стреля на месо. Както беше едно време.

147

Чери00

преди 2 месеца

И КАКВО, НИЩО? ДОРДЕ ТЕ ИДВАТ И НИЕ ГИ ПУСКАМЕ, ТЪЙ ЩЕ Е! Квао още ни чака, бедна ни е фантазията. Ама ХАК ДА НИ Е! ДЕМОКРАЦИЯ!

146

Яшар

преди 2 месеца

Съвсем на скоро някой по телевизията беше само позагатнал,че имигрантите от Изток можели да взимат ЕС гражданство единствено от ЕС-държавата на която първо са пресекли границата.Правете си сметка що народ е преминал Българо-турската граница.най малко един милион народ е това,а в последствие може да се окажат и повече милионите.След добиването на БГ-гражданство,бежанецът има пълното законно право дадено му от ЕС да извика цялата си рода.Става дума за над 10млн. души поне.Изчезнахме като народ.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Тези 100 като ги пуснат да набарат жените и дъщерите на Денков, Просто Киро и всички които ни го набиха този Шенген!

144

АРЕСТ, СЪД за ДЕНКОВ

преди 2 месеца

ДА КАЖЕ КАКВО ТАЙНО Е ПОДПИСВАЛ ЗА МИГРАНТИТЕ

143

оставки трябват МВР

преди 2 месеца

Защо полицията не била на мястото на инцдента ? Защо не са реагирали веднага ? Защо не са знаели какво се случва в самият център на столицата ни ???? ЕЙ МВР ??? Какво правите бе *** ? Ако някой беше тръгнал да прави атентат щеше да избие камара народ ! Защо няма патрули с полицаи бе *** ? Подавайте оставките , че голяма издънка в сигурността е това ! Как не ви е срам? Вие трябва да пазите реда - за това взимате големи заплати ! За това ! Хем сте много , хем безполезни и службогонци

142

Анонимен

преди 2 месеца

Що Украинските бежанци не правят така а ? *** мюсулманска . Вън от България

141

Анонимен

преди 2 месеца

И ги пуснаха накрая Що ? Директно под конвой и на турската граница да ги връшат от където са дошли ! Няма помирение ей да знаете ! Няма да има мир докато тези не ги изгоните или вкарате в затворите ! Няма! МИРЪТ ГО НАРУШИХА АРАБИТЕ - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ! *** ДОЛНА ! БОЙ САМО ВИ ЧАКА

140

Ddd

преди 2 месеца

Задържали са ги, дали са им по един сандвич и са ги пуснали.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Преведено и те не знаят защо са били задържани.

138

ГЕТОТО НА ЕС?

преди 2 месеца

България се превръща в ГЕТОТО НА ЕС, със съгласието и помощта на управляващите, за който гласуваме. И така е от поне 10 години насам. Сега обаче процесите се засилват. Само след 3-4 години, ако настоящата политика продължава, България ще е истинско гето, без държава и закони. Медиите напълно цензурирани, а на улицата ще важи правото на силния. На там вървим мили ми Евтоатлантици и защитници на "ценностите". БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

137

НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ

преди 2 месеца

Въпросът е какво правят "мигрантите" изобщо у нас, наречени "бежанци? И защо не се прилага международното право - бежанец е само когато прекрачи границата на съседната държава (при определени обстоятелства - война в неговата страна например). От там нататък той си е НЕЛЕГАЛЕН МИГРАНТ. И не би трябвало да си подава носа от център за временно настаняване. Аз не знам България да граничи с Аффанистан и Пакистан например..

136

Анонимен

преди 2 месеца

До 127 - Че то тогава... Трябва да изгоним шефчетата на вскчките ИТ фирми , бе...

135

Анонимен

преди 2 месеца

До 137 - Здрасти, истински патриот тука! Мижранти биещи се по улиците са за жесене, па нападната група лъжат яко...