36

Финансист

преди 3 месеца

Брачната двойка сега подготвя огромнитр куфари , че идват милиардите от Европа и трябва да се слагат в куфарите. Билетите за островите вече са купени и чакат само да уточнят часа на заминаване.

35

Даааа!

преди 3 месеца

Брак ще има , а третият партньор щял да гледа отстрани как консумират брака и да удря по един език или пръст в тъмните дупки на брачната двойка. ( когато забележи пасивност)

34

Диди

преди 3 месеца

Абе не се ли научиха, че коалиция с ДБ е голям проблем?

33

Анонимен

преди 3 месеца

С брак или без брак ще има уйдурма. Парите трябва да се приберат.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Непочтени партньори. Надлъгват се един друг. Не се уважават. Единствената им цел е кой да заграби повече власт. Борисов предварително обяви , че ще отсъства на 6 март поради важно предварително планирано политическо събитие, а Денков точно тогава си подава оставката. При това соло, без министрите си. Странни хора. Властта я нямат за нищо.

31

Близкото бъдеще

преди 3 месеца

И да има правителство на евро-атлантиците с дс-агент Буда то ще е до догодина, след приключването на Украинската война, когато Борисов, заради Кремълският му поток-дал възможност на Путин да нападне Украйна, ще бъде изправен пред Хагския трибунал, заедно с кремълските военнопрестъпници за престъпления срещу Човечеството. Има Господ!

30

Анонимен

преди 3 месеца

А вие какво искате? Тези да не са на власт, а да дойдат копейкаджиите начело с фигуранта да управляват? Тая няма да я бъде. Да се разбират там за да бъдат държани копейкаджии и *** далече от властта!

29

боко сеир прави

преди 3 месеца

Евро Сглобката ще продължи за ужас на руското посолство и копейките родин!

28

емо

преди 3 месеца

интересите на българия изискват такова безпринципно управление да не съществува. всичко друго са празни приказки - от девет кладенци се носи вода да се оправдае сглобката.

27

Анонимен

преди 3 месеца

ха, ха, ха, Юли Павлов и прогнози. че той може да прогнозира само дали след 15 минути ще ***.Телевизиите и всички медии, канят само евро - атлантически адепти и не разбират, че с това ядосват голямата част от народа.Кой каза, че резултатите от изборите ще са същите.Защо Киро Лъжеца го е страх от избори. Защо са се хванали СДС с Герб и ДС с ПП? Защото СДС, ПП и ДС сами на избори нямат шанс даже да приближат до парламентарна квота.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Не можахте ли да намерите да интервюирате некои що-годе умни, вместо тия мушмули?

25

изнервен

преди 3 месеца

Жуpнaлята не се ли научиха, че ГЕРБ е в коалиция със СДС, та постоянно ги изписват само ГЕРБ?

24

Анонимен

преди 3 месеца

Естествено, че ще има, това което дрънка онзи бойко, е да хвърля прах в очите на все още неориентираните хора. Всичко, което дрънка вече толкова е досадно, уж е недоволен и несъгласен, ама такава яка прегръдка ще направи с простоидиотите на простокиро. Иначе как така няма да е във властта и да краде. Хораааа, не вярвайте на Борисов, каквото и да говори!!!

23

Гaля

преди 3 месеца

Eeмиии, kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

22

Анонимен

преди 3 месеца

Това е риторичен въпрос, освен ако си и ди от(или политолог).

21

Идеалист

преди 3 месеца

Ще го слушат и ще му седят на коляното!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Докога ще ни облъчване с гнусни герберасти?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо няма да излезне освен някоя еднополова оргия.

18

да има ИЗБОРИ

преди 3 месеца

Тази сглобка ми донесе 30 % увеличение на цената на водата и 60 % увеличение на цените на храните! Съсипа ми здрадето и това на детето! Доходите ни не са мръднали от две години, докато данъците ни растат!

17

хахахха

преди 3 месеца

защо само хора с нестандартна ориентация коментират политика?