9

една жена

преди 2 месеца

До Мише,неДискриминирай 10 Тези "статии" се преписват от женски списания, затова съветите са за жени. Тук обаче четат предимно мъже и наистина е неподходящо да им се предлагат на вниманието такива четива. Но не знам има ли мъжки списания, без ... картинки, та да преписват от тях :)

8

Мише,неДискриминирай

преди 2 месеца

Напиши кои са признаците, че Тя не мисли да се омъжи за Него. Тук съвети се дават предимно за жени. Съвети за мъже има предимно в коментарите. Или защото днес е 8-и март, дамите са с предимство? Е, да им е честит празникът! И умната! :)

7

Трифон

преди 2 месеца

КАЗАЛ ВИ Е. Веднъж се е минал и се е оженил, после заради алчността и страховете на майка ви сте се развели и втори път няма да се мине. Историята е на 1 приятел.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 8 - Затова народът има пословица "Очи гледали, очи плакали." Подтекстът е, че когато си търсиш съпруга или съпруг, трябва внимателно да "гледаш", т.е. да преценяваш и ако не го направиш, после ще плачеш. С две думи, твоят приятел не е трябвало да отстъпва, когато са му оказали натиск да създаде семейство. Не знам какъв точно е бил натискът - дали тази жена го е изнудила да се ожени за нея или близките му са настоявали той да се задоми. Но едно е ясно - не е подбрал подходяща жена.

5

Обмислете т. 16

преди 2 месеца

Почти всеки мъж не пропуска да се похвали, че си има гадже. Но вашият приятел се старае около него да няма и следа от вашето присъствие, а също и не ви е запознал с близките си, макар че отдавна сте заедно (т.4). Значи той не просто няма намерение да се ожени за вас. Ситуацията вероятно е много,много по-тревожна, дори опасна за вас. Възможно е да е семеен и да крие това от вас. Или би отричал, че сте имали връзка. Но защо?! Може и да е замислил нещо недобро по ваш адрес, не дай Боже. Внимавайте!

4

Иван

преди 2 месеца

Най-голямата грешка, която може да направи един мъж е да се ожени. Гледайте си живота, харчете си паричките само за вас, живейте си сами, а като ви потрябва нещо за разхлабване, жрици на любовта бол. Поръчваш и идва на място. Шляп, шляп 1 час и я изритваш.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Един мъж който може да се грижи за себе си като да си готви не му трябва да се жени.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Мием ги заедно!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Приятни сънища!