58

Читател

преди 2 месеца

Преди десетина и повече години САЩ и НАТО поставиха противоракетен щит в Турция, Румъния, Полша и сигурно в още някоя източноевропейска държава за да ни ПАЗИ ОТ ИРАНСКА ЯДРЕНА АТАКА. В последствие се видя защо са го сложили, оказа се, че няма нищо общо с Иран. Та и сега на всички нормални хора им е ясно за какво се провежда тоя "СЕВЕРЕН ОТГОВОР".

57

Анонимен

преди 2 месеца

Няма! Всеки народ си заслужава управниците. Проблемът е, че Путин не е проблем само за Русия, а заплаха за цивилизацията.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Заради маниакалното джудже, сега се хвърлят пари за военни учения и отбрана, вместо за здраве и просперитет. Че и с ядрена война ни плаши. Няма ли кой да му тегли куршума!

55

Kostas Linke

преди 2 месеца

РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ПРЕВЗЕМАЛА ПАРИЖ..ПОКАНЕНА Е ОТ ФРЕНСКИЯ ЦАР, ДА ВЪЗТАНОВИ МОНАРХИЯТА. = ТОВА СЕ НАРИЧА ТАКА НАРЕЧЕНАТА '''РЕСТОРАЦИЯ'''..СЛЕД ПАН-ЕВРОПЕЙСКИТЕ БУНТОВЕ И РЕВОЛУЦИИ ОТ 1848 ГОДИНА..ГОДИНАТА НА РЕПУБЛИКАНСКИТЕ РЕВОЛЮЦИИ 1848 ГОД. !!!!.....А ТОВА С НАПОЛЕОН Е 35 ГОДИНИ ПО-РАНО 1803-1815 год. , и ТЕРЕНА НА БИТКИТЕ СА РУСИЯ и БАЛТИКА = ВИЛНУС, БЕЛАРУС.....ТОГАВА РУСНАЦИ НИКОГА НЕ СА ХОДИЛИ В ПАРИЖ .

54

Анонимен

преди 2 месеца

Джен.дърите от ОТАН са тръгнали на война? Олеле майко!

53

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 52 Нито в Париж нито в Берлин са англосаксите. И във войните на Наполеон и във войните срещу Германия англосаксите са били на страната на Русия. Припомням ти само 2 неща. Войната в Крим от 1853 и Студената война.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено, че искам да бъдат изпратени да помогнат на нашите руски братя в борбата им срещу украинският фашистки режим.Русия е наша освободителка и наш приятел!

51

Анонимен

преди 2 месеца

От кой е яла бой Русия, май вие забравяте, че Русия превзе Париж и Берлин.

50

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 50 А ти искаш да бъдат изпратени на страната на Русия ли?

49

Анонимен

преди 2 месеца

Български войници ще бъдат изпратени в Украйна по решение на правителството на Денков!

48

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО - окупаторска о агресивно-завоевателска организация!

47

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 40 Антикравар, Русия винаги са я пребивали от бой когато е била срещу англосаксите. Благодарение на тях победи Германия та покрай това и станахте русофили щото си помислихте че Русия е хванала господ за шлифера.

46

ОФ

преди 2 месеца

"НАТО ЗА 2022 И 2023 НЕ СЕ ПОМРЪДНА ДА НАПРАВИ СУХОПЪТНИ ТРЕНИРОВКИ. СЕГА ПРАВЯТ 5 ЗА 2024-ТА" _ _ _ и аз мисля, че ескалацията тепърва предстои. От лятото на 23 наблюдавам и слушам повтарящи се декларации за силово отстояване на плана за еднополюсна глобализация. Рептилите започват открито да ни заявяват: Опитвахме се да въведем хегемонистичната глобализация с мекия брус, но след като вие, дoбитъk, се опъвате - ще обърнем дебелия край и със сила ще ви подкараме към светлото либерастично бъдеще.

45

До 44

преди 2 месеца

Ами, какво ще стане.. Голям рев ще има, че Мечокът ги е ошамарил! После студ и глад. САЩ ще си обърнат г@ з@ и ще ги оставят да се оправят сами.

44

В Далечния север..

преди 2 месеца

Видели са те далечен север... Смешници. Всичките заедно са колкото половин област в Русия. Да ги питаш що горят нафтата?!

43

???

преди 2 месеца

НАТО за пореден път тренира нападение, а не отбрана. Какво ли ще стане, ако на НАТО му се наложи да се отбранява след като е нападнал?!

42

Анонимен

преди 2 месеца

След "успехите" на "Южен отговор 2024" в Червено море, следват "триумфите" на "Северен отговор 2024" в Арктика.

41

Факт

преди 2 месеца

САЩ и НАТО продължават да водят света към Трета световна война.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Елате после пиленца при чичко Путин!

39

Анонимен

преди 2 месеца

до 38 Кравар, че тя Русия винаги е била сама и е свикнала. В тази връзка да те питам риторично защо на вълкът вратът му е дебел? Нали знаеш защо, кравар? А така!