12

Яяяя

преди 2 месеца

Да не забравяме, че ИИ се обучава като прочита всичко написано досега. Значи след 5-10 г. ще се обучава от нивото на което пишат в момента и естествено ще започне да затъпява като процеса ще се движи по експонента. По-тъпите потребители водят до затъпяване на ИИ който пък води до още по-голямо затъпяване на потребителите :-)

11

ИИ

преди 2 месеца

Може да сложи край на човечеството,щом може да се произвежда сам.Представети си хуманоиден робот с мозък ИИ, ХОЛИВУДСКИТЕ ФАНТАСТИКИ СА ВЕЧЕ РЕАЛНОСТ!!! НЕ БЕРЕТЕ ДЕРТА ЗА ПРЕПИСВАНЕТО В УЧИЛИЩЕ КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛЕДИ ОТ ЧОВЕК ТОВА Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ ЗА ЖИВОТА НИ В БЪДЕЩЕ.ЕЛЕКТРОННИ ПАРИ, ДРОНОВЕ И РОБОТИ КОНТРОЛИРАЩИ ХОРАТА, А ХОРАТА МАЛЦИНСТВО КРИЕЩО СЕ ОТ ТЯХ И ПОДРЕДЕНИ В РЕДИЦА ЗА ВАКСИНИТЕ!!! КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ ВЕЧЕ СА ФАКТ КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Кво преписване ? ИИ трябва да сложи край на училищата и вишите кетапи . Света става все по сложен и не може за всяко нещо да ни искат вишуу при положение че професорите преподават неща които никога не са работили за да се източва системата и всякакви мушеници да напредват без нито един ден труд само с кетап . Обучението трябва да е след труд от най ниското ниво а теорията по интернет от няколко източника а не от ,,професори,, Всяко вишу ни струва над 100 000 лв.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Бъдещето: учителите ще дават на учениците тестове написани от ИИ, а учениците ще им ги връщат попълнени и решени от ИИ. Мижи да те лажем...

8

Анонимен

преди 2 месеца

ИИ помага на учителите да станат още по-мързеливи.

7

Анонимен

преди 2 месеца

А не е ли вече време да престанат тия нелепи експерименти с децата? Всяка година се чудят каква нова щуротия да измислят ужким за еди каква си цел. И всяка година се дънят чутовно. И защо го правят? Сериозно ли си мислите, че на Попов и другия перколяк Наков им пука за децата? За пари го правят, разбира се. Ще си приберат паричките за една едва кретаща алфа версия, тъпкана с бъгове и после дай $$, че според договора това си е мое. Опитни зайчета тестват софт, който после ще продадат в чужбина.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1, като ти гледам правописа :) познанията по пунктуация и граматика... не разбирам защо се оплакваш! Честно казано не е редно хора, като теб, които са пропуснали почти цялото си образование, да изказват мнение за грамотността на другите :) Засрами се!

5

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

Време е за истинската новина: ИИ слага край на професията учител :) И така е справедливо с тези недоносчета, които се кичат с титлата "учител"!

4

?!?!?!

преди 2 месеца

Ха ха ха , за това ви трябваше изкуствен интелект за да го откриете ли ..... на мен учителя в 6-7-8 клас ми даваше различни контролни и класни , а не беше ИИ, хи хи хи

3

Анонимен

преди 2 месеца

Най-големите преписвачи в нашия клас в момента се справят най-добре с живота. Няколко са с много добри мениджърски позиции вече, а двама имат собствен бизнес. Зубърките и тези които учихме усърдно не стигнахме доникъде, държим се здраво за постчето си и това е. Не виждам нищо лошо в практиката преписване, спрете да тормозите децата и ги обучавайте качествено!

2

Анонимен

преди 2 месеца

С ИИ няма нужда и да учат. Диктува на ИИ какво иска и ИИ му написва какъвто иска език. Диктува какво да сметне и ИИ смета.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Знанието на учениците е трагикомедия. Нищо не знаят и сега ще цъфне всичко, младите не знаят историята си, не могат да пишат а сметките са им на ниво 3-ти клас.