205

Ист.....

преди 2 месеца

Дори не чета статиите вече, само заглавието е достатъчно!!! Как е възможно да промиеш до такава степен мозъците на всички медий??? Ако не е така то значи че го правят за пари!!! Което означава че са предатели на България!!! Никой ли не вижда как потъваме по всички направления??? Даже историята си се опитват да променят!!! Срам

204

Анонимен

преди 2 месеца

ЗАПОЧНАХА ОТНОВО С ДЕМОНИЗАЦИЯТА НА РУСИЯ И ПУТИН ! А САМИЯ ПАПА РИМСКИ С ГЛАСЪТ НА ГОСПОД ИМ КАЗА ДА ВДИГНАТ БЕЛИЯ ФЛАГ И ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА МИР. САМО ДА ВИ СВЕТНА ЧЕ ИМА 9 МИЛИОНА УКРАЙНЦИ КОЙТО СА МИГРИРАЛИ В РУСИЯ И СЕ ЧУВСТВАТ КАТО ХОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ УКРАЙНКИТЕ КОЙТО ЕДИНСТВЕНО НАМИРАТ МЯСТО В БАРДАЦИТЕ НА ЕС

203

Хохо

преди 2 месеца

Егати пещерна западнала гьобелсова пропаганда.

202

Анонимен

преди 2 месеца

уКРАИНЦИ ПРЕДИ ВЕКОВЕ НЕ Е ИМАЛО ТАКА ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗСЕЛВА НЯКОЙ КОЙТО НЕ СЪЩЕСТВУВА.

201

Анонимен

преди 2 месеца

а ТОВА В гАЗА КАКВО Е АКО НЕ Е ЕТНИЧЕСКО ПРОЧЕСТВАНЕ?

200

Богомил

преди 2 месеца

До Емо 194. Руснаците от векове разселват украинците, даже и на далечния Север и на тяхно място заселват руснаци и др. До голодомора, когато умират от глад между 7 и 9 милиона украинци, главно в Донбас, популацията на украинците е била по- голяма от етническите руснаци. В ГУЛАГ 60% са били украинци. На мястото на умрелите от глад милиони украинци. са заделени руснаци, както и в Крим след 1944г. Десетки хиляди българи също са изселени. Руснаците са стадо оглупели, несвободни хора, крепостни.

199

ПУТИН

преди 2 месеца

Е АНТИХРИСТА

198

Факт

преди 2 месеца

Рускофашистките агресори затвориха всички български училища в окупираните територии.Българският е забранен.Какво изпищяха Радев,Костадинов и Нинова по въпроса?

197

ЛЕЛЕ

преди 2 месеца

Толкова много имали нужда от нея и я измъчвали, че накрая я пуснали на си отиде в Украйна. Егаси жестоките хора!

196

Весел Патиланец

преди 2 месеца

До Анонимен 179 "...Има видео в което украинците се опитват да се спасят през границата..."защо бе младеж, говориш глупости? Ако беше така защо не бягат към матушката ами в обратна посока? Освен това хванатите са руснаци - има и видеото в нета!

195

Анонимен

преди 2 месеца

Много проста и глупава пропаганда !

194

емо

преди 2 месеца

поредната русофобска статия на редакцията на днес, пълна с измислици. в така наречените окупирани територии, а и в други, които тепърва ще бъдат освободени, живее руско население, което с радост посрещна руските войски и на прозрачно проведени референдуми демократично гласува за присъединяването към русия. над 70% от руснаците, според последните социологически проучвания, ще гласуват за путин - елементарен въпрос - как се манипулират толкова много хора.

193

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам, по гласовете за и против, в момента тука четат повече заблудени овце - Ру, со, фил, че, та, ама като толкова го обичате това лудото джудже, ходете там при него да му целуват грузинския г, ъ, з,.

192

Анонимен

преди 2 месеца

За лудото джудже *** има само едно лекарство. - 9мм!!

191

Анонимен

преди 2 месеца

Държавата трябва да бъде разведена с идеите за националност , принадлежност и прочие. Дър ава е просто един проводник на услуги срещу заплащане. Нищо ппвече, нищо по-малко. Дори е най-хубаво да няма държави, ами да е само една!

190

Анонимен

преди 2 месеца

Рассия беше 150 години назад.Сега стават вече общо 220 години назад във времето с тоя позор И без това бях чувал от отвлечени деца на Украйна в Русия.Които казваха , че сутрин преди закуска , са ги карали да пеят руския химн.И тези които отказваха , не им дават да ядът И ги вкарвали в карцера за денонощие .За мен всичко това звучи като фашизъм.Не знам русофили и копековци как им звучи.Ама те и тухла ще ядът Стига на нея да пише ,,хляб от Рассия"

189

Анонимен

преди 2 месеца

,,Не искам да съм РОБ на САЩ! А вие искате ли?"...Отговор: ..А бил ли си там роб?..Питам .Защото много ,,копековци" като тебе заминаха за Западна Европа у не се върнаха от там.Питам. Защото , да не би да са ги направили роби.И да не ги пуснали да се завърнат в Родината си Русия...хахахахаха

188

Анонимен

преди 2 месеца

,,Не искам да съм РОБ на САЩ! А вие искате ли?"...Отговор: ..Да.Защото в сегашна Америка робите живеят по добре от робите в Русия.Справка не търси в ,,Россия днес".

187

От хамерика с любов

преди 2 месеца

Днес бг, добре ли плаща дойче зеле или парите свършват, че тя германията фалира

186

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Путин ще ги оправи руснаците. Само дето вазелина свършил, та ще ги поболи първо.