54

Анонимен

преди 2 месеца

Това ли са руските дисиденти? Те са религиозни фанатици и фантазьори и техните по детски наивни мечти са използвани, и ще бъдат използвани от Запада за разпада на Русия. Що убивал християни? Защото няма значение религията при военен конфликт. Всички са равни. Религиозните фанатици като Яшин ще убиват само други религии, най-вече мюслюмани.

53

А

преди 2 месеца

Значи колко е зле по затворите в Русия )), като гледам, че един уж политически затворник може да пише и публикова статиите си директно от затвор, да критикува Путин и да призовава към смяна на власт и все още да е жив и здрав и без наказание дори.

52

путин умря в 2022

преди 2 месеца

ТОЯ Е СИЛИКОНсурат. ЯПОНЦИТЕ ОТДЕЛНО ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ШЕФА НА ЦРУ ПРЕЗ 2022, С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ УСТАНОВИХА, ЧЕ НИТО ЕДИН ОТ ДВОЙНИЦИТЕ НЕ Е ИСТИНСКИ путин. В КРЕМЪЛ СЕ СТРАХУВАХА ДА ОПОВЕСТЯТ НОВИНАТА ЗА СМЪРТТА МУ. ТАКА Е ПО УДОБНО ЗА ТЯХ: АКО СЕ ПРОВАЛЯТ, ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ЦЯЛАТА ВИНА ВЪРХУ НЕГО.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Иля. Разбира се е в затвора. Скоро ше го пипне и "тромб".

50

карачанаков

преди 2 месеца

И този скоро ще се спомине е от ЕСТЕСТВЕНА смърт разбира се.

49

Рутин

преди 2 месеца

Путин е обикновен касапин и психопат. Ако сте чели речите му или сте гледали видеата му ще видите едно.....закани за убийства. Само че от 2007 година ЕС и Сащ се правят на ущипани и се надяват да падне от власт. Това което се случва сега не е нищо ново. Путин го е планувал, а също така и го е заявявал многократно на различни международни форуми още от 2007 година насам.

48

Антихрист

преди 2 месеца

Винаги трябва да пускате изказването на Путин, след нахлуването на ордите му да грабят и да убиват...Директно си заяви, че ако не му се поклонят/предадат/, ще избие ... жените и децата им !!! Антихристът в чист вид! Та за какви християнски ценности изобщо можем да говорим?

47

Гошо

преди 2 месеца

До автора: колкото и кал да сипете по Путин той ще е следващият Президент на Русия, а мнението на един затворник едва ли интересува някои освен малцина от САЩ и платените клакьори като теб.

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Дон Кикот 44. На страха очите са големи.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ли имате халюцинации бе назначени пишман-демократи ? При 40-50 коментара бъбрите несвързано за плащани, защита на Путин и т.н. все едно има 400-500 коментара бе несвързани с главните мозъци. И колко пъти трябва да ви се обяснява като на бавноразвиваяи се, че Путин изобщо няма нужда от защита ? Най-малкото пък от нас.

44

баба мара

преди 2 месеца

затова ли жена му и дъщеря и не бяха на погребението вееха се из европа в търсенена плячка имат ли имения как се издържат

43

Дон Кикот

преди 2 месеца

Явно Путлерчето плаща добре на тролслугите си щом толкова самоотвержено го защитават дори и да се оцапа до ушите.

42

Днес бг

преди 2 месеца

*** и комунисти, влизайте в дневник.бг по-добре.

41

Анонимен

преди 2 месеца

под тази статия много ясно може да се разграничат русофилите от путинофилите

40

Анонимен

преди 2 месеца

На простата и платена мисирка дневната доза помия !

39

Алексей Навални

преди 2 месеца

беше умерен расист и нацист, нещо като умерените главорези от ислямка държава.

38

Анонимен

преди 2 месеца

"Алексей Навални изглеждаше балансиран" - МОЛЯ??? Май тукашните журналисти не са наясно въобще кой беше Навални и какви възгледи имаше. И защо беше отстранен от опозиционната партия Яблако. И защо еврейското общество беше меко казано недоволно от даването му на награда Сахаров Айде малко си научете урока преди да пишете абсолютни простотии!!!!!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е Сатаната.

36

Кукунела Снайпера:

преди 2 месеца

"Едни бързи 100 гривни с малко копи пейст,без много да му мисля.Щом плащат - що пък не! Слава Кокаине!"

35

Анонимен

преди 2 месеца

*** дори не е православен християнин, има клипове в "тубата" на които се вижда, че Хипофизата не знае как да се кръсти. Или се кръсти надясно, като западно православен или се кръсти с лява ръка, като обратен!!! *** и позьор