140

Анонимен

преди 2 месеца

Преди да нападнат Украйна, не беше ли Захарова която казваше, че само лyд би си помислил, че ще нападнат Украйна?

139

Анонимен

преди 2 месеца

След като имате атомно оръжие и ако имате заплаха за русия ще използвате атом.Другите страни също имат атомно оръжие,и са заплашвани от вас,трябва веднага да бъдете унищожени,вие неможе даси развявате байряка,като чели само вие имате атомно оръжие.Половината ракети са ви празни,просто да плашите гаргите.Видяхме ви способностите,просите оръжие от сее корея.

138

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 месеца

ДОГОВОРИТЕ С РУСИя НЕ СТРУвАТ КОЛКОТО ХАРТИЯТА НА КОЯТО СА НАПИСАНИ -БИСМАРК.Толкова за доовора -ядрено разоръжаване срещу независимост и териториялна цялост подписан от Москва за Украйна-Няма договор който Русия да не е нарушила.

137

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 месеца

А , ката стане майдан в Москва --ПАК ЛИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЩЕ ГО ПОТУШАВАТЕ....???!

136

Анонимен

преди 2 месеца

Помните ли мотивиращата реч на Путин малко след нападението над Украйна- тя е преписана от речта на Хитлер преди да започне ВСВ/ има я потърсете я с ГУГЪЛ/- те двамата тръгнаха да защитават своите граждани в други държави, само че Хитлер е изтеглял Германците от териториите в които ще воюва, а вие да видяхте *** да изведе някой руснак- не той избиваше наред и свои и чужди

135

Анонимен

преди 2 месеца

Русия прати на фронта туристи от Индия, отишли да празнуват Нова година в Москва.Дни след като Министерството на външните работи (МВнР) в Делхи заяви, че Индия прави всичко възможно за "ранното освобождаване" на около 20 индийци, работещи като помощен персонал за руската армия, група от седем индийски мъже публикува нов видеоклип, в който твърдят, че са били принудени от Русия да се бият във войната в Украйна против волята си.

134

АнонимеН

преди 2 месеца

ТОВА Е ВОЙНА МЕЖДУ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ФАЛШИВИ ПУТИН И УКРАЙНА ПЛЮС НАТО. ФАЩ СА ГАРАНТ ЗА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА ПО МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА ПОДПИСАН ПРЕЗ 1994-ТА УКРАЙНА СЕ ОТКАЗВА ОТ ЯДРЕНОТО СИ В ЗАМЯНА НА ЗАЩИТА, А ФАЩ СА В НАТО.

133

Анонимен

преди 2 месеца

"Ние обичаме хората в различните страни по света" - чувствата са взаимни. Особено поляците много обичат руснаци, но и германци (тези най-вече от бившето ГДР), унгарците са влюбени в руснаците, а също и прибалтийските републики... Абе много фенове имат руснаците по света...

132

Украйна

преди 2 месеца

колко са зле ,че си предадоха ядрените оръжия срещу обещания за "вечен мир" и гаранция за защита от Русия.

131

malgiorno a tutti

преди 2 месеца

Значи да чакаме некролог в сил "Скръбна вест, омайна, сладка. Внезапно почина матушка гомораша. Опелото ще се състои пред руините на содомокремлина, някъдо около предполагаемото място на мавзалея с препарирания сифилистик. Протокол - извънреден, облекло - хазматно, за едновременна защита от радиация, химически и биоагенти. От развеселените народи." :)))

130

пияница мистик

преди 2 месеца

Когато джудженцето пuтkиH пожелае да викне верния си пес Песков му подвиква през дългата 30 метра маса, правейки жест с ръка, сякаш размахва кокал: kyчи, kyчи, kyчи....:)))))

129

FUCKGOVERMENT

преди 2 месеца

Еми то е ясно като бял ден! Затова САЩ и Европа която им слугува и всички останали, да внимават да не светнат по ярко и от бял ден 😏

128

анонимен

преди 2 месеца

"Ние обичаме хората в различните страни по света" Верно ли е, Песков? Гледаме и не вярваме на ушите си. Нагледно виждаме как обичате украинците, преди това грузинците и чеченците, още по-рано афганистанците, щях да забравя и сирийците. Бог да ни пази от вашите любов, лъжа и лицемерието.

127

Извод

преди 2 месеца

Това значи че няма да използва защото ще размаже колективния запад и в конвенкционална война

126

Мисир

преди 2 месеца

Минавам само да кажа, че тоя сайт е торба л...на. Разбрахте ме, нали. Благодаря и лека нощ.

125

Анонимен

преди 2 месеца

И съществуването на Украйна е застрашено вече 2 год , откакто Русия нахлу на територията й, но не е използвала ядрено оръжие! За едни може, за други не е позволено - това се нарича справедливост по руски? Добре че България е в Нато, та да не се налага да ни "помагате"....

124

Анонимен

преди 2 месеца

В тубата има видео с Никол Кидман как яде червеи и насекоми.

123

Форден Говнен

преди 2 месеца

Яжте червеи и насекоми.

122

Анонимен

преди 2 месеца

115 всичко работи , нещата са правени от метал а не от пластмаса. Вземи дори едни военни руски слушалки, те са с метална плоскост а не с гофрирана мембрана която да спукаш като натокупешките.

121

Анонимен

преди 2 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?