25

Икар

преди 2 месеца

Български екипаж също е приземявал самолет без колесник...

24

Киров

преди 2 месеца

Случват се такива неща. Въпреки това, фирмата "Боинг" е номер 1 по обем производство и качество на самолети за гражданската авиация. Не съм фен на янките (заради политиката им), но което си е истина, трябва да се признава...

23

Анонимен

преди 2 месеца

Откакто мениджмънта им каза че трябвало да се наемат само мангалиИпедеруги си е опасно да се возиш на Боинг. За да се оправи тая компания, трябва да се смени тотално цялото това уродливоРъководство.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Боинг допреди войната имаше завод и в Русия, не че там е проблема естествено. Това сериозно, не е бъзик, който не вярва да го гугълне.

21

Анонимен

преди 2 месеца

За Боинг това не е кой знае колко голям проблем, даже по-лек е станал самолета. До това води безграничното ламтене за пари и съмнителния морал на корпорациите!

20

Мда

преди 2 месеца

Боинг - най-добрите летящи ковчези :)

19

Made in USA

преди 2 месеца

Тия тараляцници не ги ли презимиха , сума харод изтрепаха , на един му изпадна вратата по време на полет , на този колелото , трябва да си мазохист за да се качиш да летиш с тези кофчези

18

Читател

преди 2 месеца

То колелото на 777 е като акъла на Байдън.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Така е, колело, врата, уплътнения и др., страх и паника/като при ковида/, само така ста-до-то ще спре да лети. За това зелените лежаха по писти и магистрали, ама по ефикасни са подобни инциденти. Сега Боинг, утре и др., е така се прави.:))

16

Аз

преди 2 месеца

Да не е колелото да е правено в Русия??? Това не може да се случи с Made in USA!!!!!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Леле, ако беше руски самолета, колко щяха да заработят евроатлантиците от коментари... тъжно е, че не е...

14

F

преди 2 месеца

Пак пилотите са виновни.В никакъв,ама никакъв случай Авиокомпанията

13

Анонимен

преди 2 месеца

Закривай. Очевидно е, че строежа на самолети не им е силата.

12

Спонсор

преди 2 месеца

И Корейските F- 35 взеха да приколеницват, F-16 демократи чно да са блъскат? F-18 над Берингово море също!Ората искат да има!

11

Анонимен

преди 2 месеца

фалит, няма друго решение. Съсипаха компанията, съсипаха живота на толкова народ от алчност за печалби за сметка на качество.

10

Анонимен

преди 2 месеца

КАПИТАН ПЛАНЕТА РАЗПУСКАЛ НА ПЛАЖА В ХОНОЛУЛУ И РЕКЪЛ "Я НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ ОТ БОИНГ - ДА СИ ОПРАВЯТ БРАКМИТЕ!!!"

9

Тревожно!

преди 2 месеца

Интимната сглобка е силно притеснена от тази новина! Здравината на колесника на Боинга е от ключово значение при бягството им към нЕкой тихоокеански остров като техните демократични събратя в Афганистан! Те споделиха опасенията и страховете си пред губернатор КенеFFт на редовната закуска в Козяк за получаване на новите инструкции.Четвъртата власт също изрази притеснения,че поради предстоящите ремонти на Боинга е възможно силно да намалеят заслужените им грантове...

8

aa1820

преди 2 месеца

първо вратата падна, сега колело, следващия път какво ще е - или крилото или двигателя ще се откачат.

7

Дони

преди 2 месеца

До Алекс - Остава и пилотът да изпадне. За съжаление, щатите отдавна не са еталон за качество и изпипване на свършената работа. Много игнорантност им се насъбра, нация от кухи душици и безмозъчни консуматори в мнозинството си, уви.

6

До случва се

преди 2 месеца

Случва се, ама ти да не си в него. Първо врата, после един се запари, сега колело. Това е в рамките на няколко месеца само. Прегледах статистиката за самолетни катастрофи за последните 10 години. Най-много са на Боинг. Ще спра и аз явно да ползвам компании с такива самолети.