21

Мандо

преди 1 месец

Обаче на цигарите пише тютюнопушенето е вредно за вашето здраве , ама цигаретките си ги купувам с мои кинти и плащам акциз, а за въздуха на моето семейство нямам избор , що за общност е това ?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Обаче квадрата 3к евро, най-чистия въздух, най-културия град инфарструктура, образование здравеопазване топа на Европа.

19

Тука е така

преди 2 месеца

Е и аптеките, лекарите и гробарите трябва да имат работа нали?

18

Анонимен

преди 2 месеца

ТЕЦ и рудници са виновни! Нищо, че са на 250 км...

17

Лангуста от село!

преди 2 месеца

Ай стига претенции, в Русе да не е по-чист, но никой не пише тука за него. Който не му харесва да отива на село и да не мрънка. Това е голям град, огромен, нормално е въздухът да не е като в някое планинско селце. Като искаш висок стандарт на живот, хубава работа, да ходиш на театър, опера, кино, заведение - седиш в София, като ти е толкова важен въздухът, да ти мирише на трева, на дъжд, отиваш на село. Писна ми от мрънкалници, мръсен та мръсен. Аман вече!

16

Шапшал

преди 2 месеца

Търся тристаен, до 300 000 евро в Младост или Дружба, ако е добре обзаведен може и до 360-370к. Може и да е панел, нямам претенции, искам в най-хубавия град и аз да се преместя!

15

Анонимен

преди 2 месеца

На който не му харесва да напуска!

14

Призив

преди 2 месеца

УжасТ!Спрете колите, кюмбетата нека си бумтят......хладничко е.

13

ФАНДЪК - ОТМЪК

преди 2 месеца

ПРОДАДЕ ПОД МАСАТА СТРОИТЕЛНИ РАЗРЕШЕНИЯ НА ВСИЧКИ ПЛАТЕЖО-СПОСОБНИ МЕРАКЛИИ > ОСОБЕНО ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ Е ЗАСТРОЕН НА 100 % , НЯМА И ЕДНО ЪГЪЛЧЕ СВОБОДНО > благодарим ти Фандък - Отмък

12

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла България в София и всяко семейство с по 3 коли !!! После.... кой ми изпра гащите.

11

баба мара

преди 2 месеца

опасно мръсен въздух ама кметът търси кои закачи руските баираци ти да видишкакъв оправен кмет сте си избрали вие дето не мислите по изборите не се лисрамувате от избора си

10

1280

преди 2 месеца

Предлагам кмета неможач да измие малко основни улици и булеварди и после пак да мерят

9

Анонимен

преди 2 месеца

А тези от "За земята" защо не измериха въздуха през зимата,особено около махалите?Или не са се сетили?Години наред дишаме ужасно мръсен въздух и общината се правеше,че го измерва,но станциите винаги бяха там,където не трябва.

8

Анонимен

преди 2 месеца

ЕКОЛОГИЧНО СДРУЖЕНИЕ "ЗА ЗЕМЯТА" Е СЪЗДАДЕНО ОТ ЕДИН МАРГИНАЛЕН МАРКСИСТ И ВСИЧКИ ДО ЕДИН В СДРУЖЕНИЕТО СА КОМУНИСТИ И ЛЪЖЦИ.

7

Хаха

преди 2 месеца

Това са следствията от екологичния дизел рекламиран в целия ЕС в началото на века. Помня още рекламите по телевизията и как замърсяването се измерваше само в СО2 и при това тестовете бяха с 14кмч!!! Та следователно да очакваме нова еко катастрофа след 15 години с батерийките.

6

Анонимен

преди 2 месеца

защото сдружение ЗА ЗЕМЯТА лъже като разпрано защото са КОМУНИСТИ

5

Отлично !

преди 2 месеца

Колкото по-бързо измрат в София , толкова по-бързо ще се оправи държавата България ! А столица сме имали достойна - Търново ! Защо ли е забравено това ?

4

Е това е опасно

преди 2 месеца

Честотен смог, Перничани ви правят луди с честоти 1-50 Херца,но засметка на това правят от полицаите извънземни! Облъчват ви здраво!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално - захладня малко и въздуха пак стана много мръсен. Спокойно, лятото ще се изчисти.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Сензорите на измервателните станции на държавните хрантутници са разположени в короните на дърветата на проветриви места и такива с течения от Витоша към града. Затова отчитат че всичко е наред. Реални измерения няма. Сещате се и за тръбите по морето след наводненията. Няма такива жалки душици като катилчетата на държавна лапачка.