23

Анонимен

преди 2 месеца

Как се е случило прекъсването на оптичните кабели под Червено море? Хусите ли са ги прекъснали?

22

Гого

преди 2 месеца

Няма как хутите да са ги направили. Това е спецоперация на Рашка, Иран и Северна Корея. За да се попречи на Украйна и Израел да спечелят войната срещу тероризма.

21

Зуки-мяуки:

преди 2 месеца

И политико-техническия проблем с кабела изобщо по никакъв начин не е свързан със супервторникЪ в щатите и 'псилютну няма връзка с медийното затъмнение за резултатите на Тръмп в първичните избори,но най-вече по никой начин хунтата на дедо Бай Дрън няма никакво участие в това случаЕно мероприятие!А и както е правилно и демократично : "Путин е виновен и толкоз!" :)

20

Анонимен

преди 2 месеца

До СЪНОВНИК Срещни се с роднината си и си поговорете като се вслушваш внимателно дали няма случайно да ти каже нещо важно за теб. Премисли добре всичко, което чуеш и се опитай да разбереш как да го използваш.

19

Тия КАБЕЛИ

преди 2 месеца

в червено море още миналата седмица ги скъсаха ,не е тва причината третополовите пак лъжат нещо

18

Обективен

преди 2 месеца

Сигурно потъналия кораб с 21 000 тона азотни и фосфорни торове за Варна ( вероятно за Девня) е понатиснал кабела и той се е скъсал.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Добър социален експеримент се получи. Да се види какво ще стане като дръпнеш играчката на хората, да се оцени нивото на паника и хаотични действия. Така може по-точно да се планират следващи ограничавания на мрежата и да се избегнат непредвидени реакции.

16

СЪНОВНИК

преди 2 месеца

Смисъл какво е тълкуванието на този сън? Да допълня, че тази която искаше да убива познатата ми е роднина, а познатата ми е приятелка (която ме застреля накрая), от деца се знаеме, но не сме се виждали от много години. Странен сън. Пък роднината и приятелката се познават бегло. Най-вероятно тълкованието е да не се доверява човек на пълно на всеки, и да цени повече близките си!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Червено море - от едната страна Саудитска Арабия ( Азия ), от другата Сомалия и Еритрея ( Африка ). Как пък отрязан кабел там ще прекъсне нещо в Европа или Америка.

14

СЪНОВНИК

преди 2 месеца

Снощи сънувах странен сън. Бяхме в сграда с един близък човек, и той планираше да убие една друга моя позната, просто ми каза трябва да го направим , а аз се двоумях, не исках да я убивам. Чакаме в една стая да влезе познатата приятелка, а другата се беше нагласила да я убива, тя влезе а аз попречих да я убие, просто й взех оръжието от ръцете. После не знам какво стана, но бях седнал на една пейка в същата сграда, и тая позната на която й спасих живота дойде и ме застреля най-хладнокръвно.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Случайно или не срива на Мета стана във деня на предварителните избори в САЩ. Така наречения "Супер вторник". Просто е било нужно да се спре за 1 час.

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 10. Винаги сме уязвими. И колкото повече "технологии" ползваме по-зле става. Само като спре тока сега вече народа се чуди накъде по-напред да поеме.

11

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен Подводните комуникации са въз основа на Оптични кабели. Обикновените медни кабели могат да си мечтаят за пропусквателната способност на оптиката...

10

Анонимен

преди 2 месеца

След успешната атака на супер-силата съставена от Хутите на супер-дупер защитените жУици същите взели,че станали на скрап,което идва да покаже колко сме уязвими всички!

9

Боби

преди 2 месеца

До Е, добре, че Не са необходими сериозни водолази. Достатъчно е само базово акваланг оборудване. Където са прекъснали кабела дълбочината е към 50м

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тцъ тцъ тцъ къф напредък на технологиите - с кабели все още се мъчим. Разбира се за сега по-сигурно от кабела нема.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Вервате ли.:))

6

Боби

преди 2 месеца

До Говедовъд Изказването ти показва че БЪКЕЛ НЕ ЗАНАЕШ КАК ДЕЙСТВА ИНТЕРНЕТ! За неспециалисти как действа ИНТЕРНЕТ: Взема се едно нещо(Съобщение, поща, фрагмент от филма/музиката която слушаме) след това се разделя на множество "ПИСМА". Които тръгват по мрежата като през световната мрежа-паяжина на зиг заг се добират до целта си. Може дори последното "ПИСМО" от поредицата да пристигне преди половината от изпратените минало е по по-къс маршрут. Аварията предизвиква само временни проблеми

5

Говедовъд

преди 2 месеца

Ало,"експерта",по тия кабели само трафик на "Мета" ли върви?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Добрутро! А къде е информацията доколко наличните там кораби на САЩ, Великобритания, Германия и др. барабар с местните им снабдители са съпричастни в неумението си да запазват инфраструктурата на комуникациите?