27

Анонимен

преди 2 месеца

Българските капиталисти и десни пазарници от властта продават чужда компания. Това е лобизъм и престъпление "рейдърство" и рекет на частна компания.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Въобще някой от "продавачите" наясно ли е, какво е петролна рафинерия и как се изгражда. Запада свали Кадафи, защото техния петрол беше почти само въглеводороди - бързо производство на горива. Руския петрол има доста примеси. Същите умници смениха и доставчика на "гориво" за АЕЦ, а винаги рибара вмирисва откъм главата.

25

Тон

преди 2 месеца

Всичко трябва да продадем, наше не трябва да имаме!

24

А бе,

преди 2 месеца

евроатлантичета! Нали вашите наведени лидери ни убеждаваха, че спрем ли руския петрол за да му е гадно но Путин, цените на горивата по бензиностанциите щели да паднат, цитирам - с от 70 ст. до левче!? К,во стана бе?

23

Руснак

преди 2 месеца

А тъпата България да знае евентуално че Лукойл е частно дружество и колониалните не са тези който МОГАТ да продават дружеството което е със седалище и собственост на швейцарски гражданин без значение какъв е произхода му ,тези течагьози усилено ни бутат между изтока и запада да ядем големите руски шамари !!!

22

Герен

преди 2 месеца

НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА КУПИ ЛУКОЙЛ НЯМА ЯСНИ УСЛОВИЯ ЗАЩОТО УСЛОВИЯТА ГИ ПИШЕ КОЙ,КОЙ ,КОЙ?ТОЙ И ДОГИ. И ЩЕ Я КУПЯТ БЕЗ ПАРИ. И ЩЕ РАБОТЯТ ПОТАЙНО С РУСКИ НЕФТ.

21

Стоян

преди 2 месеца

Когато преди няколко месеца написах, че всичко това с руския петрол е цирк и ще продадем рафинерията на "наш" човек да дава комисиони много хора бе обвиниха( че сам русофил, копейкаджия и не помня в още какво. Къде сте сега бе приятели? Или се криете и харчите центовете?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Управляващите продажнотъпаци ще направят бензина 10 лева.

19

Фкфллф

преди 2 месеца

Аз пък чух, че вече си имала кандидат купувач. Сега само цената трябва да се занижи и сделката е готова. Кандидат купувачът е русенската Инса.

18

Не разбирам

преди 2 месеца

Хората на запад защо се оплакват най важното и най хубавото което БОГенаправил за тях е да не са българи.Това е прокажена държава!!

17

Искам да карам

преди 2 месеца

Dodge RAM 5,7 hemi ама не съм зърнар

16

Анонимен

преди 2 месеца

Какво не са съсипали тези ***, че Лукойл ли ще им се опъне? Бугартабак го няма вече, Кремиковци, ДЗУ, АТЗ и т.н. От 8млн работни места по време на соца, вече имаме 3млн и продължават да съсипват бизнеси и предприятия. Явно нашите евроатлантически партньори много държат ние да се изнесем на запад, а тук на пропадналата заради тях територия да има предимно мигранти и ***. Другите държави поне се съпротивляват, само нашите овчедушници, гърците и италианците нищо не правим.

15

Алекс

преди 2 месеца

"Лукойл" няма грам намерение да продава рафинерията.Така се изоставя достъп до пазара на ЕС.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски ще я вземе и до догина ще остане равно поле от нея, както направи с Булгартабак. Помните това нещо - Булгартабак? Проблемът е, че и бананова република не може да станем, защото тук не растат банани, но затова пък май муни бол.

13

Анонимен

преди 2 месеца

По принцип крадената стока се продава евтино.

12

Идеалист

преди 2 месеца

Лукойл не собственост на Българската държава. Тя има само една т.н. Златна акция. Няма как да продава Лукойл. Може да се нареди на опашката да в купи, но това не изгодно на Сглобката. Изгодно е само на сглобкаджиите, но те нямат толкова средства. Боко и Шлифера не можаха да сложат ръка на ЧЕЗ, какво да говорим за 20 % от икономиката на България. Дребни въшловци са, могат да изнуват само подобни на бандити. Но могат да я съсипят, чрез държавните институции, както са опропастили хиляди неща.

11

Анонимен

преди 2 месеца

12,бегай в Русия, там петрола е евтин. Пък и си на един акъл с рашките, кво се мъчиш с българите

10

Сомунист

преди 2 месеца

Ако е за 1 УЕВ - вземам я!

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Ясно, отново се купува руски нефт, но с посредническа надценка.Благодарение на ГЕРБ и ППДБ-ЛГТБ ! И горивата продължават да поскъпват ! А от 1 юли - цената на тока започва да лети в небесата.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Антов Тодоровна кой?