17

Анонимен

преди 3 месеца

МНОГО БЪРЗО ГО ЗАБРАВИХТЕ, НЯМА И 40 ДЕНА ЩО ТАКА БЕ КОЗЕТА

16

той е омрял бе!

преди 3 месеца

а новинарите некрофили още го дъвчат!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Най голямата демокрация в момента

14

GrossDeutchland

преди 3 месеца

Рус0роби и Комуноидии ще ви гази танка с белия кръст!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Още повече, че шведите и финландците на този етап са богати и разглезени народи. Тва не са 40 милиона урко скотове, бедни, изостанали и закъсали, че шайка нацита да могат да ги ринат към фронта до последния. Цялото им приемане беше от яд че Русия каза не и пресече пътя на нато в покрайна. И това развитие не е в ущърб на Русия, а само на тези две държави, сега ще си плащат да бъдат въвлечени във война, която ще ескалира в ядрена в първите си 10 минути след като започне. Голям бонус

12

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен И кво - Финландия и Швеция си бяха към нато и без да е на хартия. Русия никога не ги е считала за безопасни в случай на война. Официалното им приемане не променя стратегическата ситуация за Русия, но значи, че в случай на война, тия две държави вече нямат никакъв шанс да не участват, и предвид близостта си ще бъдат първите поразени от ядрени гъби. Голям бонус за жителите на тези държави, които както обикновено, не ги питаха дали искат в нато или не.

11

Анонимен

преди 3 месеца

доста показателно е, че след цял живот дейност,най доброто което нахални успя да постигне със живота си, и за Русия, и за шефовете си от ЦРУ, беше да се гътне.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Булката му дойде ли? Или беше много заета да бълва русофобия за запАдните елити срещу париците им? Голяма либоф...

9

Анонимен

преди 3 месеца

"Екипът на руския опозиционер твърди, че той е бил убит от Кремъл - обвинения, които руските власти отричат."..............Екипът му получи тялото преди погребението. Ако имаше причина да се вярва, че Навални е бил убит, вече щеше да е разгласено от екипа.

8

Лили

преди 3 месеца

И негодника Путин изглежда една самозабравило се Нищо Жество пред родителите на Навални.Кой си ти бе,че ще се разпореждаше с човешките съдби?!

7

асдаа

преди 3 месеца

Моля ако може и ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС най-скоро при любимия Навални.

6

Алексей Нахални

преди 3 месеца

Най-накрая спрях да нахалствам завинаги!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Путин и пътник и той го знае.

4

До 2

преди 3 месеца

До Анонимен"Защо живее в изгнание?" Защото ако се върне, я очаква съдбата на съпруга й. Набързо ще скалъпят обвинение, "съд", затвор и очакван край.

3

НАВАЛНИ Е УБИТ

преди 3 месеца

ОТ УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ > ИСКАЛ Е МЕЖДУНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ В КРИМ

2

анонимен

преди 3 месеца

При Путин всичко става на обратно. Започна война с Украйна защото не я искаше в НАТО, но получи 2 нови членки - Финландия и Швеция. Сухопътната граница на Русия с Финландия е 2,5 по-дълга от украинската. Същото стана и с Навални. В опита си да го унищожи и заличи, Путин го превърна в герой и мъченик и името му ще се помни винаги.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Защо живее в изгнание?