14

сем

преди 2 месеца

Израелският народ е мирен народ,много търпелив,и много трудолюбив,много талантлив,който даде на света толкова много научни глави,толкова различни технологии.Тук живеят хора с различен манталитет и религия!Живеят тези,които искат да живеят в мир и да работят за доброто на страната!Но тези,които посягат-и то непрекъснато-вече 70години-не са добре дошли!И с право! Всяка държава,която уважава себе си-постъпва по същият начин!!!!

13

1-3

преди 2 месеца

Един съсед работи три години в Израел,и не спря да разправя,че хората там са много готини-и евреи и араби!Там той не е видял потисничество над араби,напротив,там те живеели много по-добре,отколкото в другите арабски страни-и да-вярваме защото там само в Израел има демокрация!

12

аноним

преди 2 месеца

Гледах видео,където интервюират хора в мизерия-от Газа!Нито един от тях не иска мир със Израел!Те само искат да получават и получават до безкрайност помощи от целият свят,защото играят ролята на жертви!Те не искат съзидание! С тия помощи светът създаде безделници!

11

Анонимен

преди 2 месеца

На евреина фашист хич не му пука кой какво мисли за него. Също като колегата му евреин фашист Зеленски. То и на Нетаняху родът му е от Покрайна - гнездото на фашистите.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Бонго , ти май си от Африка ?! България си е моя родина и за разлика от теб ,мен ме е образовала! Имам право да си подкрепям ,който искам - нали сме демокрация !!! Споко , повечето мислят като теб. Все пак при демокрацията простолюдието определя как да се случват нещата! После всички мрънкате ,че сте бедни и нещастни !!!Хаха - тъPан..а..ри!

9

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Ей неук борсоук , чети глупайко чети по добре, за да видиш откъде идват Палестина. Цъйрвул

8

Анонимен

преди 2 месеца

Свобода за Палестина ! Ционистите вън от земите на хората!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Хамас се бори за свобода , а Израел е окупатор над Палестинските територии! И да евреите имат 6000 години история - през повечето , останалия свят иска да ги затрие ,защото си го заслужават!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Дано по- скоро се договорят целия Близък изток с Русия, Китай , Индия и Бразилия , и да се почват изтока и запада ,че ми писна от тази несправедливост! Запада открал всичко ,което може от изтока , Америка и Африка, и сега с парите ,дето той е измислил и контролира, прави оръжия да тероризира ,всеки ,който не иска да му е роб!!! После западняците вече не са робовладелци!!! Да бе , Да!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Палестинските *** си го изпросиха това изцяло. Да си носят последствията. ***.

4

Анонимен

преди 2 месеца

А Путин пък бандерите.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Прекрасни коалиционни партньори имаме - САЩ, Израел , Франция , Германия ...( ЕС) - повечето отговорни за милиони избити хора , ограбени територии, съсипани животи!! Ама ,че хубава карма си навличаме...- а да нали някой ще приберат парички , на кой му пука за България и някакъв морал..!!!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Израел се оказа , най- голямата грешка на запада! Май не е трябвало да се защитава това племе от Германия! Не трябва да се спонсорира и сега..., все някой ден идва видьов ден!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Нямаше да казвам нищо против Израел , ако и нас ни дадат да се разправим с ромите ,както евреите с палестинците! Ама понеже от Посолството не спрират да ни мрънкат за правата на човека и онези тъмните ни завладяха, то какво да кажа...?!? Права на човека ли? Само когато ни изнася!!! Има хора ,за които парите не са движеща сила, а идея или справедливост!