42

Анонимен

преди 2 месеца

Каква работа има там това е за младежи или парадира че има много пари

41

тоти

преди 2 месеца

Явно ще излезе вятно,яе всички които са се боцкали по време на короната са им инжексирани ,,стоп патрони'',които на определена дата спират сърцето...дано не е тъка!!!

40

Антиваксър турист

преди 2 месеца

До Анонимен "Антиваксърите сте номер 1. Само да не сте като Копейкин - тройно набодени" -------------------- за сведение на излъганите балъъци - 30% от "ваксинираните" са набодени само по документи! И не, не очаквай някой да излезе да признае с лицето и името си "аз си платих за сертификат"! Най-малкото поставя себе и този, дето го е 'сиропирал' под опасност. Та така - копейките платиха евраци за да не им бъркат по носовете всеки ден.. а вие сентажиии пр..ти ще платите със здравето и живота си!

39

Анриваксър турист

преди 2 месеца

До Анонимен "Антиваксърите сте номер 1. Само да не сте като Копейкин - тройно набодени" ---------------- то и аз съм двойно сиропиран.. по документи хихи.

38

Анонимен

преди 2 месеца

спрел е да хапне една супа на Бъндеришка и кат' е видял цената на супата и се струполил човека

37

гост

преди 2 месеца

колко бустера си е сложил... това кажете

36

Анонимен

преди 2 месеца

Антиваксърите сте номер 1. Само да не сте като Копейкин - тройно набодени

35

силно притСнена

преди 2 месеца

Дал е много зор на щеките......

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "До 2 години след прекаран ковид," ------ израелско изследване на над 650 000 несиропирани човека и прекарали кромид НЕ ПОКАЗВА увеличение на сърдечносъдовите заболявания спрямо обичайното.. същото не може да бъде казано за любителите не експерименталните генни терапии! Факт!

33

До 31 вият идиот

преди 2 месеца

Ако вземе та се окаже че е ваксан починалия господ да го прости, пий по 3 дози аспирин. И без това мозък нямаш.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Швейцарско изследване сред медицински персонал в активна възраст показва, че един на 35 сиропирани с модерна получава увреждане на сърдечната тъкан (миокардит). И това е доживот! Да, креватните и диванни екшън герои може и никога да не разберат, че сърцето им е увредено и да живеят дълго, но хора, които са физически активни може във всеки един момент да получат поздрав от модерна и фазер. И това са фактите! Честито на печелившите!

31

Анонимен

преди 2 месеца

До 2 години след прекаран ковид, шансът да получиш инфаркт или инсулт се повишава с 250%. Тепърва ще има още много инсулти и инфаркти. Да благодарим на антиваксърите.

30

Буустнат яко

преди 2 месеца

Бустери пустери и накрая окапааа кат есенни листя.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам как да кажа. От една страна, ако беше оцелял щяха да му сложат стент. Една кардиоложка беше казала, че повече от 3 стента не е желателно да се слагат. Аз познавам човек с цели 6 стента! За да лапат пари ония кардиолози!

28

Анал@лизатор

преди 2 месеца

Бил е заможен със сигурност.Сега само такива карат ски.За двама човека са едни 200лв/ден.Ако е било в града,могъл е да си позволи качествена медицинска помощи да оцелее.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Последно спускане в живота!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Щастлива смърт! Докато кара ски, а не в памперс...

25

Кунчо Бустера

преди 2 месеца

Ваксините са безвредни и даже полезни! Аз си изкарах чудесно 2 месеца във ВМА с маркуч в устата, а тоя скиор вече е направо в рая! Завиждам му! Можеше и аз да съм там!

24

ПорЦелан

преди 2 месеца

Сигурно е видял цената на чая.

23

Анонимен

преди 2 месеца

На моята майка баща й починал от инфаркт. Бил е на 49 години. 60-те години се е случило. Мама е била на 8 години.