29

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че не се е разбил лайнера, че иначе нема отмерисване. Говнерите също.

28

Българин

преди 2 месеца

То в самолета си носи на дрямка. И аз винаги си поспивам

27

Мноого сте зле....

преди 2 месеца

Г-жо Анисия Иванова,Знаете ли какво означава "лайнер"?Чичко Гугъл ще Ви помогне.Успех с ограмотяването!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Какво друго да очакваме от азия. Руснаците пилоти йобват водачку преди излитане. Другите азиатски сходни на руската култура имат проблем със следването на чек листи и протоколи. Африканците са същите. Добре, че няма много черни пилоти.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки може да отиде изморен на работа, но не и някой, от когото зависи живота на други! Полетът е 2 часа, няма оправдание! Ако толкова му се спи, да си вземе болничен и да си остане вкъщи. Или пък да изисква от работодателите квартира, в която да се наспи преди полет, или пък да си плати хотел и да се наспи. Никой не му е виновен, че има деца. Такова безотговорно поведение навсякъде!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Мога да си представя причината - скъсали са ги от работа и преумора. Както навсякъде - липсват хора, особено квалифицирани.

23

Шах

преди 2 месеца

Аз пък заспах на магистрала Тракия, но само за 20 секунди. Събудих се в канавката. Нямах автопилот. Глобиха ме 100 лева и ме уволниха. Карах служебен камион. Човешко е да се заспи.

22

До Я па я..!

преди 2 месеца

след 11.9.2001 пилотската кабина се заключва, няма свободен достъп - ако екипажът пусне някого - тогава. стюардесите нямат връзка с въздушния контрол, нито редовно проверяват екипажите. обикновено капитанът обявява по вътрешната уредба на какъв етап на полета са - ако си летят се чува ясно.

21

Анонимен

преди 2 месеца

мисулманите са***

20

Я па я..!

преди 2 месеца

И стюардесите ли са спали, че никой не е видял спящите пилоти.Явно предишната вечер са били на банкет.

19

Анонимен

преди 2 месеца

И ко прайм с автопилота, който изведнъж изчезна...

18

:

преди 2 месеца

Сигурен съм, че двамата индинезийци са по-качествени хора от 80 процента от пишещите тук *** и панелни *** , все пак са пилоти на самолет ! Що се отнася за мигрантите , и аз не съм голям фен, ама да сте си виждали наскоро изсссраните чедА по Витпшка как се държат и кскво говорят ? Няма по-висши цивилизации ще кажа на лунатика по-долу и да т.н. Западна цивилизация води началото си от Месопотамия и Древен Египет , древните гърци са ходили в Египет да се учат както днес ние ходим в Харвард

17

LaghalibillaAllah

преди 2 месеца

Ние сме мюсюлмани. Вярваме, че всичко е в ръцете на Всевишния. Това вие няма как да го разберете. Ние живеем в спокойствие и подчинение пред съдбата. Вашите животи са като на бебе хвърлено във въздуха. Вечна паника.

16

F

преди 2 месеца

Реално единият е поискал разрешение,което се допуска в авиацията.За другия не знам

15

Йо

преди 2 месеца

Колкото по-тъмни са, толкова повече не може да се разчита. Крайни време е да се разбере и да се разделим, както е редно!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Тези надолу из Азията и Африката са си така. Не се нито дължи, нито държи на тях човешката цивилизация. От тях само се руши постигнатото от човека. И понеже преобладават и понеже бурените винаги побеждават културите, скоро ще наблюдаваме краха на поредната цивилизация на Земята. Колелото на историята се върти и е дошло време дружно да заспим и да катастрофираме постигнатитя напредък на упадащата ни с бързи темпове цивилизация.

13

Аз

преди 2 месеца

Цигaнcкa работа.... За 2-3 часа не могат да не спят...

12

Анонимен

преди 2 месеца

И една стюардеса заспала, ама за нея нищо не пишат.

11

Алекс

преди 2 месеца

Самолетът е бил на автопилот.Не може да се разбие.Все пак един от пилотите трябва да се събуди преди да свърши горивото.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Няма проблеми. Автопилота е карал.