10

Беко

преди 2 месеца

Щастливите двойки... Ей тука спрех да чета! На повечето ми познати в капана на милоууту булиците им откровено си флиртуват с мен или ми се свалят. Не ги прекарвам масово заради тъжните им психясали от напрежение половинки.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Толкова лоши примери на обвързани съм виждал, че самотата ми е по- скъпа от златото - о да , и като не харчиш за деца и жена , всъщност можеш да си купуваш злато, колкото искаш...

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ама наистина , някой хора не разбират максимата " по- добре сам , отколкото зле придружен" ! Много хора решават неща за теб, спрямо хората около теб , или от приятелите ти! Аз лично не съм срещал човек с моите разбирания и морални ценности, а все пак общувам с хора....та как тези , който познавам ме определят?!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Аз прекратих едно такова приятелство - 11 г. бях до едни хора, който постоянно ми обясняваха как трябва да си намеря мъж и да родя деца ! А като ги гледаш отстрани , тези станаха едни чичко и леличка на 30г. още! Само за децата се мисли и говори , и никакво личностно развитие след децата! Ами Благодаря , но НЕ! Имам си по- важни дела да върша от това да дундуркам някой мъж и деца!

6

анонимен

преди 2 месеца

Това не са приятели щом се дразнят от щастието на приятелите си.Трябва да се радваш на щастието на приятелите ти.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Личен избор. Всеки се оправя както може. Get used to it!

4

Анонимен

преди 2 месеца

И аз съм от необвързаните

3

Хохо

преди 2 месеца

...много "щастливо" обвързани......всъщност завиждат на необвързаните.....какво да се прави.....любовта си заминава....ама ипотеката остава.....

2

Анонимен

преди 2 месеца

Не правете каквото и да е, само за да бъдете като другите.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Веднага да се обезщастливят двойките за да се изравнят нещата. ако не ти действува етиката при всякакви обстоятелства едва ли ставаш за приятел.