55

Щирлиц

преди 2 месеца

Някой парапет ще ви свърши работа,пък и ще гледаме цирк.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Какви пресечни точки може да се случат с болни мозъци? Психиатри твърдят, че Петков е нечленоразделен и не може да състави изречение с два глагола. Искат незабавно психиатрична експертиза на Кирил Петков.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До Възраждане Мохабетите ,хапване и пийване с печени агнета са патент на Буфтала от ГЕРБ, особенно след ,,спечелен ,,мач . Що ягнета изплюскаха с Чивас Регал ?

52

Каквото и да плямпат

преди 2 месеца

Бай Дончо Тръмповски идва и след 5-ти ноември всички папагали ще замлъкнат

51

ББ vs КП = Нула

преди 2 месеца

Единият - кръгал *** и мошенник продаващ захарни петлета с които провокира диабет и в най-недиабетните българи? Ми да за да им продава инсолин, уред за мерене на кръвната захар и де-диабетични хапчета.Другият още по интересен.Тоя *** па неправо не е щастлив,обаче това е човекът с изградено национално мислене на патриот-използвач.Верно наприви аутобаните ама нещо мноо бе тънко ти асвалтчето.Тоя па са отваря сервизи заремонт на ходова част в колите шо тънаното асвалтче се самоперфорира

50

Анонимен

преди 2 месеца

Неизметта и неотрепките ще направят некоалиция.

49

Диагноза българин

преди 2 месеца

Изгубената от тази висша герберастка калинка, Теменужка, пътна карта за руски поток се намери и вътре какво четем. Бойчето ни продал на мада Раша. Изненадани? Не, няма.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя се прави на много умен,при избори че се състезават с БСП 6...7 %,ПП се заиграха много с Украйна ,а българите не обичат украинците

47

Възраждане

преди 2 месеца

Липсват ми изборите искам пак в сф Коцето да организира нещо мн ми се ходи пак мохабет хапване пийване

46

Радослав

преди 2 месеца

Явно Боко и Кирчо нещо са проспали часовете в училище, защото България е Парламентарна, а не Министерска или правителствена република! Няма значение имената на министрите, след като всички основни решения зависят от парламента, тоест за коалиция е необходимо партиите да се разберат, а не рекламните лица!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Финансовият министър и Румен Спецов са доказано международни финансови измамници! Така че, за каква червена линия говорим!?

44

Напротив!

преди 2 месеца

Смяната на сегашния финансов министър не е червена линия, защото ако е такава тя разкрива истинското лице на лидерите от ПП-ДБ, това на финансови измамници, готови да сринат държавата, но да си напълнят сметките с откраднатите милиарди, за които иначе необосновано, само по доноси обвиняваха Борисов!

43

ППтияк

преди 2 месеца

Всички да гласуват за нас, че само с флашки няма да стане и после ШАШ ще ви бомбардира! Защото сте ЛОШИ! РОДИТЕЛКАТА ВИИИИ!!!!

42

ППтияк

преди 2 месеца

Ние ще ви смачкаме, ако не ни подкрепите! Мрръсни гадове! Ще работите за Посолството!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Куклен театър. Конците им се виждат, дърпат ги от едно и също място. Който вярва че няма да се прегърнат, да иде да се прегледа, още по-добре да се гръмне ако има възможност.

40

Анонимен

преди 2 месеца

ЩЕ ИМАТ,ЩЕ ИМАТ - Т1 КРАДЕМ, Т2 МАЖЕМ, Т3 ЛЪЖЕМ БЪЛГАРИТЕ КОЛКО СА ДОБРЕ И ЧЕ СМЕ ПОСТРОИЛИ 7 БЪЛГАРИИ...

39

Google maps

преди 2 месеца

Mecтonoлoжeниeтo нa npeceчнaтa тoчka ce нaмиpa нa yлицa "Koзяk" N 16 в Coфия...

38

до 38

преди 2 месеца

а аз мисля, че ПП е Прибираме Пачките!

37

Анонимен

преди 2 месеца

До ПП ПравителствоПадна ПП означава "ПОДПИРАМЕ ПАРАПЕТИТЕ"!

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Помнещ А помниш ли как нямаше бедстващи бе, вдлъбнат?! Ако трябва сам да си изкарваш хлебеца, дали ще се справиш? Защото си НИКОЙ!