11

Анонимен

преди 2 месеца

Либерализация означава да мога да си купя ток от АЕЦ Козлодуй, без посредниците на Промяната от Обръчите от фирми. Пуснете ни до продажбите на АЕЦ Козлодуй, всеки да бъде самостоятелен купувач. Променкаджиите нека да си купуват директно ток от ветрените си мелници и слънчогледите си.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Продажници ще ни продават ток на Промянливи цени на Обръчите им от фирми.

9

Ха, ха..

преди 2 месеца

Ше свикнете , бе.....НЕМА КЪДЕ ДА БЕГАТЕ!

8

Има време

преди 2 месеца

хората да реагират на своеволията на Василев, да запазим ТЕЦ2 без да плаща квоти, да деанонсираме всички договори на ПП, ДБ, ГЕРБ, СДС, ДПС, позовавайки се на фалшифицирани избори. Зависи от хората, щом позволяват, ще ги грабят. В Гърция плачат от сметките за ток между 250 и 400 евро на жилище. Забраниха ви референдум евро-мълчахте. Отмениха ви референдум Белене-мълчахте. Пратиха ви на борса ток-мълчите. Плащате скъп газ-мълчиге. Василев тегли заеми-мълчите. Инфлация над сто процента - мълчите.

7

Щирлиц

преди 2 месеца

Мрежата за пренос на ток е една,производителят на ток също.Каква либерализация?Ааа,или искате да ни натрапите зорлем всякакви частни ВЕЦ-ове,перки и слънчеви панелчета?

6

до 5

преди 2 месеца

бако , така арно че ти го набабанат та ще ти писнат ушаците . От месец насам всички обясняват как плавно ще ни го наденат , но на теб щели да ти смъкват цената. Извади си главата от пп герб дпс зад ни ка !

5

Анонимен

преди 2 месеца

Пълни глупости! Шбания рублажия защитава интересите на енергийното лоби, което е тясно свързано с руските интереси! Те искат високи цени за да правят печалби, а либерализацията ще смъкне цените! Енергийната мафия не иска това!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Помните ли как ни накараха да си затворим 4-те ядрени блока в АЕЦ Козлодуй! Светна ли ви сега защо го направиха? За да се появи нужда от американски ядрени блокове но на цена 100 милиарда $. Същата схема ще я приложат и за тецовете! Сега ще ги затворите и нарежете за скрап, а през 2040 г. когато не излязат сметките за тока ще се наложи отново да храним американците с нови 100 милиaрда $ за нови американски тецове!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ами това е зелената сделка и зелената енергия и политики на ЕС. Без ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, какво да се очаква, ток без пари, както беше преди с ТЕЦ и АЕЦ с всичките работещи реактори, ами не става в ЕС има правила и забрани и квоти за ТЕЦ, а и има подписи на Бг с ЕС за затваряне и на АЕЦ.:))

2

Анонимен

преди 2 месеца

Когато малкият бизнес го изритаха на свободния пазар, офиси, фризьорки, лекарски кабитети..., сметките им скочиха тройно, за тези, които избраха ЧЕЗ, ЕВН и ЕнергоПро за свой търговец. Онези, които избраха малките търговци риваха със сълзи, на десеторни сметки, в някои месеци. Масово българите се топлят на ток, затова регулираният пазар е грижа за тези хора. Сега или ще плащаме тройно или ще студуваме. Нашите правителства, всичките, доказаха през годините, че не им пука за хората.

1

Яжте пaчаta

преди 2 месеца

Е поредният разбирач