60

gogo

преди 2 месеца

ВРАВО ДЖОАН!!!!

59

gg

преди 2 месеца

Трансджендърството е психично заболяване и тези идивиди трябва да бъдат лекувани в съответните заведения.

58

Случаен минувач

преди 2 месеца

Джуджетата са големи само докато скачат по главите на великани.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Вече да кажеш истината е престъпление и то от омраза!? Пример за тотална деградация на едно презадоволено общество, което е загубило връзка с реалността и разума.

56

:((

преди 2 месеца

Когато хлябът стане много и евтин и почват щуротиите!

55

Анонимен

преди 2 месеца

ИЗродиии!

54

Йордан

преди 2 месеца

Жените са тези хора, които имат яйцеклетки, понякога забременяват, износват и раждат деца. Жените са жени по рождение, а не по документи.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Да знаете,че п.е.д.о.ф.и.л.и.т.е развращават подрастващите като използват филма "Хари Потър".Разпространяват видео,в което се целува Хари с онова русото момче и го представят за нещо нормално.Естествено е,че Джоан Роулинг няма да е доволна да й използват таланта за пропаганди.Ако някое дете е фен на Хари трябва да внимавате много и да му говорите.Еднорозите направо ги омагьосват.

52

Сарказъм Радомирски

преди 2 месеца

Четейки статията у мен остава един горчив привкус, че тази статия не е писана от "Е. Л. К. А", от ЕЛК.

51

era

преди 2 месеца

то вина, но вместо матка има простата. Таза и е мъжки. Ако я изровят след 200 год ще кажат, че е мъж

50

полковникът

преди 2 месеца

Ще е добре дъртите ченгета да спрат с перверзните сценки, направо да въвеждат спасителните рестриктивни закони и прикрити корпоративни диктатури с които ще ни спасят от джендаризмите и налагането на т.нар. Ново Нормално! Всички абсурдни, нелогични и противоестествени неща , които се случват последните години са подготовка за "спасението", спестете ни поне гротескното шоу, да идва развръзката та да се успокоим всички!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Алоу - Федакцитя! Не е водещА, а водещ. Софете на псухипно болните мъже, да казвате жени!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Чужди медии излъчват кадри от "демократична и натовоориентирана Атина", На които се вицдат стълкновения на протестиращи с полицията. Поводът бил въвеждане на частни университети. на кадрите се вижда как и полиция, но и протестиращи са агресивни, има както палки, газ от страна на полицията, така и взривяване на запалителни предмети, даже предварително подготвени на земята за палене обекти. ... Много лоша картинка. Зашо не показвате? Ако беше в Москва, 100% щепе да пуснете поне 5 материала.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Личи си, че всякакви транс-манс са с психични отклонения. Мен кво ме интересува кво пише в паспорта ти да не би да ти е татуран на челото. И какъв е тоя фалшифициран акт за раждане това не се ли преследва от закона ? Да не би на всеки трансманс да е задължително да му знаем автобиографията наизуст ? Ади отнасяйте нанякъде с вашите ненормалщини...

46

Анонимен

преди 2 месеца

Както върви нормалните ще станат екзотика.

45

змей

преди 2 месеца

От кога на български, за мъже се пише в женски род?!

44

Анонимен

преди 2 месеца

E твa e ca нanълнo nokpити aтлaнтичeckи kpитepии!

43

Анонимен

преди 2 месеца

ПeПepygka...

42

Анонимен

преди 2 месеца

Искат да се представят за по- жени от жените. В паспорта им пишело. Хахахааа. То о на градските тоалетни пише жени, ама влизаш и намирал ке нефф

41

Европа се разпада

преди 2 месеца

Скоро никой няма да говори за ***... Докато разни НПО-та ни говориха колко трябва да сме добри и толерантни напълниха Европа с мигранти - само мъже.. Те нито са добри, нито толерантни.