147

Атом

преди 2 месеца

Поредната крива краставица на европейските бюрократи!Когато човек отваря вратата, в последният момент гледа, къде се намира дръжката за отваряне!!!Всички останали действия се извършват преди това!😂

146

Сериозно???

преди 2 месеца

Бреййййй! Въйййй ,че се изплашиха шофьорите ,даже и треперят! Кои сте вие,че ще давате акъл на шофьорите ,а вие не си гледате работата? А? Вижте се на какво мязате! Всичката ви работа свършена,вие самите те себе си тъй сте се оправили,а с всичката си наглост ще нареждате и с глоби ще заплашвате ! Сядайте си на задниците и не се тикайте там къде не ви е работа ! Просяци ! Намерили откъде да просят пари,щот се виждат колко са закъсали до гуша.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Гениални коментари! Много сте умни, няма що.Като ви се случи белята, ще плачете. Всеки ден виждам спрели *** да отварят широко вратата си , без изобщо да погледнат назад.

144

Еколога

преди 2 месеца

Тука в ЕС кареме колелета плащаме зелен данък затваряме производства за да могат индийците и китайците да карат коли,горят нафта и въглища , а африканците да се плодят като зайци. България сме държава с площ 4 Холандии -имаме площ за 80 млн. жители ! Имаме 33% от площа гора! На нас трябва да ни плащат зелен данък не ние на тях.!!!

143

Аре у лево

преди 2 месеца

Тука не сме обратни

142

pacaz

преди 2 месеца

Всеки уважаващ се шофьор винаги поглежда преди да отвори вратата, но за пореден път западно европейците доказват, че са коне с капаци. За по-лесно защо не приемат шофьора да слиза от лявата врата-гаранция, че няма да одари никого!

141

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Ох, поне това го наредихме. Сега и една впйна между закуската и вечерята и всичко ще е цветно ;)

140

Шаши

преди 2 месеца

Предлагаме всяка кола да има и капандура. Слагаме каската и поглеждаме през капандурата. Ако не идва колоездач или тротинеткаджия, значи имаме право да слезем.

139

Анонимен

преди 2 месеца

А с коя ръка да си бършем задните части няма ли да ни кажете?

138

Анонимен

преди 2 месеца

А кога ще направят правило всички мъже да пилаят седнали.....още малко ще искат да ми казват и кога да ходя по нужда...

137

Армандо

преди 2 месеца

Бил съм Холандия хубава и уредена държава да купувам лекарства за един приятел та пред аптеката едно момче на около 20 год ме пита какво търся аз казвам името на лекарството той мисли малко и вика това го нямам но имам хокайн мета анфитамин арихуана еройн абе човек това ще го купувам от аптеката не от тебе беше разочарован горкия.

136

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Страничното огледало за красота ли е?!?!?!

135

Крико

преди 2 месеца

Предисторията на това правило. Напушените холандци , толкова яко ловило , че почвали да си бъркат ръцета , следващото правило е телефона влява ръка на дясно ухо

134

Миле

преди 2 месеца

А спирачката ще я натискаме с лявата ръка ,а волата търкаляме с кратата!

133

гласоподавател

преди 2 месеца

Няма да напиша какво мисля за членовете на ЕП и новите им идеи, защото цялото изречение ще бъде публикувано със звезди. Досещайте се.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Гениално хрумване! Браво на членовете на ЕП! Велико! Разрешиха най-големия проблем на Европа за последните 100 години! Да им се присъди колективна Нобелова награда. Само да не забравят да уточнят в регламента точните градуси, на ъгъла на обръщането, колко секунди да трае финта и с кое око да погледнем назад или може би и с двете??? Ще е хубаво и ако при тези движения издаваме и някакъв звук, който да се чува поне на 2 пресечки.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Е това е да си депутат в ЕС, седиш и се чудиш какво правило или ограничение да наложиш, и ако имаш богато въображение, бързо се издигаш.))

130

Друг

преди 2 месеца

Пълна глупост! Достатъчно е да погледнеш в страничното огледало преди да отвориш вратата!

129

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам нов европейски закон задължително за евродепутатите да е следното правило да дишат през задните си части.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Първо задължително всички велосипедисти да минават на изпит по теория тъй наречените листовки. Трябва да бъде забранено да се движиш по пътното платно без да имаш документ за успешно преминал изпит по теория. В крайна сметка тоя закон е за всички участници в движението на пътното платно. После да задължават шофьорите на МПС как да ги пазят...