349

дфд

преди 2 месеца

Оня чичко с мустачките, който запали втората световна война е като момченце от детска градина сравнено с този. Когато това всичко свърши се надявам да се установи поне стогодишен мир

348

Анонимен

преди 2 месеца

Русия учудващо започва да прилича на китайски ромски квартал!Защото след като западните фирми избягаха оттам много бързо и ловко се настаниха китайски. Руснаците пък освен да пиянстват и да се бият помежду си и със съседите си нищо друго не правят.Само след 10 години Русия ще е най голямата,най бедната и най слаборазвитата...китайска провинция!Президентът на Китай ще назначи там един партиен секретар да ги управлява и това е! Те дотогава ще са под 100 милиона-колкото няколко китайски града!

347

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам на президента на Русия Путин облог на 100 долара,че в следващите 10-15 години това няма да се случи! Обзалагам се на това,защото съм сигурен!

346

Прав е

преди 2 месеца

Жалко, че няма да доживее да го види, ха ха

345

Анонимен

преди 2 месеца

Лъжльо, изби хиляди украинци, Украйна може да заживее в мир само с една демократична Русия, без демагози и олигарси като теб убиецо

344

НАТО

преди 2 месеца

НЯМА НИЩО УНИКАЛНО В ЕДНА ДИКТАТУРА. ЕДИНСТВЕНИТЕ УНИКАЛНИ НА ПЛАНЕТАТА СА ТЕЗИ ОТ СТРАНАТА НА САМУРАИТЕ.СЛЕД РАЗРУХАТА НА ВСВ В ОСТРОВНА ДЪРЖАВА БЕЗ РЕСУРСИ ОБЩЕСТВОТО НА СЪВРЕМЕННИТЕ САМУРАИ СЪТВОРИ ТЕХНОЛОГИЧНО ЧУДО И МОГЪЩА ИКОНОМИКА.РФ-ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ И РЕСУРСИ,ПОЛОВИН ВЕК СЕ ОПИТВА ДА ДОГОНИ ИТАЛИЯ ПО БВП-УНИКАЛЕН НОНСЕНС

343

Анонимен

преди 2 месеца

До До 348 Учил си история на съботните политинформации.

342

До 348

преди 2 месеца

Всъщност гладомора е в целия СССР, Сталин прибира реколтата и я продава, а парите вкарва в индустрия, всъщност парите от гладомора ги прибира запада за изграждане на заводи, а Украйна преди СССР просто я няма като държава..., сигурно не знаеш,, но Чурчил също прави гладомор на Индия по време на ВСВ ама запада си трае за него

341

е

преди 2 месеца

ако руснаците водеха войната като долните еврейчета до сега щяха да са приключили с обединението с украйна :)

340

Матушка Радная

преди 2 месеца

Обединението вече се случи и трае повече от две години. Вече улезнахме и в трета година на обединяване и денацификация. Краят обаче въобще не се вижда, но ще се случи, когато и Украйна влезе в НАТО.

339

ми прав си

преди 2 месеца

До Анализатор 340 Лично аз съм много любопитен как хора загубили близки в Голодомора ще се обединяват с кремълската номенклатура,която го е провела!За да повярваш в това трябва сметанката ти да е безнадеждно увредена!

338

Бакшиша Квичи

преди 2 месеца

Някви празни приказки ..нищо ново

337

Жужакот

преди 2 месеца

се обединява с Ленин , съвсем скоро- в един и същ мавзолей

336

Зозо

преди 2 месеца

Белите са в Украйна, Беларус, Балтика. За това Психото се напъва като гладен на cpaнe да асвабаждава :))))))))))))) В Блатная са 70% дръпнати очички :))))))))))))))))

335

Анонимен

преди 2 месеца

Те ще се обединят, но путин няма как да го види от врящия казан в ада!

334

Z.

преди 2 месеца

Браво на В.Путин! Истински държавник!

333

Лилипутин

преди 2 месеца

В света има неравенство,едни ги мъчат и убиват в наказателни колонии в Сибир и зад полярния кръг,други плюскат черен хайвер с водка на дъбовия паркет в Кремъл и си лъскат медалите за заслуги на фронта.

332

Анонимен

преди 2 месеца

то и сталин се мислеше за голямата работа дори в марзолея го погребаха до сифилистика ленин та и на негово име го и прекръстиха дори ... ама за една нощ го изкараха и метнаха на прасетата това дъртого джудже няма да свърши по добре може и даже жив да им го хвърлят

331

Дрейк

преди 2 месеца

Пропусна, че Западът е по-развит заради либералната си икономика, силното законодателство и антитръстовите закони. Тези неща в Русия липсват и с война няма как да ги постигнеш. По-зле ще става.

330

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 296. Руският литературен език възниква на основата на старобългарска лексика, пише авторът на Етимологичния речник на руския език Макс Фасмер. В 16 век московците са знаели само 10 славянски думи Те са угрофини и тюрки, не са славяни като нас и украинците. Защо Русия прати на заточение Т.Шевченко, нали не беше защото пишеше на украински? А защо Русия принуди украинеца Н.В.Гогол да преработи "Тарас Булба"? Защо унищожаваше украинското? Нали няма таково нещо!