27

Анонимен

преди 2 месеца

До Македонка Отговори защо влиза сръбска армия а не е само македонска и българска като те са повече от сърбите.

26

Македонка

преди 2 месеца

До Анонимен Лъжеш ти, защото си с промит мозък, аз нямам причина да лъжа. Следвам заветите на дедите ми, а ти си ги предал като си станал българин, т.е. татарин ! Срам !

25

Анонимен

преди 2 месеца

Скандално изказване. Да сме си били променили Конституцията зове македонеца.

24

Анонимен

преди 2 месеца

БЛАГОЕВГРАД,кога ще пуснеш видео от великия македонски събор,където щеше да има речи против България и да покажете колко сте велики?Дай линк да погледаме и ние.Нали рекламираше този събор под всяка статия ,и то, по няколко пъти.Клоун!

23

Анонимен

преди 2 месеца

До МакедонкаИ аз съм от тоя край, и ти казвам ,че лъжеш.Познавам и няколко Омовци,които бълват омраза към българите и разпространяват расистки теории за татари,окупатори и други блянове.Единственото което постигат е присмех и да изкарат някоя почерпка,като забавляват народа,правейки се на клоуни.Никой не иска да се лишава от безплатни циркови преставления,та за това и ги търпят.

22

северозапад

преди 2 месеца

Е чакаите малко де ,нега испратят Денков и поплачат за него и тогава ще се сетят ,че и други ни е....ват.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Можехме и можем да се обединим около ВМРО и да присъединим бедна Македония, но за жалост имаме много предатели сред нас, служещи на анти-български каузи.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Мара отдавна се е надупила и очаква 2 парчета от баницата , но ПП ДБ ще я приземят.

19

вгз

преди 2 месеца

България подтиска македонското малцинство във всички Вселени в миналото, сега и в бъдеще време. Другаря Пендаровски е отворил и третото око. А когато рашките и сърбите му дават копейки отваря и други очи.Въпросът е, когато товариш Путин падне, какво ще правят предатели като този?:) :) :)

18

Анонимен

преди 2 месеца

До Благоевград Никой не ви спори че сте македонци но ако сте македонци може и да сте македонско малцинство като част от България а не от Югославия. Някой друг нарушава закона но не е България.Гоце Делчев е българин а го пишете маке е тогава нямаш право и от бг да спазва.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че все по-малко българи се връзват на изцепките на тези ченгета. Не се занимавайте с македонстващите при-мати - да си се чувстват, ако искат и извънгалактически. Ние да си гледаме нашата къщичка и никога повече такива въжеиграчи на власт.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Кой да реагира? Тези които допуснаха това да се случва - ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС?Не, ние можем да се репчим само на Русия заради чужди за нас неща, но когато Македония засегне нашите интереси и нашата гордост всички се покриват като едни мишки. Чат-пат някой напише коментар и това е. Тотално деградирало общество сме, което не може да защитава собствените интереси, а се надпреварва да защитава чужди!!!!

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Македонка Защп в Македония след 1919 г. има само сръпска армия а не само македонска. Както Сърбия пише че сте югославяни и македонци и не ви дава отделна държава така и бг има право да ви пише че сте българи. Е сега сте македонци ама защп не сте македонци в 1919 г. и няма РСМ в 1919 г.

14

до

преди 2 месеца

Като българите, макетата не са особено умни, нали знаеш.По това си приличат.Ако бяхме умни тука едва ли щяхме да се ловим толкова левашки на македонските провокации.Но манталитета е сходен. не случайно едни ислямски номади са ни владяли 5 века.Не случайно 150 години след Левски ние сме в сходна ситуация, някакъв Сарай ти казва кога да има избори и кога -не.

13

Зоран за дръжавата

преди 2 месеца

Ако бяха умни, македонците щяха да привлекат българите да си харчат парите при тях за пазар за екскурзии и др. А то какво стана България получи омраза и цензурна реч против народа български. Хан Крум ще се обърне в гроба ако разбере как ни унижават малцинството сърби, македонци и албанци.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Вето до посиняване.

11

каракачанка

преди 2 месеца

Моя ви хора, изберете ме отново. Знаете ли колко хубаво си живях с вашите пари. Но да си призная и парите на македонците дето ставаха българи и те ми бяха добре. Сега малко имидж, малко вятър , а после както си зная. Вие плащате, ние даваме, народа да го ду......

10

срам

преди 2 месеца

До Македонкаооо, ооо, точно обратното беше, караха българите да се пишат македонци! Как нете е срам да изопачаваш така нещата?

9

маке

преди 2 месеца

през.....ми е какво е казал Стафчо Пендаров.

8

Благоевград

преди 2 месеца

България е осъдена от 1990 г. до днес 17 пъти в Съда в Страсбург за погазване у нарушаване на Човешките права на етническите македонци и македонки в България.Българският съд да регистрира ОМО Илинден и другите Македонски Организации в България.