110

Анонимен

преди 1 месец

Що бе, тя още не е умрела???

109

Анонимен

преди 1 месец

Тия верно удариха дъното. И Чайковски им крив нещо, та намериха на кого да си кръстят улицата. Чайковски ще го има през вековете, а тая Нюланд след някоя и друга година никой няма да я помни. Комплексарщина и нагаждачество.

108

МиришеЛелСтефанкеее

преди 1 месец

Колко паници зле сварен боб треа да се изядът че био индивида да е състояние арпежно да отпърди с ръмжащоБасово уговорническиБаритонно о хапещоСопранено мажорните акорди До, Ми Сол за да усети индивида как шията на Лебеда мувлиза в ПръцТромбона, за да оцени падението от съвършенната музика на Чайковски до мазетата напрдливитеБоксьори Клечкави.

107

сиромах

преди 1 месец

Абе не Ви ли писна постоянно да оплаквате Украйна?Защо не кажете коя беше основната причина за да започне тази война?Ако украинците считаха хората в Донбас за свои граждани,то защо ги бомбардираха,обстрелваха и унищожаваха?Ако вършеха тези глупости защото ги считаха за руснаци и ги ограничаваха езиково,културно и във всяко друго отношение,то значи Путин правилно се е намесил в защита на свои граждани!

106

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците не могат да се сравняват с малкия пръст на украинците. Без тях Русия стана държава от пития свят.

105

Анонимен

преди 1 месец

Чайката я прогониха от чуждото украинско гнездо.

104

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 105 Като прехвърлиш вината от болната глaва на здравата по-добре ли се чустваш или Русия се чусва оправдана?

103

Анонимен

преди 1 месец

Накрая стана Майната и на Русия.

102

Анонимен

преди 1 месец

Щеше да е по приятно ако е на Виктория сикретс

101

Киев

преди 1 месец

удари дъното!

100

Анонимен

преди 1 месец

Какво върло опростачване на украинската държава. Хазарката еврейка, която има голяма заслуга за настоящата война и смъртта на стотици хиляди украинци. Нощно време, обикновените украинци, които не са глупави и схващат нещата, ще отиват да извършват физиологичните си нужди на тая улица, докато носи това позорно име.

99

Анонимен

преди 1 месец

Дъно

98

Баси Мазохисма

преди 1 месец

Да прославящ убий ците си!Нюланд им разруши държавата те улици на нея кръщават.. по зле от Стокхолмски синдром..

97

ъ

преди 1 месец

Виктория Нюланд да не е умряла, че кръщават улица на нейното име? Мислех, че само сее пенсионирала. Впрочем, промяната е показателна - вместо на велик руски композитор, улицата ще носи името на посредствен американски политик-кръволок.

96

Анонимен

преди 1 месец

Микрон каза, че ще вкара отановски войски в Украйна, ако руснаците напреднат към Киев и Одесса.

95

Анонимен

преди 1 месец

Никога Украйна в Европейския съюз и НАТО. Така е най-добре за нас и за Русия. Украйна ще е постоянен конфликт и тамошните фашисти ще внесат фашизъм и радикализъм в Европейския съюз. А за НАТО е още по-опасно, защото те ще предизвикат война НАТО-Русия, като провокират и излъжат, че са нападнати от Русия. Има държави, като Турция, Украйна, които по манталитет не са за Европейския съюз и НАТО.

94

Анонимен

преди 1 месец

За жалост да си руснак вече е обидно, а освен това буди само съжаление и всичко това е благодарение на увреденият нисък диктатор

93

Велес

преди 1 месец

Викаш, задраскаха великия композитор Чайковски, и Кръстиха улицата на тази, която им "подпали чергата"... Еми...*** управляващи... *** и продажни ***... Овчедушен народ!!!! Макар, че... Има едни други, дето направиха паметник на тези, дето им рукнаха столицата преди години... И друг народ, който позволи това да се случи....Дали и ние не сме..... овчедушковци....????

92

Анонимен

преди 1 месец

Псуващата Виктория подаде оставка и Виталя прекръсти киевска улица в нейна чест. За заместник на Блинкин е назначен Джон Р. Басс, светвно известен с перфектната организация на бягството на пиндостанския контингент от Афганистан.

91

Анонимен

преди 1 месец

Украйна умре. Цяло поколение млади украинци умря.