230

наблюдател

преди 2 месеца

е и какво Русия си събира сателитите изгубени при разпадането на СССР нас какво ни засяга това ?

229

ссс

преди 2 месеца

Тоаааа па са е надрусал

228

Анонимен

преди 2 месеца

Долен психопат

227

вгз

преди 2 месеца

Кой се интересува какво е казал Кафявски? Казал, пръднал... все тая.

226

Анонимен

преди 2 месеца

Елементарен мошеник - продаде държавата и хората й за лични облаги. Сега тръгнало да плаши с измислици, подшушнати му от господарите му от САЩ.

225

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо не е разбрал основната цел е той

224

Анонимен

преди 2 месеца

Този вече е на залеза

223

Случайно попаднал

преди 2 месеца

Ще ви видим след като се изпълни изконото ви желание да станем част от Руският мир,къде ще работите и за колко,в Ислямски Иран, С.Корея,Сирия, Китай,Индия,Ю.Африка,Р.Ф.Украйна,забравете за запада, връщане в България с влакове,без пари и пенсии,ще ревете с глас по улиците.

222

Анонимен 2

преди 2 месеца

Молдова е първата цел,тя с Украйна, след това е Грузия,вижда се в България, тези ,които не желаят Евро съюза и Нато,са готови да се прегърнат с Путинова Русия,проблем за Русия е Румъния,там ги мразят и са модерно въображение,край на цел е затваряне на Ч.Море, то ес руско.

221

Анонимен

преди 2 месеца

Наркомански глупости, цял свят вижда, че целта първо е Украйна, после Израел, Париж и Вашингтон. Украинския лилипут трябва да обясни за какво им е на РФ Казахстан или пробалтийските примадони с 500 000 жители? То само руската армия наброява колкото тяхното население. Да не говорим, че Русия има повече самолети отколкото са колите на прибалтийските палячовци.

220

Анонимен

преди 2 месеца

Има събрани нацисти и нацистки формирования в Лвовска област, които се развяват свободно, тези трябва да бъдат осъдени и вкарани в затвора, в противен случай, ще ви разиграват и създават проблеми!

219

Сатир

преди 2 месеца

Моля за обяснение, Зеления но играе говорител на Кремъл????

218

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко тръгва от това, че се налагат лъжи, Гьобелсова пропаганда, фалшифицирана история, нацизъм. Самите поляци и хората от Лвов, са руснаци по произход, руснаци от царска Русия са, но по стечение на независещи от тях обстоятелства и тайната намеса на чужди шпиони през ПСВ и ВСВ, са се превърнали в марионетки на собствените си врагове+убийци и от там е произлязъл този конфликт в миналото, руснаците трябва повече да не допускат подобен проблем и пазят яко района на Украйна и границата си

217

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен , Залужни е по-голям предател от Зеленски, той може да задълбочи проблемите, а не да ги реши, той е от зомбираните! В голяма грешка и заблуда сте, ако мислите, че Залужни може да реши нещо или някакъв проблем на украинците, напротив, ще ги вкара още по-надълбоко в блатото! Имайте в предвид, че някои хора от Лвов, все още не разбират какво се е случило и случва, живеят си все още зомбирани, в свой собствен свят, ако ги бяха пращали на фронта, може би щяха да изтрезнеят!

216

Анонимен

преди 2 месеца

Шмъркан вече взе съвсем да дерайлира

215

1

преди 2 месеца

Гениален геополитик, разбира ги нещата, ха-ха

214

Анонимен

преди 2 месеца

Казахстан Путин няма как да я вземе защото там е Китай.

213

Моля ви

преди 2 месеца

Стига с тази евтина пропаганда. Омръзна ми да гледам този наркозависим клоун. Дайте някакви безпристрастни новини.

212

Анонимен

преди 2 месеца

По време на първата световна война Запада финансира един руски евреин с 20 милиона марки за да организира Октомврийската революция в Русия за да я отслаби. Сега отново Запада финансира украински евреин ,но вече с милиарди долари и евро,но целта остава същата-отслабване и разпад на Русия.А това вече е игра с оцеляване на човечеството!

211

българин

преди 2 месеца

От 1 април,този индивид вече,ще бъде НЕЗАКОНЕН президент на Украйна!!! Убеден съм,че Ще се " роди" и " опозиция" в Украйна искаща Оттеглянето му Незабавно! Той самият Не желае Избори за президент.Понеже било " война" в Украйна! Но пък иначе " демонстрират" че в Киев живота си тече " нормално"? Даже тамошните " милионери", си закупили " скъпи спортни автомобили"!-:) Ако всичко е нормално там, Зеленски защо,не " желае", да насрочи Избори за Президент???-:))? Залужни му Дила във голота вратле!!!-:)