46

Анонимен

преди 2 месеца

Те за това са отменени и няма да има скоро! Зеле ще е вожд до самия край на държавицата си. И правилно, трябва да поеме отговорността, че съсипа страната си и изпрати на заколение сумати народ заради чужди интереси.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Да ходи Викиту Нюланд да раздава курабийки, да прави нов майдан и да маха наркомански.

44

края на ЗЕЛЯ

преди 2 месеца

иде сега америка ще инсталират друг президент на украйна ,който уж да води преговори ,и всички ще са доволни ,и така приказката ще има щастлив край,бития бит,еб..я еван

43

Станк0

преди 2 месеца

Путин ще им е президент ,не разбраха ли

42

Анонимен

преди 2 месеца

Тези сайтове които завършват на уа дали са руска пропаганда???

41

Анонимен

преди 2 месеца

Путин отива на избори след десет дена, а Залужни сега къде е и Нюланд къде е? На ***

40

До Емигранция

преди 2 месеца

"Белия запад" ???? Верно тук хуморът понякога е по-добър, отколкото в специализираните вицаджийски издания! Пиши повечко - смешките са хубаво нещо.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Виетнам 1963

38

До Бай Сатрап

преди 2 месеца

Виж, посолствений, никой не ти е крив, че снощи си препил и си се успал и затова не си си заработил центовете за нощната смяна. Не обвинявай нормалните хора, които нощем си спят спокойно, понеже не са си продали родината и семействата на американските сатрапи. Ако ще захлебваш - навивай си будилник. И карай по-сериозно, че ще те сменят с друг тRоляк, който нощно време е свежарка.

37

Анонимен

преди 2 месеца

И там щатските им колонисти ще си играят на евтин цирк с управление - опозиция, сменяйки пешките по дъксата. Точно като у нас - изтъркан сценарий. Да смениш ГРОБ-ДПС с ПП-ДБ не е никаква смяна - еднакви лиZачи на посолствени подметки са всички. И сегашното им общо управление е безспорно доказателство за този факт. Просто елементарни игрички за елементарни наивни хорица.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Скапан руски сайт! Гнус ме е, излизам!!!

35

Бай Сатрап

преди 2 месеца

Този сайт спира коментарите в 1:30 през нощта, защото тогава няма тpoлове на смяна, които да "громят" евроатлантическите коментари.

34

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименЕ как избори не се провеждат а спортните състезания си вървят изцяло и не сее страхуват.Нищо скоро този самите украинци ще го пържат на кладата за това че продаде държавата на краварите

33

Анонимен

преди 2 месеца

Този сайт е известен с разпространението на гнусни руски лъжи!

32

R

преди 2 месеца

Зеленото човече, толкоз' го е страх от избори.... В последно време, гледам, опитава се и телеграм канали да забранява в украйна, иначе всички се бием в гърдите, като радетели на демокрацията. Една малка част от украинското общество ( зеленски и ко) станаха милиардери за две години война...... но нищо, ние подкрепяме демокрацията... смях, смях, смях Но пък да го духат бедните, нека измират за нечии чужди интереси...

31

ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ

преди 2 месеца

Забелязал съм, че хората масово ги мързи да мислят. Достатъчно е да им предложиш тема за размисъл и вече обработени удобните отговори и те ги ядат като топъл хляб и изобщо не си правят труда да се замислят, че реално демокрацията е най-доброто, защото само в демокрацията може да си свободен да си това, което си - ако си нещаcтник, ще си си такъв и никой няма да те закача и да ти пречи да си беден, но ако си човек с качества - същото никой няма да те закача и да ти пречи да успееш, да забогатееш.

30

АнонимеН

преди 2 месеца

НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВА ОТ ИЗБОРИ И ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ИМА. НО ПРОВЕЖДАНЕТО ИМ НЯМА ДА Е ЛЕСНА РАБОТА.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Свършиха пачките милиарди от сащ за Украйна ,Тръмп президент тая година ,,,)

28

Анонимен

преди 2 месеца

На зеле му дават 30 %той за тва забрани изборите

27

5555

преди 2 месеца

Евтина руска пропаганда.