9

Анонимен

преди 2 месеца

На магистралите няма ли да сложат?

8

поглед

преди 2 месеца

А старите гърбици, които не отговарят на изискванията на новата наредба ще ги махнат ли ?

7

Анонимен

преди 2 месеца

А за легнали полицайки кУга?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви творения от асфалт или павета. Само стандартни и одобрени съоражения. Без фантазии на асфалтаджиите. Допускали сега до 300мм това за тежкотоварни камиони е опасно, какво остава за леки коли и съчленени автобуси. Крайно време беше някой да ги осъди. Надявам се скоро и за паяците да има решение. Местят се коли само ако пречат на движението. Не да дигат в комплексите коли щото имало знак. А в тесните улички където наистина е проблем но няма знак не се дигат.

5

Ура

преди 2 месеца

В новата наредба ги няма кабарите, поставени по улиците на Сафия. Незабавно да се махнат. Някой знае ли как се сезира Върховния административен съд?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ще лежат ми Ами цял ден да висиш прав до полицейската кола вдигнал палка за проверка ,не е работа.Уморително е

3

Анонимен

преди 2 месеца

Никъде не съм чул в други държави да работят легнали полицаи На всякъде в Света полицията си върши задълженията .Да пази реда и преследва престъпниците У нас страната ни е уникална с това , че има най много полицаи лежащи, приклекнали , скрити зад храсти и изпречили се на пътя с жълти жилетки по държавните ни пътища .Всички полицаи са ангажирани да следят трафика по пътищата Броят колите и вдигат палки .За проверка на самоличността Като че ли всички затворници са избягали от затворите ни.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Оня с гоуфа дето кара по тротоари, градинки, пешеходни пътеки и насрещното,спи на южната дъга, докато камерата снима. Сигурно сънува пенсията на младини и торбата със заплатите.

1

Голям проблем в МВР

преди 2 месеца

Някой назначава масово престъпници и неграмотни роми в МВР в Перник и Област Кюстендил, тези се занимават с поръчкови убийства и отвличания!