15

Анонимен

преди 2 месеца

нищо няма да стане ако известно време спрем шоколадите

14

Анонимен

преди 2 месеца

Хората масово ще спрат да ядат шоколади,и без това са пълни с ***.Цените в момента са нереално високи,като спрем да купуваме и ще паднат

13

Анонимен

преди 2 месеца

Обърнете внимание на написаното от Шели /13/ и питайте родителите си как е правен домашен течен шоколад през последното десетилетие на соца - сухо мляко (доколкото знам, използвали са "Бебе 1"), какао, захар, масло, ванилия. Някои използвали смес от масло и маргарин, за да не им става тежко на стомаха. Не се скъпете да си купите качествено какао, например от малката "Ван Хутен". И ще ядете нещо много вкусно.

12

Анонимен

преди 2 месеца

По-добре качествен шоколад на по-висока цена, отколкото имитации с палмово масло или с карамел, но по-евтини. Ако бюджетът ти е ограничен, по-рядко ще купуваш шоколад, вместо да ядеш лесно достъпни бokлyцu.

11

vs

преди 2 месеца

То в 90 процента от шоколада няма такъв продукт или е с минимално съдържание! Милката на с мотаняците от Монделез преди 10 г. беше 90 ст. и тежеше 100 гр. Сега е 3.40 лв. и тежи 90 грама. Но според НСИ, инфлацията е 60%! Не знам тия каква точно математика практикуват!?

10

Мдааа,

преди 2 месеца

климатичните промени,нашествието на марсианците и Путин са виновни за алчността на корпорациите и конгломератите :) :) :)

9

Анонимен

преди 2 месеца

Едно към едно комунизъм. Разнообразявали.....:)

8

Тони Дачева

преди 2 месеца

Шоколади шоколади бони бони шарени бонбони

7

Рич

преди 2 месеца

Като знам в кот дивоар и гана как го произвеждат това какао, кой го бере и какви са условията ... по-добре да го няма като продукт

6

Анонимен

преди 2 месеца

Аа, ето защо шоколади, бонбони са вече безвкусни, след някоя и др година хората няма да познават истинския вкус на прекрасния шоколад и не само....:))

5

Нямането

преди 2 месеца

по времето на соца, за което говорихте толкова дълго най-сетне ще се материализира. Дано разполагате с технологията за правене на компоти и русенско варено!

4

Ехеее!

преди 2 месеца

По-вредно и по-скъпо за крайния потребител, а по-евтино с повече печалби за производителя - капитализъм, бате! :D

3

Урсула

преди 2 месеца

Яште скакълци!

2

Криза

преди 2 месеца

Топ, сега в гнусните вафли ще има още повече аспартам, Е-та и всичката химия на света :)

1

Анонимен

преди 2 месеца

Сладкото е вредно не купувайте! Ако почнете да купувате шоколади по 10 лева ще станат и 20 лева просто не купувайте това е.