26

Анонимен

преди 2 месеца

Още по-важен е един друг въпрос. След като си грабнала вниманието му, как да задържиш това внимание така, че той да пожелае завинаги да е с теб? Или поне вниманието му да не трае само докато те вкара в леглото си за една нощ или даже само за един час.

25

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 2 месеца

Водещ показател и точен индикатив за добре оформените и предварително начертани дамски намерения под 16 и 28 са целата представителна плеяда от подбраните ViA кастинг сбирка от женски индивидууми кръжащи около ЕРГЕНЪ Йевгени ли беше, Владко ли - все тая: не е важно името и човекЪт,а само & единствено портфейлът МУ да бъде съответно добре подплатен и силно адекватен на високите дамскиэ изисквания в унисон со съвременната консуматорска епоха белязала ги као леопардовия принт по клиновете им...

24

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 2 месеца

До Анонимен /16/... Да добавим същественото: леко премрежени оцицки со въздълги пърхащи бързо као колибри мигли; добре оформени со яка пластика джуки, леко подпухнали као дрт пияница устни; дълбоко добре оформено деколте - съвсем бегло скриващо едро оформена силиконова чудесна за отмора нежна дамска гръд...готова да приюти и стопли гуд снасящия самец; въздълъг леко поклащащ се бедър снабден стратегически со съответния мрежест чорап; високи хийлс осигуряващи нужната поклащаща се као кораб походка

23

Анонимен

преди 2 месеца

Да се стараят да бъдат прилекателни за противоположния пол, биологически, е черата на мъжките индивиди. НЕ на женските. Хвърлете поне малко поглед към природата. Сега с кипренето и всички други опити за привличане се показва единствено мъжката същност на женските по рождение създания.

22

,:до 29

преди 2 месеца

Какво означава това съобщение...!? Izirash се на всички изказа ли се по-въпроса...ха ха ха

21

Трифон

преди 2 месеца

Кажете му че го мразите, работи и за непознати. За да няма лоши чувства аз спирам да пиша тук :))

20

Зоро

преди 2 месеца

До пияница мистик___Олелееее, получих уплах като я видях. Ясно защо пише все такива статии, това нещо сигурно само психично болни го клатят?!?

19

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Кажете му ,че ша му изпийте соса от маркуча .

18

пияница мистик

преди 2 месеца

До Дедо Мъди === Ти виждал ли си я на по-голяма снимка? Напиши в Гугъл "Михаела Лазарова". Първата снимка горе вдясно е тя :))) Работи в Инвестор, които са собственици на Днес.бг и е редактор в "Аз, жената", също под щапката на Инвестор и част от Днес.бг. Има ги горе подредени свързаните с Инвестор сайтове. Успех :))))

17

Дедо Мъди

преди 2 месеца

Ей Михаелче,от малка те заглеждам бе душа!Повече внимание на къде? Чакаш да ме фане склерозата ли?

16

Анонимен

преди 2 месеца

Приятни сънища!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Маг Витанов е в отпуск по болест най-вероятно. Или му е свършил оцета

14

Анонимен

преди 2 месеца

Зависи какво ви е дала природата. Хубави крака - значи с къса поличка ще му грабнеш вниманието; хубаво тяло - впита рокля; хубав бюст - дълбоко деколте. Характерът и интелектът са много важни и ще бъдат оценени, но преди това трябва да ви забележат. Едва след като мъжът ви забележи и ви хареса, той ще прояви внимание, за да оцени и останалите ви качества.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Когато си намажете краката с оцет

12

до 14

преди 2 месеца

Не се обяснявай. Станал си Сам Шепърд. Но помни третия постулат на Константинов - Чииикията е морална победа над жената!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Много лесно! Ако изсвирите петата симфония на Бетовен на мандолина!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Продължение. На много от момичетата станах, така да се каже, обект на желанията им. Звъняха ми да излезем вечер, и то по няколко пъти. Но аз-все не мога, преуморен съм къде от часове, къде от много работа, което си беше самата истина, все бях претрепан, къде е опасно вечерно време по улици, дискотеки и т.н. И така всички си намериха друг. Аз съм си виновен естествено за мен да е "блъскането", а за друг наградата, плодовете, който грам не е допринесъл да спечели жената, само и е "предложил".

9

Анонимен

преди 2 месеца

Така. В продължение на години помагах на страшно много хора, в това число много момичета, понеже учех, работех и можех. Спасявах ги в училище от двойки, от повтаряне на класа. Сетне в университета да вземат изпити по трудни дисциплини и чепати преподаватели, които преди това ги бяха късали по 5-6 пъти. В последствие и на колеги/ колежки на работа, без това да ми влиза в задълженията. Що дипломни работи съм написал, не съм взел за всичко стотинка.

8

Мими

преди 2 месеца

Обличате си къса поличка без гaщи. Сядате срещу него и му позволявате да ви зърне шyндaта. От тази гледка няма да може да спи и все за вас ще мисли.

7

пияница мистик

преди 2 месеца

До Лили === Ами ако си ниска, дебела и в лицето грозна, какво внимание ще очакваш някой мъж да ти обърне? Е, може би някой клошар, дето ще иска да го прибереш на топло и да го храниш :)))