168

Анонимен

преди 2 месеца

До Сата НАТОНали заминаха БТР-ите. Имаяе и нчколко самолета май дето тихомълком изчезнаха.А това с "ПРОДАВАЛА" ГО пиши след като вземем някакви пари. За сега са си чисти подаръци само и само повече хора да измират в Украина. Накрая войната ще приключи с разглобяването на Украина и ние ще хванем дебелия с нащо ПРОДАВАНЕ. Големи бизнесмени сме де няма що продадохме си историята, продадохме си интересите, продаваме България на части, страшна работа направо.

167

Сата НАТО

преди 2 месеца

Да припомним,че България е единствената страна,която в замяна не получи от НАТО никаква заместваща техника -----///------ Заместваща техника за кое? България досега само е ПРОДАВАЛА боеприпаси и резервни части.

166

Анонимен

преди 2 месеца

До 169 "Откак каза,че ще дават оръжия,за да подклаждат войната и да рискуват да ни вкарат в нея се преорентирах към други...." - поредният неграмотен про'с'так, изненадан от Тиквата...

165

Петър

преди 2 месеца

Да припомним,че България е единствената страна,която в замяна не получи от НАТО никаква заместваща техника

164

Анонимен

преди 2 месеца

Тук плюещите, не са българи, а жалки ***.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Борисов говори, ПП,ДБ трябва да си водят записки. И пак не е сигурно, че ще научат нещо.

162

Lina

преди 2 месеца

Защо шифьора на мутри и мафиоти говори и представя България

161

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

боцко е ясен. Др ънка си, да се разнообразява. Те във война ще натикат България, само уср да е добре

160

Анонимен

преди 2 месеца

Цццц,ТОЯ ПАК РАЗПЪВА ЛОКУМИ ОТ 1001 НОЩ. ДАНО ПОНЕ САМ СИ ВЯРВА.

159

Анонимен

преди 2 месеца

Преди гласувах за Бойко.Откак каза,че ще дават оръжия,за да подклаждат войната и да рискуват да ни вкарат в нея се преорентирах към други.Марш,марш,пожарникара наш!Марионетки ни докара във войната да ни вкара!

158

ФСБ

преди 2 месеца

Пак ще се срещнем..След 10 години..Вчера ли бяхме..на 22...

157

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко фръгай се БТРо и оди на фронта, белкем се отървеме от тебе.

156

Ти да видиш..

преди 2 месеца

В следващите няколко месеци започвало строителството на още две ядрени мощности.А ние не знаем. То проектирането и финансирането още го няма. Само блясък в очите.

155

Безпартиино сираче .

преди 2 месеца

Няма съмнение . Борисов е виновен за войната.Руското посолство откри виновника.Мутро фанава докладва стриктно. Путин записва в списъка...Мамата си е .....

154

Анонимен

преди 2 месеца

Излизат все повече факти , не че ние обикновенните хора отдавна ги знаеме, че Борисоф участва пряко в подготовката на войната в Украйна.Вчера излезе ,разпространени първо от украинския сайт InformNapalm и впоследствие са разкодирани от българската онлайн общност от експерти по киберсигурност и борба с дезинформацията "Елфите",кореспонденцията Евгений Зобнин - помощник на руския политик Александър Бабаков..Става ясно защо Картата дълги години беше ревностно пазена в тайна от управляващите тогава

153

Анонимен

преди 2 месеца

България застана за пореден път на страната на нацистите. После да не реват някои, като дойде нов народен съд и окупация. Всичко е заслужено.

152

голям мошок

преди 2 месеца

тоя пак го удари на строежи.белене построи,сега са наред други ядрени чудеса

151

Анонимен

преди 2 месеца

ББ пак кърти. "Нито България, нито Румъния заслужават на мостовете денонощно да стоят живи хора." Сигурно трябва да ги убиват тези хора, за да стоят НЕживи там хахаха

150

Цветан Фиков

преди 2 месеца

Ами прав е баце.

149

позор!

преди 2 месеца

Една от основните причини за "тази гадна война" си ти, неграмотна мутро от СИК, която мафията направи дори до премиер на нещастната ни държава! Ти хариза на началника ти - чудовището в Кремъл "Турски", пардон, "Руски поток" за три милиарда наши пари и развърза ръцете на кремълския да убива стотици хиляди невинни хора, да изравнява със земята цветущи градове! Ти си престъпник и винаги си бил лакей на Путин! "Пътната карта" се намери, мутро банкянска и жална ти майка СИКаджийска!