656

Анонимен

преди 2 месеца

И ти до него !

655

Анонимен

преди 2 месеца

Той сравни Сталин с Чингис хан, Чърчил чакал, а руският диктатор тигър, но въпреки такива цветни образи не искаше да се примири с "най-великия военен лидер на всички времена и народи". И това едва ли е било възможно по онова време.На 22 май 1942 г. Гьобелс пише в дневника си: "Стигнах до извода, че трябва коренно да променим източната си политика спрямо народите от Източните територии. Можем значително да намалим партизанската опасност, ако спечелим доверието на хората.

654

Анонимен

преди 2 месеца

Гьобелс, от друга страна, е по-малко русофобски от своя господар и тъй като самият той е физически недъгав, той не подкрепя идеята за "господарска раса". Освен това, революционер по природа, Гьобелс често се възхищава на Сталин и Ленин и уважава болшевизма, поне като противник, както може да се види в дневниците му. През април 1944 г., усещайки падането на режима, той изпраща писмо до Хитлер, предлагайки помирение със Сталин. Получателят на писмото също се отнася към врага с известно уважение, сравнявайки Сталин

653

Анонимен

преди 2 месеца

Нацистка Украйна през Втората световна война е била малка ивичка земя около Черно море. Не е включвала Киев, Харков, Лвов. Била е държава джудже. Толкова немците обичат и милеят за Украйна сега пак ще я направят джудженце.

652

Анонимен

преди 2 месеца

НА ЕВРОИЗБОРИТЕ ДА ОТЪРВЕМ ЕВРОПА ОТ ЛИБАРАЛНО-ЕКОЛОГИЧНИЯ ТОТАЛИТАРИЗЪМ.

651

Анонимен

преди 2 месеца

и ЗА ТЕБ МАЙ ЩЕ ИМА ПОЧЕТНО МЯСТО В ЗАЛАТА... НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО БОЖИЕ... С ФАЛШИВИЙ ЗЕЛЕН ПРЕХОД ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА КОРПОРАЦИИТЕ КРАВИТЕ ОТДЕЛЯЛИ МЕТАН, АМИ В МИНАЛОТО Е ИМАЛО КЪДЕ КЪДЕ ПОВЕЧЕ *** И ТОЗИ МЕТАН Е ЕСТЕСТВЕН ОТ КРЪГОВРАТА НА ВЕЩЕСТВАТА ВЕГАНИ ФАНАТИЧНИ.

650

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ТОЗИ СТРАШЕН СЪД ЧАКА ТЕБ И ВСИЧЛИ ПОСЛУШНИЦИ НА САЩ ОТ БРЮКСЕЛ.ВАШИЯТ Е.С. СЕ РАЗПАДА,САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПАРЕНИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЪЩО ГИ ЧАКА ТОЗИ СЪД.

649

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам тази завехнала от употреба кобра и се чудя,как Господ,поне малко не е бил щедър към това чудо на 21-ви век.Компютрите загряха до червено,когато плъзна из Европа и по света, за милионите засмукани от съпруга на тази фбьорца. Днес се бори за втори мандат.Живеем потънали в миризлива,задушаваща, повсеместна корупция.Комшийката гл. европрокурор Лаура Кьовеши,е един добър наблюдател от европейско естество.Бог да пази България!

648

Анонимен

преди 2 месеца

Баба ви е нещо като шефче там, ресувала е разпределението, назначила е персонала и ги знае тия работи.

647

Офф ,да се омита

преди 2 месеца

Тази ужасна фашистка бабичкера просто трябва да отиде при своите роднини от Вермахта.Злобно ,противно ,нагло и омразно същество.

646

Тъй

преди 2 месеца

Виж как знае кака ви УрсуЗка какво има в ада. Нали от там е дошла и пак там ще се върне, но с много повече грехове заради хората, които избиха с мъжо й с менте-ваксините.

645

1

преди 2 месеца

Тази е била вче в тази стая, затова знае. Не че не е вярно това което казва.

644

Интересно...

преди 2 месеца

...Според науката за психичното здраве претенцията да си говорител на Бога е много обезпокоителен симптом....

643

Анонимен

преди 2 месеца

Урсула нямаше да бъде възможна, ако фашистката политическа организация ЕС ЕС не съществуваше. ЕС ЕС е проект на нацистки юристи за поствоенна Европа. Съгласно този проект всички европейски народи трябва да признаят и да се подчиняват на ръководството на Германия. Първият председател на европейската комисия е лицето Валтер Халщайн - нацистки юристи, които в края на войната служи в във Вермахта, пленен и после помилван от западните съюзници.

642

Анонимен

преди 2 месеца

Много хора измряха от 2013 до сега прав е колегата по долу. Сори. Съжалявам.

641

Легендата

преди 2 месеца

Стара кошница,счупила много МЕН тояги.Ад няма,защото от там никой не се е върнал да каже дали съществува.

640

МНОГО ОДЪРТЯЛА ТАЯ

преди 2 месеца

БЕ !

639

Ееех

преди 2 месеца

Хора разбирате ли защо сащ-разбирай и Израел направиха тази война??? Първо под Донбас има залежи на шистов газ! Второ- искат хазарите, които се правят на по-евреи от истинските да си създадат резервна държава в Украйна! Затова всички по бедни и то с руско подсъзнание там на окопите и то ако може да умират там! Нали земята трябва да остане за тях!? Те хазарите там отдавна са се заселили и имат квартали и градове даже и гробища! У нас също изкупуват земята ни, но ние сме в третата резерва!!!

638

Анонимен

преди 2 месеца

Хубаво, обаче много хора бяха избити откакто ГЕРБ взеха властта, не знам от кого бяха убивани, но това са фактите, това как да го разбираме? Как да се доверим на ЕНП, след това пълнене на гробищата?

637

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм за ЕС, но не ми харесва, че НАТО създава конфликти между държавите, умират невинни хора, а някои държави и ги вкарват насила в ЕС, не по тяхно желание, не ми харесва и че има Европа на скорости, т.е. за едни може, а за други не може!