164

Анонимен

преди 2 месеца

Асфалта си фо туряйте на село, в Софето има жълти павета, за да има къде легебететата да си прават прайдчетата и да си укрсяват с медузи и али експрес арчици.

163

Зозо

преди 2 месеца

Ами има два варианта: 1. пешеходна зона 2. асфалт :))))))))))))))))))))))))))))))

162

Дзивко

преди 2 месеца

Израстнал съм на улица с павета, на 5 преки от жълтите, гледал съм едно време как се редяха, тия гранитените, по малките в полукръг, а големите на ред, един чичо си клякаше и с *** паве по паве, бавно ама не мърдаха, дали от по малкия трафик, дали от майсторлъка не знам

161

Дзивко

преди 2 месеца

Обаче пък за да е чист въздуха в центъра не влизат стари коли, а че от две години лятото там е тапа заради ремонта няма ядове,, или пък загубите на водачите в гориво и време, никой не смята

160

Анонимен

преди 2 месеца

Според най-старите софиянци, които вече са на привършване, първият тежък погром, нанесен на жълтите павета, е бил резултат от преминаването на съветските танкове през есента на 1944 г.-----И тоя тежък погром не е забелязан чак до ремонта от ГЕРБ? Тия стари софиянци са истински вълшебници!

159

Анонимен

преди 2 месеца

Според най-старите софиянци, които вече са на привършване, първият тежък погром, нанесен на жълтите павета, е бил резултат от преминаването на съветските танкове през есента на 1944 г. Тази настилка не е била предвидена за такива тежки машини, а самите танкови колони е трябвало да преминат транзит през Северна България, вървейки на запад. Но Сталин имал други планове и не му пукало какво е обещал на другите "големи".

158

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 159 - Не, бате. По времето на соца все още е имало живи от старите майстори от царско време. Реденето на тези плочки си има чалъм. Не помниш ли, че още при най-първото им пренареждане по времето на Фандъчка, по-стари софиянци веднага реагираха, че бхаратците редят емблематичните плочки по друг начин и хем не е красиво, хем е нестабилно.

157

Гошо

преди 2 месеца

Не се косете, толкова могат хората. Трейс са компания свързана с ..... така че няма нищо случайно. До като мургавели редят павета няма да стане. По-добре е да ударят един асвалт и да приключват с одисеята. Колкото и ремонти да правят няма да стане. Процесите са грешни.

156

Яяяя

преди 2 месеца

А на мен ми е любопитно дали само заради крадене се разместват тези павета или найстина липсват познанията и кадрите как да се направят здраво. Защото руснаците например не могат да правят много от високотехнологичните изделия от края на СССР-ракети, самолети даже обикновенни CNC стругове. При американците е сходна ситуацията.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Добро средство за точене на пари. Комунистите как са ги нареждали- заатворници, арестанти, обикновени кибици. Няма далавера, а и не се разместват. Сега е по-добре. Хем има работа за фирмите, хем паричките като река текат... За паметника се вдигнахте да го събаряте, за паветат мълчите. Свикнали да рушат...

154

Някаква зависимост

преди 2 месеца

Щом наближават протести почват ремонтите на жълтите павета .

153

Пътен строител

преди 2 месеца

Е няма как хем да стане качествено, хем бързо и да върнем ресто половината на ГЕРБ.

152

Анонимен

преди 2 месеца

Васко Десето ще раздаде на софиянци очила за виртуална реалност. Там всичко ще е подредено и наредено. Реденето на павета е стара технология. Васко идва от компютъра.

151

Анонимен

преди 2 месеца

До тези които дават съвети за асфалтиране: Всичко сме асфалтирали, за по-лесно и сега живеем в един огромен и грозен бункер. Между малките бункери, паркинги. А като асфалтират, нямали да се нагъне и напука след 6 месеца, ако пак се използва някоя вътрешна фирма за точене на средства?

150

Съвет

преди 2 месеца

Тези жълти павета глътнаха пари като за 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй. Асфалтирай.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Наследството на учителката по руски от Самоков.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Явно, че паветата там ще пропадат периодично- да спрат движението или да предвидят редовни ремонти на поддалите участъци.

147

koko

преди 2 месеца

А защо не направят бул. Цар Освободител пешеходна зона? Тогава със сигурност няма да има пропадане на павета. Хем ще се намали трафика значително, хем ще бъде по-чисто и приветливо пространство

146

Радослав

преди 2 месеца

До 148 защото медията Босфор ТВ в лицето на Хъкатамян е зает да целува на вожда си задните части и няма време да ходи да му снима постиженията. Репортера пудел е зает да лъска имиджа на бандита от Банкя и да се подлага в краката му, да маха с опашка и да се надява, че и на него ще му метнат кокалче.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Mиc Бoни зaщo нe e nak нa мяcтo c ycлyжливи мegии зa TV penopтaж?