23

Анонимен

преди 2 месеца

За всичко ли Брюксел трябва да казва какво и как, що Бг не си решиава проблемите сама след като парите не са от ЕС, а от Бг ,.:)).

22

Дивергент

преди 2 месеца

До Фермер. Ами *** на полето и поработи. Това че играеш на електронна игра Фермата не те прави фермер. Но като ти гледам коментара е трябвало да се именуваш Завиждащт.

21

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Тия хфърлят някви трохи!

20

Ззз

преди 2 месеца

ЕС забрани препарати като Топсин, Манкозеб и Систан (които струваха по около 4лв на декар) защото уж били вредни. В същото време плодове/зеленчуци третирани с тези препарати се внасят от съседни държави които не са членки на ЕС. Европейските фермери трябва да ползват препарати на западни фирми които струват по 10-12 лв на декар. С други думи, дават се едни пари уж за фермерите, а в действителност отиват в сметките на Баерн, Синджента, БАСФ и другите големи химически компании, които лобират

19

Анонимен

преди 2 месеца

До фермер . Никакъв фермер не си . А си просто * . Представата ти за субсидии от Брюксел за земеделците ти грешна. Европейския земеделец , фермер е по ЕГН , по именно и с регистрация на всяко животно . В ЕС земеделеца не се бута като тебе в шалвара , шашмата и шамара.Тя не е като на арендаторите в България . Или като оная от Болярово Козарка с 80 кози болни и нерегистрирани.

18

Анонимен

преди 2 месеца

До ФермерТака е, миналата година брах грах от едно от твоите полета, че го беше изоставил.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До До неразбралите Хубаво пояснение, ама някои като четат "ЕК одобрила държавна помощ", си мислят, че ЕС им дава. Което обаче върши рабтота за периода около Евроизборите. Ха-ха! Ще я получат фермерите ДО 30-ти юни! Вместо кебапчета по националните избори! И как изглежда отстрани? Въпрос: Може ли да компенсираме от държавния бюджет .... И те казват: Може! Вашата държава е независима от 2007г.

16

До неразбралите

преди 2 месеца

ЕС нищо не дава! ЕС разрешава Българската държава да отпусне 65 милиона на фермерите от бюджета на България.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ха.. За нас няколко милиона, а за клоуна - няколко милиарда... И всичките са от нашия джоб...

14

Фермер

преди 2 месеца

Екстра, ще си вдигна още една вила на морето. И жената ще поглезя с нещо, че и за любовницата ще стигне.

13

Текезесар

преди 2 месеца

Сега да видим дали правилно съм разбрал. Фермерите се разбунтуваха главно заради вноса на украински зърнени култури в ЕС. ЕС напечатана нови 65 милиарда ойро за да не се бунтуват. Тоест на практика парите са за украинските фермери. Вместо тази година, европейските фермери ще фалират догодина. Тогава много вероятно и Украйна няма да я има. И да попитам, като свършат и скакалците и бръмбарите, зелена енергия ли ще ядем ва?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Да уточним, това не е заради войната, а заради тъпотията, която ЕС направи с вноса на продукция от Украйна.

11

аз

преди 2 месеца

Нали не искате ЕС, бре русобесни.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Карто вземете помощите да не забравите да ми купите по някое друго кюлче

9

Анонимен

преди 2 месеца

Тъкмо си харесах новия Кайен и се чудех дали да скоча . Сега готови парички , даже ще има и за хубав номер .

8

баба мара

преди 2 месеца

то не остана неизкупен остров и хотел в гърция защо само на тях защо не отглеждатдомати чушки чесън боб леща ориз категорично съм против

7

Добрич

преди 2 месеца

Който краде - има.

6

Руси

преди 2 месеца

Тия убиха отрасъла ,сега ни спасяват уж с мижави жълти стотинки и пак 5-6 човека ще ги налапат. Какво помага това на потребителя?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Брюксел и ЕК постоянно и систематично тормозят земеделците ни. Не 61 млн, а 65 милиарда евро не могат да компенсират загубите ни, нанесени от Европейският Съюз!

4

Много мило

преди 2 месеца

Какви добри хора са в Брюксел...