147

Днепърски Риболов

преди 2 месеца

Ръководството на "Днепърски Риболов" съобщава: всички които са се записали за в ден Х да молекулизират ЩабенФюрер Зелендарпомиянски се умоляват разчленяването да спира на кластери от по 15-20 молекули, за да може и едрата риба да клъвне, а не само Днепърските кротушки и Чернонморската цаца. От Ръководството!

146

Молекули от Зеле

преди 2 месеца

са на крачка - Утре на клечка, на кибритена клечка разстояние че да тресне некоя пукнябуха. Както Навални бе нужен на руснаците и то жив, така жив за руснаците и колкото може по-дълго е самият Волтметър Грюненшайзе нужен да е жив живеничък, защото тоя комунист охарчва Западните структури като Цунами, натрупва грехове и когато руснаците направят Освободителния си парад в Киев, родителеите, роднините, приятелите и съседите на загиналите 2-300 000 украински бойници ще го разкъсат на молекули

145

Анонимен

преди 2 месеца

Животът на Зеленски е определен от огромните му ползи в интерес на Русия. Колкото по дълго президентсва - толко повече приходи от снакциите ще получат в Москва, и в ден Х ще са заменили изцяло оръжията и боеприпасите си. Дефакто Зеленски подкокуросва Запада да санкционира Русия а се получава точно обратното. Аре бе? Да не би да невижда какво се получава както проси и получава пари оръжия и боеприпаси. Нищо не се получава. Половината скришом именно Зеленски изнася за РФ нови области

144

Анонимен

преди 2 месеца

Язък! Можеше да ни зарадват...

143

Бря

преди 2 месеца

какъв "герой" - промивката върви с пълна сила

142

Анонимен

преди 2 месеца

Имало е и други опити на руснетата! Зеленски много трудно ще убият! Нали това е украинският Левски! Най накрая, ако това се случи, ще претърпи метаморфоза в светец, икона и легенда, а на небосвода ще изгрее супернова звезда! СЛАВА ЗЕЛЕНСКИ!!!

141

Радио Рим

преди 2 месеца

Зеленски трябва да се въдвори в психиатрията, иначе е неизбежно ядрена война и тогава ще се топлят с долари, евро и документи за собственост на вили, апартаменти,офиси и магазини....

140

Дзивко

преди 2 месеца

Ай стига опорки, никой не е гърмял по кортежа, поразен е слкад за безпилотни катери, тия дето удрят черноморския флот

139

Димитър

преди 2 месеца

Определено руските хранили донимират в този форум. Интересно накъде ще започнат да се кланят, след като секнат копейките? :)

138

Анонимен

преди 2 месеца

Понеже за България и Румъния е определена защитата точно на Одеският регион, предполагам Мицотакис е бил на място, за да види дали да включи и гръцки войски в схемата? Иначе, че е вътрешна постановка, вече е ясно и на децата!

137

Анонимен

преди 2 месеца

Жалко че са останали живи изедниците.

136

Следващия път

преди 2 месеца

да си чукнат среща на фронта направо! Какви са тия женски изпълнения, нали са мачовци?! Европа бранат, нема лабаво тука! :D

135

Случаен минувач

преди 2 месеца

Зеленски ще бъде убит от личната си (британска) охрана, когато западните партньори се избършат ниско под кръста с него. По всяка вероятност смъртта ще е причинена от писмо напоено с новичок пратено лично от Путин.

134

Анонимен

преди 2 месеца

E , следващия път да направят решително тази крачка . Сега е ми го героизирате ли това нещо , което праща хора на смърт , а пък то хленчи от бункери и го разкарват с кортежи , да заминава в огъня и като го поорекът направо в Ада за дообработка .

133

Сарказъм Радомирски

преди 2 месеца

Звучи като "Взрив пред кортежа на главния прокурор". И тогава такъв смях пада...

132

Анонимен

преди 2 месеца

Щойто го е страх от мечки да не ходи в гората.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Koй е зеления ?от бяло зелено червено ли някой?

130

Анонимен

преди 2 месеца

До СтаматНяма да доживее за процес, САЩ избиват всички живи свидетели, когато направят някоя лудория. Нека си спомним как загинаха тюлените, които убиха Бен Ладен. А, как загина шефа на операцията за убийството на иранския генерал? Броени седмици след операциите, повечето участници загиват при странни обстоятелства. Американските генерали много мразят да има свидетели при сенатски изслушвания, които изведнъж може да им хрумне да кажат нещо неудобно.

129

Стамат

преди 2 месеца

След 6г при поцеса срещу Зеленски, най-близките му приближени, че реват, че са били накарани от него да правят пърформански с реални жертви. Той ще се оправдава, че Шон Пен му е давал такива акъли и САЩ са виновни. Това, най-вероятно, ще е истина.

128

ПП

преди 2 месеца

Те си организират пърформанси като дойде чуждестранен гост. Като дойде Блинкин си взривиха пазара в Константиновка. Разследването на Ню Йорк Таймс показа, че ракетата е изстреляна от украинските позиции. После имаше пърформънс като дойде Байдън, надуха сирените за въздушна тревога, такава нямаше. Нашите като бяха там, взривиха ПВО ракета в жилищен блок (руснаците не ползват такива за удари в Украйна).