16

Българинъ

преди 2 месеца

Хамас непровокирано и зверски нападнаха Израел, клаха, гориха, изнасилиха и се гавриха с бебета, деца, жени и старци. Израел няма и не бива да спира до тоталното военно и политическо унищожение на Хамас, включително и Рафах, откъдето влиза оръжието им и откъдето бягат "лидерите" им. Гордо до Израел в справедливата му борба с терора.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Давайте..карайте ги до крак! :) И следващият път пак да си сложат камери на главата арабските пплъъхове,когато решат да се забавляват със спящи жени и деца!Ама като дойдат мъжете с оръжията,скимтите като долни леви ппедалли!Няма прошка този път-2 века ще помните 7.10.2023г.!!Така се прави,не като руснаците-с ръкавици!

14

българина

преди 2 месеца

Бог ще ви оправи вас....както оправяте нас .....

13

Дядката

преди 2 месеца

Тоя кръвожадни евреин не се награби на чужда земя ,не се налока с палестинска кръв! Когато дойде на власт първом се захваща с война !

12

Йотова

преди 2 месеца

За разлика от Холокоста, който е фалшив и измислен, Газакоста е истинси и реален и разкри пред читавия свят, що за хора са евреите.

11

българин

преди 2 месеца

Поклон пред вашата смелост и решителност,братя юдии!На света показахте как трябва да се постъпва с мюсюлманските терористи!Те нямат право на живот.В историята на чомечеството не е имало такова и-з-.р.-о-д.-,с--к-о племе,като диваците от областа па-лести-ни--я.Разстрелваха и клаха еврейчета даца,момичета стари хора.Сега ще си понесат заслуженото отмъщение.И то е богоугодно.Из-в-ерга не трябва да мърси нормалния човешки свят.Не изпитвам и капка жал към палестинците.

10

ЗОРО

преди 2 месеца

Исрел не е победил Хамас в нито една част на Газа - нито в гр. Газа на север, нито в централната част, Хан Юнис - там Меркавите и булдозерите горят доста добре! Пита се тогава, защо този фашист Хитленяху толкова яростно напъва да бомби в Рафах, където е притиснал почти цялото население на газо буквално до бетонните ограждения и морето. Очевидно целта е вендета и саморазправа срещу цивилното население!

9

Руси

преди 2 месеца

Този ще бъде убит с камъни смело !

8

Анонимен

преди 2 месеца

Идва скоро истинския холокост за презряното племе на дявола и новата обетована земя на ж****довете ще е Аушвиц.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Османските арапи-мyслемци избивали почти 5 века българи да си понесат последствията!

6

Щирлиц

преди 2 месеца

Безплодната синагога /както я нарича Нострадамус/ се пързаля към небитието.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Децата в Газа гладуват заради този kacaпин. В ада мястото му е резервирано. Шекелите и доларите няма да му откупят гнилата душа от пъкъла.

4

Моше Даян

преди 2 месеца

УДРИИИ.!.

3

Браво!

преди 2 месеца

Мачкай мръсните арабета. Живо арабче не трябва да остане.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Международният натиск трябва да бъде и в посока на това за този човек да бъде издадена заповед за арест от Международният Наказателен Съд.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Гадния Нетаняху трябва да бъде съден за геноцида!