307

рубашка

преди 2 месеца

До Анонимен 313 като медвечо и захарчето, не си държат езика зад зъбите

306

Анонимен

преди 2 месеца

Оууууя, военната мощ не е ли по-належащо да си оправят демографията, че всичко живо се изнася и дори предпочитат Беларус. Прибалтиките са пред закриване, но не заради Русия. Изцяло на издръжка на ЕС. Тая за военна мощ ми говори. Смях в залата.

305

offff

преди 2 месеца

Русофили си мисли , че съществува благодарение на СССР. Че всичко е една световна конспирация за унищожаването му. Стои си тук в лошия запад и крещи Русия е велик. Направо ми е жал за такива нещастници, 99% от които са супер нереализирани в живота.

304

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото си по-малък и незначителен като прибалтиките, толкова си по-агресивен. Русия дори не ги забелязва вече, но те безспирно се занимават с нея и хапят като комари без някой да ги предизвиква. Това сега защо го правят? Явно е, за да затвардят новата си натовска идентичност, бързат да се покажат най-предани и верни слуги. Ама то и на Запад не им обръщат никакво внимание, гОрките.

303

Иви

преди 2 месеца

До Кънчев Ако прочетете малко история , ще видите ,че за съществуването си - тези държави дължат единственно и само- Благодарение на СССР ... иначе НЯМАШЕ да ги има - изобщо . Инвестицийте в Прибалтийските държави ( за сметка на сибирските региони, ъуммм. на всички други региони) - е огромна! Сега е обратното - развиват НЕОБЯТНОТО! Което дава плодове за секудни ... Кому беше нужно да се създава "витрина" на СССР... Вместо да си развиват СЕБЕ си , а не неблагодарни ........... да не кажа какви

302

Хе хе

преди 2 месеца

До Анонимен И кой го казва ,вице европейският шампион по пукница и алкохолизъм ,сребърният медалист след Чехия .

301

Хххх

преди 2 месеца

Абе ккави бяха тия Литва Летва Латвия ...все ги бъркам....абе бяха накакви гиганстски държави с Брутен вътрешен продикт от няколко трилиона..

300

до глупака Кънчев

преди 2 месеца

До Кънчев. Аха, Франция Полша, Германия, все горкичките бяха нападнати от Русия Включвай мозък ако имаш

299

дя

преди 2 месеца

каква военна мощ на Латвия??? Първо намерете се на карта .. за 1 ден може с автобусчето или кола да пресечеш накръст 3 прибалтийски републики ..Още една психопатка , както и Кая Калас - естонската зъл пинчер И двете имат родители партийни функционери от CCCР

298

Анонимен

преди 2 месеца

Oooo вие пък какви трезвеници сте по черноморието ни . Скачат от хотелските стаи пияни до козикраката.

297

ОТ КАКВО СА И

преди 2 месеца

ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИЧКИТЕ ?

296

Анонимен

преди 2 месеца

Da be, то щото няма алкаши в Литва, Латвия, Естония, Финландия и всякакви северняшки джуджета

295

Кънчев

преди 2 месеца

Какво се пенявите,бре ?! Явно не знаете,че няма страна съседка на Русия,която да не е била нападана от Русия ?! И още нещо - мегаломераците на Русия никога не са намаля вали,а само са се променяли в зависимост от международната обстановка.Па поразровете се малко,па прочетете по-стари източници,а не само да лаете в хор с Русия!!!

294

ПРЕДИ ГОДИНИ

преди 2 месеца

В ЕДИН ХОТЕЛ В КАРЛОВО РАЗГОВАРЯХ С 3 СЕМЕЙСТВА ОТ ЛАТВИЯ > " ЛАТВИЯ НЯМА НИЩО . НИ ПРОМИШЛЕНОСТ, НИ СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ЗАТОВА ПОСТОЯННО НИ УВЕЛИЧАВАТ ДАНЪЦИТЕ "

293

Анонимен

преди 2 месеца

Добро определние за руската политика , само те могат да тръгнат на война против разшитяване на НАТО и да добавят към него 2те най модерни и добре организирани армии в Европа ( които още не бяха част от НАТО) и по този начин да увеличат границата си със съюза с над 2к километра

292

латвийски пинчер

преди 2 месеца

Джаф-джаф, джаф-джаф-джаф.

291

Анонимен

преди 2 месеца

Съвременните политици така и не се научиха да си държат езика зад зъбите. Много вреден навик имат да плещят каквото им профучи през ума без да го обмислят. Ей така започват бедите.

290

българина

преди 2 месеца

ЕС много ли е предсказуем??? уж икономическо обединене пък стана нато 2!!! уж пълноправни членове, пък стана ессср

289

Анонимен

преди 2 месеца

Тази е болна от особена форма на куроянковщина.

288

Анонимен

преди 2 месеца

Латвия е една плюнка, не е Украйна. Какви Сармати, какви Кинждали - две роти ветерани от бившата УССР и за 2 часа са в Рига и обявяват присъединяването към Русия. И после какво - НАТО ще започне 3св с новите руски територии?