44

Алито от София

преди 2 месеца

Само като и гледам отвратителния сурат, и това си мислех, че точно това нагло и грозно плашило, нямало нищо общо с нотариуса, не го познавала, и даже не е чувала за него, пък и цялата държава я познавала, абе куркудил грозен, щом си съдия гаранция си имала много близки отношения с ноти, но никога няма да излезе истината, а последствие ще има само компромати и рекета и корупцията ще продължи на високите етажи, а народът ще страда

43

ДА

преди 2 месеца

ГО ДОКАЖЕ-ОСТАНАЛОТО СА АЛИБАЛИСТИКИ

42

Розовият пират

преди 2 месеца

Позор за червения пират.Путин стоп!

41

Гошо

преди 2 месеца

От прокуратурата и съда обявиха че никой нито е виждал нито е чувал за утрепания Божанов.... Само журналистите спрягат разни имена само толкова да имат за какво да си чешат езиците... То не бяха Златки, Красьовци, барети, самолети и какви ли още не. Този вече ни омръзна дайте някой друг.

40

Дарк

преди 2 месеца

А бе Нотариуса,та нотариуса.То едно негово дело не е решено както е искал,други дела бил решавал?По-добре да открият убиеца или убийцата след като е имало три гилзи,освен ако двете не са нарочно подхвърлени,което е малко вероятно,тъй като едва ли полицията има каталог с наемни убийци,че да ги заблуждава такъв.Само вдовицата коментират как можели и кога да я уволнят.Тайа бе и със Семерджиев.Още е началото Рашков каза,че с него имало жена полицай,после погнаха една полицайка и сега мъгла.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Тя няма нищо общоно но им знае схемите и си мълчи най-малкото което е.Зобре че зад някои от тях стоят американското посолсво изглежда и затова са смели.А и онези май знает къде са им парите от далаверите.Ха дано се оправи тази държавица с толкова лупав народ.

38

Иван

преди 2 месеца

На тази женица само за външен вид би получила 10 години. Как може така да се запусне човек на такава висока позиция?

37

До 28

преди 2 месеца

Не можеш да ги хванеш с доходите.Отдавна имат схеми за прикриване.Овшорни сметки с подставени лица,къщи по света и перачи и куриери до Швейцария.Имат хора за трепане на хора.И всички тези са част от по-голяма свтовна мафия.От другата страна са народите по света.Нали ги виждате как се договарят американци с руснаци с Европа и пр.Войни правят заради старите оръжия и пр.Дрогата си върви през Бг народа измира.Издигат по 1-2 *** артисти да занимават народа според просотията му и т.н.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Случаят "Нотариуса" се преекспонира с цел пълно завземане на правосъдната система от Христо Иванов за собственото му обслужване! Христо Иванов е готов за собствена изгода да взриви цялата правосъдна система и държавата!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Гузен негонен бяга ............................................

34

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Съгласете се дори и Галина не се казвам!

33

Факт

преди 2 месеца

Там няма невинни....

32

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Значи има.

31

баба мара

преди 2 месеца

много охранен този съдия

30

Ти да видиш

преди 2 месеца

Боже, никой не го познавал! Тия дали си вярват като лъжат!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Тая да не е сестра на Нотариуса , могУ си приличат , особено по боята ?

28

Анонимен

преди 2 месеца

Не съм от тях ,како Сийке,не съм.Ама я да видим Имуществените декларациите,че да повярваме. И което не е декларирано и недоказано,като законен доход,в Държаната хазна.Тогава всички ще пропеят и един друг ще се топят.Един беше декларирал скъп нов автомобил за 2,500 лв. в декларацията си.Друг пък бе декларирал имот уж,подарен от родителите му,но всъщност "купен",щото те никога не са имали такъв имот.Та и аз не съм от тях,ти казвам.

27

мдааа

преди 2 месеца

и аз не съм чувал за таз съдийка но съм склонен да не и вярвам

26

Карикатура за проКУР

преди 2 месеца

Като се имам предвид, че толкова глЪм премиер като Тиквата и Шиши гласен за ДАНСwith me, защо ли не съм изненадан, че тая с физиономия от криминалната сводка е съдия

25

Анонимен

преди 2 месеца

Вярвам и,истинска евроатлантичка е!