23

Реалист

преди 2 месеца

Вярно е, че минималната заплата (МРЗ) трябва да бъде изтласкана значително нагоре, за да изтласка и останалите заплати към нормално ниво. Преди ГЕРБ да завземе властта през 2009 година, МРЗ растеше с добри темпове и щеше да стигне 1300 лева през 2016 година, но на власт дойде ГЕРБ и замрази МРЗ. При цялото управление на ГЕРБ растежа МРЗ беше силно сдържан, а това се отрази и на останалите заплати.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Те си папката парите и не мислят за народа по времето на Тренчев се Говореше че бил на заплата към кремиковци и му била дадена сграда в София за централата а била дадена под наем да печелят пари и народа ще чака защита Никога по скора като отиде човек да се оплаква ще го изслушат разпитат и като си тръгне ще се обадят на работодател че се оплаква и след един месец съкращават бройката и работника на улицата

21

Анонимен

преди 2 месеца

Главните виновници за мизерията са Политиците и управниците

20

Кацарчев,я да

преди 2 месеца

Обясниш защо в селското стопанство заплатите са под средните,като всяка година получават по 3 милиарда субсидии и още толкова помощ от държавата?

19

Споко,

преди 2 месеца

Сега като дойде Баце на власт ,ще я свали.При него МРЗ беше 240 лв.и Подкрепа си мълчеше.

18

До Друго е

преди 2 месеца

Когато Асен Василев искаше всички заплати да се изплащат по банков път,скочихте срещу него.Тогавс нямаше да има скрити осигуровки и данъци .*** народ,бедна държава .

17

Друго е

преди 2 месеца

"Около 600 000 души нямат осигуровки" - тука е проблема. Трябва да се криминализира неплащането на осигуровки (защото е кражба) от работодателите. И да се следи наистина. Тогаз ще има и за пенсии и за лекари, че и данък ще влезе и за останаите от бюджета ще има. Това директно ще вдигне всички заплати нагоре. А не като сега да натискаме изкуствено нагоре.

16

Анонимен

преди 2 месеца

7--- Просто трябва да се намали ножицата между висока и ниска заплата. Не може в НС зимат 10 бона а Видин са на 800 лева.

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Иван Иванов Проблема е че високите заплати плащат плосък и НАП губи милярди. За 20 г. загубата е 100 милярда и ето беднос.

14

Иван Иванов

преди 2 месеца

Ако Подкрепа са истински синдикат трябва всеки ден да се настаява за премахване на плоския данък и въвеждане на необлагаем минимум /към настаящия момент 1500лв./. Всичко друго е само празни приказки.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Хората затова и бегат. Видин са останали само пенсионери и радиото.

12

Пена

преди 2 месеца

Население вече няма но се чудят как да назначават нови лекари и учители. Български безумия.

11

Спасов

преди 2 месеца

То икономика няма, а те за заплати говорят. Частният сектор е унищожен от Пеевски и Борисов.

10

Джо

преди 2 месеца

''Подкрепа'' не са създали нито едно работно място

9

Анонимен

преди 2 месеца

КТ ПОДКРЕПЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗТЛАСКАНИ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ

8

Анонимен

преди 2 месеца

КТ ПОДКРЕПА отдавна трябваше да бъдат забранени, това е една социалистическа организация която само взема пари и не прави нищо.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Просто трябва да се намали ножицата между висока и ниска заплата. Не може в НС зимат 10 бона а Видин са на 800 лева. Трябва и Видин да е поне 9 бона

6

Анонимен

преди 2 месеца

Тея само си чешат езиците. Като се вдига минималната се вдига цената на най евтините услуги т/е никаква полза защото хората с най малко пари ще плащат повече за най-евтините неща

5

Анонимен

преди 2 месеца

До минималната 3. Не ти се получи наистина. Както винаги.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Прочетох "без образование" и не смятам да чета по-нататък явни безмислици. Кой не бъкнеш все важно-важно говори за образование, но не казва какво именно...