110

Анонимен

преди 2 месеца

Де са полицаите? Пред Халите вече е страшно, денем и нощем. Трябва ли да има ексцесии с обикновенни граждани за да се намесят дебелаците.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Нека ви, българчета смешни. Малко ви е

108

Анонимен

преди 2 месеца

Ами да се събират мъжете от кварталите и вместо да си бият жените, да ги почват тъмните на места без камери! Да се превъзпитат хората ,ще е най- доброто за тях!

107

Дам...

преди 2 месеца

Заради един въздушно-капков Шенген ей ви го резултата! И това е само началото, ордите от араби тепърва ще се развихрят у нас. Браво на парапет Киро, на Денко и на щъркела Габриел, от тоя ваш Шенген, скоро ще ни загорчи, та чак ще се не трае. Ама на кой му пука за българите, важна е истерията Шенген и разбира се Украйна!

106

Българин

преди 2 месеца

Нека сега да ви бият вашта ***.ца.Ние като ви казвахме,че трябва да има граница,армия силна държава и мъже,които да пазят българската земя,ни наричахте фашисти,радикали и изостанали.Сега ще си получите заслуженото,евролиберасти.

105

Mvr spinka

преди 2 месеца

Тази вечер са се били в бежанския лагер в Овча купел. Между тях си . Инфо излези и по нова . Късно е вече. Важното е, че сме в шенгвн въздушно - престъпническо емигрантски. Сметката дойде.

104

Libre comme air

преди 2 месеца

Цяла България видя побоя...само. мвр. Не го видели...Нали щеше да има полицейски патрули...къде са...Ако ги няма на Витошка...значи няма и мвр

103

Анонимен

преди 2 месеца

Малко кютек няма да им дойде зле на нашите, да разберат отрано, че с меки китки, райски газ и социални мрежи няма да оцелят. Тая земя са я пазили векове мъже, а не елтън джон и азис. Почвайте да спортувате, че допе да ви е яко.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха горките арабета, явно не знаят къде са попаднали и не знаят, че на българин падне ли му пердето гори и мокрото покрай останалото, нема нпота нема не бех аз. Ние и без това сме пред гражданска...Наистина ги съжалявам, много са объркани.

101

Оня

преди 2 месеца

Ще има много кръв

100

До ??? 98

преди 2 месеца

Напиши в търсачката 'бой в София Витоша'.

99

Пътър

преди 2 месеца

Стига празни приказки, а давайте информация кои са араблите и къде се намират.За тези не трябва да има милост, за да си научат урока подобията им. Тези изчадия разбират само от методите на Израел.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Абе пич на вас що все някой трябва да ви върши работата. Да не са ти длъжни с нещо тия от агитките? Като имаш проблем взимаш Бата, взимаш 9-ка с два пълнителя кухарки ако нещо се обърка и си свършваш работата сам твоите авери. А не все да пасувате и някой друг да се бъхта.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък си мисля, че е време за ново хоби. Ще се съберем компанията, а ние сме къмто двадесетина човека и където мернем мигрант ще го интегрираме.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро и в други градове.

95

Анонимен

преди 2 месеца

аз имам информация, че Копейкин плаща на роми да правят тия сценки, за да отвличат вниманието от изплатената му ипотека със субсидията. Точно както тия с белезниците, които ни върнаха от Германия си се оказа наши родни рецидивисти, а не мигранти. Стойте и гледайте как ще напускат още от партията му, всеки ден лъсва по нещо.

94

???

преди 2 месеца

Как разбраха, че са мигранти?

93

Тупалуп Патакютов

преди 2 месеца

До Анонимен 96 Зависи какъв смисъл влагаш вдумата "профилактика" в конкретния случай.

92

Ноухау

преди 2 месеца

Отстрел на място. След като няма сигнал за подобна случка, значи не се е случвала. Но ако някой подаде такъв сигнал, после в някоя късна доба да му се случи случка. Такъв подход ще реши проблема, ако такъв възникне.

91

pasito

преди 2 месеца

Защо спят онези псевдо бабити от агитките ??? Явно никой не плаща... Иначе могат и правителството да свалят.