103

Българин

преди 2 месеца

Сърдитото старче пак се плюнчи.

102

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен, к.117 Главни букви на съществителните имена се използуват в официалните английски публикации.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Историята не ви гледа, но с помощта за Украйна обеднявате вашите поданици, изплащайки големи суми на Зеленски и увеличавате гнева на рашъните, на които в някой момент може да им падне пердето и да отговорят на безкрайните дърпания на опашката на мечката с атомен удар. Оставете на държавите от ЕС да се бият с руснаците и те първи да изпитат отговора на Русия.

100

до онзи под мен

преди 2 месеца

Защото статиите откъм политика на днесбг никога не са авторски а подложки и са копи пейст от западни издания най-често немски, там съществителните са с главна буква.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Защо думичката "реч" в заглавката е с главна буква?

98

Хе хе

преди 2 месеца

До Не е честно! Ясно ! Завършил си помощно училище .

97

Анонимен

преди 2 месеца

Мумията си отива, от филма похитители на изчезналия ковчег.

96

Анонимен

преди 2 месеца

И двамата не се знае колко ще живеят ! Президентит еса просто говорещи празни глави. Всичко във всяка страна се решава от мега корпорациите те налагат правилата и нормите! Блекрок Блекрок търсете и ще разберете ...

95

Ром"с

преди 2 месеца

Джото Байден в обращението си се занимаваше по-голямата част с Тръмп и виновността на Тръмп в кризиса в Америка,а това е грешка на Джото и няма да бъле преизбран за президент.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Байдрън иска подкрепа за Ус-рана защото всичката земя е продадена на Американски и Израелски корпорации находищата на природни изкопаеми са разпределени между САЩ Израел и Канада . Газопреносната систена пренасяща газ от Русия за Европа е собственост на сина на Байдън ми как няма да исак подкрепа за Ус-райна ???? А усрайнци вече почти няма едните са в големи могили другите са в бардаците на ЕС

93

Анонимен

преди 2 месеца

Американската избирателна система е недемократична. Гражданите сами не вярват на резултатите. Щурма на Капитолия беше за това. До избори отиват двама от две партии, като обикновено печели тоя партийните избори, който е получил най-много пари от корпароциите. После как няма да прави всеки президент без Тръмп войни, ами трябва да върне жеста.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Не би ли трябвало американския президент най-вече да се интересува за подкрепата за собствения си народ а не за Украйна, защото чрез Украйна подкрепя единствено американските оръжейни корпорации, включително и чрез препродажба на българпски и всякакви други оръжия за войната там.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън се проваля. Виктория Нолан нешо подаде оставка, а тя е двожеща сила зад реше ията довели до двугосишната война в Украйна. ВЕФ стана за смях и половин Европа се отдръпва от ЕС бавно, но сигурно и промяната е неизбежна.

90

Речта на Джо

преди 2 месеца

Путин лош! Тръмп лош! Джо добър! Слава Украини! Да живее кралицата!

89

Анонимен

преди 2 месеца

До 136 - Това решение бе отмене от Висшия съд. Все едно, общинския в Сливен да реши, че някой не можело да се кандидатира за президент на България. Ти да видиш.

88

До 136

преди 2 месеца

Върховния съд вече реши, че Тръмп ще бъде допуснат до изборите! Образовай се малко..

87

Анонимен

преди 2 месеца

Толкова лъжи и самохвалство в една реч не бях чувал...

86

Не е честно!

преди 2 месеца

Байдън ще победи в президентските избори,само защото бизнесменът-авант.юрист Тръмп няма да бъде допуснат на изборите от решението на съда.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Спрете да давате оръжие на Украйна и всичко ще приключи.Украйна от 50 млн. население вече е под 25 млн.БВП на Русия расте въпреки така наречените санкции.

84

до 115 "в годиш

преди 2 месеца

си Реч". Приятел, не се нервирай! Журналистиката в БГ-то умря много отдавна. Вече са само "***", които работят за интереса на този, който ги храни. Просто се забавлявай с писанията им. Забавно е понякога, но в никакъв случай не си струва човек да се ядосва заради тях, камо ли да ги приема насериозно.