64

кратко и ясно

преди 6 месеца

До юлиян можеш въ,,,,...шки Имаш повредено хъмври и два унищожени камиона ЕВЕНТОАЛНО марка МАН от които ВСУ има СТОТИЦИ а какво е имало на на тях Макети ? Ракети ? Полева кухня с картофи )) едим елена на шуйгу знае )

63

реалист

преди 6 месеца

До Ист...... руските загуби като нищо може и да са толкова

62

Ист......

преди 6 месеца

Над 15000 унищожена бронетехника, над 4000 гаубици, над 1000 самолета и вертолета, повече от 1000 000 жива сила унищожена или негодна. Това са загубите от украйнска и натовска страна на територията на Украйна!!! И има все още хора които си мислят че като пращат оръжия ще помогнат на Украйна, единствено увеличават тези цифри!!! Жалко!!!

61

юлиян

преди 6 месеца

Е, и аз да потвърдя,за ''Пейтриътите'', де.Значи както си караха кротко/влекачите ги теглеха/-два ''Пейтриъта'' и една С-300.Та карат си яваш,яваш по тъмно,през нощта и си мислят,че отиват на свадба.И отидоха...барабар с разчетите,цистерната с горивото за тях и...ДОТАМ!

60

Анонимен

преди 6 месеца

И ОНАЯ НОЩ БЯХА СТОПЕНИ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ПАТРИОТА.

59

Анонимен

преди 6 месеца

62 - ами със патреотете, АБРАМСИТЕ, ПАНТЕРИТЕ, хаймарсите, ДЖАВЕЛИНИТЕ и още куп западен ***, стигнаха до Москва още по миналото лято нали. Върнаха си и Крим.

58

Анонимен

преди 6 месеца

ЩО не врякате за генарала от правосъдието и и началник на харковския гарнизон Сергей Мелник който от 17 февруари след взривовете във Харков вече замлъкнал. А преди това пишел по няколко поста на ден. Последния пост бил от 17. 02., "отиваме във укритията". От тогава го няма вече.

57

Анонимен

преди 6 месеца

ТИЕ отремонтираа един,и едва хвръкнал вече и за ремонт не става. Авиация и ВМФ едните приземени другите потопени. ДО ЕДИН.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците не разбраха ли че с тия руски тралясници нищо няма да направят

55

Анонимен

преди 6 месеца

тук си е като компютрите и копотите не било Украински миг 29 а Су30 при това руско ама се нещо трябва да каше нещо клоуна Коношенко

54

само факти

преди 6 месеца

мда тоя е 595 тия от вси4ките нали4ни 42 бройки верваме им )))

53

Огнян

преди 6 месеца

Ами това да се чува и още добри новини да има

52

Анонимен

преди 6 месеца

Накрая пак ще се окаже, че рашистите са свалили някой от техните некадърници.

51

мерача

преди 6 месеца

в казармата бех мерач на БМ-21.катюша ,като истреля 40 парчета на залп голям паприкаш праи в целта,да не си там

50

Юлиян до Зелен..

преди 6 месеца

Не е фейк.И не му е сефте.

49

Юлиян до"минуси

преди 6 месеца

Във времето на повсеместна цензура да казваш и защитаваш истината е проява на екстремизъм.Не съм го измислил аз.Ако ще ги слагате минусите си все пак,пишете ги на сметката на Оруел.Той е виновен.

48

Юлиян до 48

преди 6 месеца

Мъкнат ги от цял свят.Нали западните емисари обикалят навсякъде,където може да се намери оръжие и руска и съветска военна техника.

47

Юлиян до 43

преди 6 месеца

Тя,истината от доста години вече е смятана за"руска пропаганда".За вас"единствено правилно ориентираните" е напълно в границите на допустимото да изнесеш невярна информация,стига да е насочена против Русия,а истината веднага е заклеймявана като"руска пропаганда".

46

Юлиян

преди 6 месеца

Добър вечер!Да се включа и аз.Гледах видеото за унищожението на трите системи за ПВО-две"Пейтриът"и една"С-300.Потвърдено и признато.Миналата нощ.Транспортират ги нощно време с влекачи.И трите една след друга.С разчети,с цистерна за зареждане,с геолокационна система за насочване и т.н.Пълна програма.И един"Искандер".И това беше.

45

Начо

преди 6 месеца

Така продължавайте!