8

Анонимен

преди 2 месеца

Ами Евала на Братята Сърби! Това че нашите Митничари спяте,не значи че И Сърбите " спят"! Сега да си понесе наказанието според Сръбските закони! Щото според Цирка в Който сме в момента,се оказва Че сме гола вода!!!

7

маалатъ

преди 2 месеца

Абе, туй за лично ползване, ве, чилякъ лекува тежък стрес и депресия! Еее..., ама и вие пък, ся...

6

Анонимен

преди 2 месеца

"в специално изработен бункер, в резервоара на камиона"... Еха! Бункер! В резервоар на камион! С колко картечни гнезда е бил? На тежък камион резервоарите са около 60 литра. Ако наблъска вътре 42 кила наркотици какво ще му отчита на таблото тоя умник като гориво? Те митничарите тоя номер за първи път го виждат и не бъркат в резервоарите за тайници и нивото на горивото, нали?

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Може ли имената и етноса на "българина"? Инак приветствам задържането на всякакви гадове с дрога,ама ми е чудно,че само в България под "българин" може да се разбира и африканец .Явно трябва да погледнем в сръбските вестници за детайли,че в нашите все се индикира нещо,което никога не храни с базови подробности.Може да се окаже,че никой не е задържан. Казва ли ти някой,смееш ли да питаш?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Явно че ги продава в Украйна

3

Аз

преди 2 месеца

тоя се е готвел за купон със съученици :)

2

Анонимен

преди 2 месеца

"Заподозреният е задържан за срок до 48 часа и ще бъде предаден на прокуратурата във Враня"-хубавото е че няма да бъде предаден на нашите нотариуси.

1

Пляс пляс

преди 2 месеца

По скоро е индобългарин