55

Анонимен

преди 2 месеца

Навални е 100% ПОЛИТИЧЕСКИ затворник! Но проформа е осъден по поръчка от Кремъл -УЖ! за финансови измами, защото очевидно когато в Русия искат да вкарат някой в затвора, могат да измислят милион причини, само няма да посмеят да напишат - "защото оспорва властта на Путин и критикува Путин" ".Като политически затворник, той не трябваше да лежи в колония тип Гулаг, той не е убиец или рецидивист!!

54

xoxo

преди 2 месеца

Навални нещо много бързо се спомина точно в деня на Мюнхенската конференция по сигурността,където трябваше да се гласуват незнам колко си милиарда помощ за Украйна..Хората с критично мислене определено си задават въпроси ,а папагалите повтарят американските опорки.В крайна сметка Навални е руски гражданин,осъден за финансови и други престъпления и въобще не е компетенция на ЕС

53

тъпомер

преди 2 месеца

Безмислици,не знам Русия да е в ЕС.Безмислен бъртвеж на жалки политиканчета.Еѝ сега ша ви се обяснават що нямат и папа!

52

Яяяя

преди 2 месеца

ЕК като не вярва на руското ГУР ,да слуша какво каза шефа на украинското ГУР. Нали е техен човек! И второ прав е коментатора по-долу, че каква е ЕК за руснаците и на кой му пука какво приема или не приема! И трето ,ако все пак се окаже ,че е убит ще разследват кой го е убил или по презумция си е Путин.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Старите фашисти помагат на новите фашисти )

50

Русский партизан

преди 2 месеца

Няма значение как точно почина Навални. Убиецът е Путин - защото три години измъчваше Навални в завтора. Близо 300 дни в карцера биха сломили и физически здрав човек. Навални ще остане в паметта на руския народ като герой, жертвал се за Свободата. Неслучайно три дни не спря потока от хора, които искаха да почетат героя на гроба на Навални и от купищата цветя кръстът не се виждаше. Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

49

Аз

преди 2 месеца

Ексхумирайте го и почвайте да кълцате. После пак ще го погребете.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Вероятно щом е отхвърлили смъртта на нивални ,това означавало че те са го убили ))

47

Анонимен

преди 2 месеца

Малииий Ами ако Бай ви Дъня се спомине КО Ши прАЙми/

46

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не се интересува дали ЕК приема или отхвърля версията за смъртта на Навални. Или по-точно: на никой не му пука, защото това е естествения край на един предател, убит от тези, на които служеше. Никой не трябва да има живот в услуга на враговете на родината си.И все пак като за покойник - дано да е мирна душата му.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Рано или късно животът свършва и хората умират" -казал Наришкин___________само това изречение показва с каква стойност е животът в Русия- НУЛЕВА! Та какво остава да признаят убийството на един критик на властта. (впрочем точно от шефа на руското разузнаване светът очакваше да научи истината за смъртта на Навални.)

44

Анонимен

преди 2 месеца

Мен друг въпрос ме мъчи от известно време - сега Гуайдо ли е президент на Венецуела или онзи Мадуро? Понеже ЕК и ЕП казаха, че само Гуайдо е легитимен. Ама венецуелците май са си избрали Мадуро, чворовете му ниедни, националисти и противници на евроатлантизма. Та мъчи ме този въпрос и се сещам за него винаги, когато ЕК кажат, че не признават нещо си в някоя си държава.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, тоя франсето Макарон беше некрофил, а пък министрите му женени маже, нали така ?!?

42

до МЕНГЕЛЕ

преди 2 месеца

Да, наистина е пропаганда! Пълна денацификация на руските украйнини и пълна депедерастизация и декурвоизация на България и ЕВропа! Да започнат от ДБиПП, че там е котилото!

41

абе

преди 2 месеца

Като какви точно се явяват ЕК по отношение на хората, живеещи в Руската федерация? Някаква по-висша инстанция? Те не са такава даже на държавите в ЕС, нищо, че противозаконно си присвояват правомощия. Некадърниците не могат да разделят на две магарета сламата, съсипаха ЕС и го превърнаха в помийна яма, сега тръгнали света да оправят. Пуста сопа некастрена!

40

Вай..,тц,тц,тц!

преди 2 месеца

Мдаа...., Путин и Олигархическото му обкръжение още не могат да възприемат факта, че Европа не желае да се договаря с тях!!! "Бедният" човечец е изпаднал в: Ступор!!! "Ама как така, аз съм готов да се договорим с Обединения Запад без предварителни условия от страна на Русия" - навярно си мисли Треторазрядния "Чекист" и не може да повярва, че в отговор му показват Среден Пръст и го пращат на М////ната му !!!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е интересно как точно и кой ще сформира тая независима комисия кой ще участва в нея Такова чудо като независим няма за едни ще е независима за другите не колкото стана ясно за взрива на газопровода ако не се лъжа Северен поток

38

д-р Менгеле

преди 2 месеца

Да напомня ли на русопутинофилите лъжите на СССР за Катин? А ,, Един ден на Иван Денисович"? ,,Архипелаг ГУЛАГ"? ,,Колимски разкази"? Или всичко това пак е ,,евроhейска" и ,,краварска" пропаганда?

37

д-р Менгеле

преди 2 месеца

На основата на какво да приемат кремълската версия, след като не са представени никакви доказателства?

36

Анонимен

преди 2 месеца

На базата на какво отхвърлят официалната версия, след като не разполагат с никакви доказателства за нещо по-различно?