15

ЛАП

преди 2 месеца

Купуването на иззети коли от НАП е на куцуз.Няма да му върви на никой със такава кава кола.Ще му донесе нещастие.По добре да си купиш някой крадена.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Единствения начин да научиш българина да не пие на пътя (и да не друса) е да го удариш по джоба. Законите така се учат

13

Az

преди 2 месеца

Между 1996 и 2004 производство, демек са отнети колите само на такива дето карат стари барутарници и са нямали лев да си платят рушвет на полицията

12

ДОЛНЮ

преди 2 месеца

И НИТО ЕДИН НА МИЛИЦИОНЕР ???

11

dmx

преди 2 месеца

Преди време НАП продадоха кола без двигател и отказаха да върнат парите. Успех на купувачите

10

маалатъ

преди 2 месеца

Търся зАз в сравнителну добро състояние, ве, другари, щоту инак, пил - не пил, шъ ми отиде Авудиту на търг у НАП-ъта!!!! ПС. Амъ вий станахти по тарикат от нас, ве, занаятъ ни шъ го вземете!!!!!

9

Така 2

преди 2 месеца

В ПП, обаче юристите са калпави, а в ГЕРБ въобще такива няма. Ама нито един. Кухи кратуни гласуват нон стоп, без да имат идея какво.

8

Така

преди 2 месеца

Недомеслен е закона. Взимат ти колата и после при експртзата излизаш редовен. Обач вече си обвиняем. Ще потекат хиляди искове за разсипаните автомобили и за това че си бил обвиняем. Държавата трябва солидни пари да подготви. Защо им беше. И при стария закон съда с прочтане на присъдата обаче може да постанови отнемане на предмета на престъплението. И го правеше чат-пат. Просто трябваше да махнат това "може" и да се отнема не предварително, а с присъдата.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Съдете държавата в Страсбург, според констуцията частната собственост е неприкосновена, също ги съдете защото са ви отнели нещо което освен материална стойност има за вас и сантиментална стойност и неговото отнемане ви е причинило болки и страдания в пъти повече от колкото е материалната му стойност.

6

Аз

преди 2 месеца

1996 - 2004..... Вие верно ли? През ден излизат клипове с надрусани кeлeMeтори които карат като на състезание с чисто нови коли, вие пускате на търг скрап на между 20 и 28 години!!!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам какви цени са сложили нападжиите, никак няма да е зле да почнат да ги проверяват и тях за алкохол и наркотици..

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Така е .. Най-много прошляците от НАП да ти направят една проверка за доказване на доходи.

3

Така е ..

преди 2 месеца

Няма купувачи. При хиляди автокъщи , защо да купиш кола точно от НАП . Най много да си докараш беля на главата.

2

Анонимен

преди 2 месеца

НАП плати ли си глобата за изтичане на лични данни? Спецов плати ли си ДДС-то?

1

Пипи

преди 2 месеца

Цитат: затова те се предлагат първо на съсобственика. Съсобственика трябва да е луд да я купи. Предлага на НАП да му откупи половината срещу 10 бона и това е. НАП да го духа. Нито може да я продаде, нито да я бракува, но може да бъде осъден че не позволаво до се ползва собственост.