Хората масово ще спрат да ядат шоколади,и без това са пълни с ***.Цените в момента са нереално високи,като спрем да купуваме и ще паднат
Обърнете внимание на написаното от Шели /13/ и питайте родителите си как е правен домашен течен шоколад през последното десетилетие на соца - сухо мляко (доколкото знам, използвали са "Бебе 1"), какао, захар, масло, ванилия. Някои използвали смес от масло и маргарин, за да не им става тежко на стомаха. Не се скъпете да си купите качествено какао, например от малката "Ван Хутен". И ще ядете нещо много вкусно.
По-добре качествен шоколад на по-висока цена, отколкото имитации с палмово масло или с карамел, но по-евтини. Ако бюджетът ти е ограничен, по-рядко ще купуваш шоколад, вместо да ядеш лесно достъпни бokлyцu.
То в 90 процента от шоколада няма такъв продукт или е с минимално съдържание! Милката на с мотаняците от Монделез преди 10 г. беше 90 ст. и тежеше 100 гр. Сега е 3.40 лв. и тежи 90 грама. Но според НСИ, инфлацията е 60%! Не знам тия каква точно математика практикуват!?
климатичните промени,нашествието на марсианците и Путин са виновни за алчността на корпорациите и конгломератите :) :) :)
Като знам в кот дивоар и гана как го произвеждат това какао, кой го бере и какви са условията ... по-добре да го няма като продукт
Аа, ето защо шоколади, бонбони са вече безвкусни, след някоя и др година хората няма да познават истинския вкус на прекрасния шоколад и не само....:))
по времето на соца, за което говорихте толкова дълго най-сетне ще се материализира. Дано разполагате с технологията за правене на компоти и русенско варено!
По-вредно и по-скъпо за крайния потребител, а по-евтино с повече печалби за производителя - капитализъм, бате! :D
Сладкото е вредно не купувайте! Ако почнете да купувате шоколади по 10 лева ще станат и 20 лева просто не купувайте това е.
Какаото с рекордни цени, производители намаляват шоколада в десертите