20

Анонимен

преди 2 месеца

Да не би да бъде замесен и послушкото на когото му казаха ако не слуша си отива

19

Ти

преди 2 месеца

Да видиш,нИ мой да бъде.

18

Жорко

преди 2 месеца

С тия пробити служби ...шенген през крив макарон...

17

Всички са маскари

преди 2 месеца

Този от името на кой говори, като експерт и или като (съ)участник в тази за(дала)вера?

16

читалище заря

преди 2 месеца

балгериа ин орбит е добре да си предупреждава събеседниците, като са станали от масата да дойдат на интервю, поне да вземат душ и да облекат един нов кат дрехи

15

IQ 3.14

преди 2 месеца

снимки на барманката нема ли да публикувате? питам чисто с цел проучване

14

Бау

преди 2 месеца

Баба Куна, самата комисия е клиент на това заведение! Запомнете! Всички сервитьори и бармани от време оно са донодници на ДС! След победата на 10 ноември много от тях получиха по едно заведение и от сервитьори станаха бизнесмени! На Слънчака всички притежатели са такива и се отчитат! Който не се отчита - излита и става Нотариус!

13

Обективен

преди 2 месеца

Нито едно име на човек ,посещавал клуб " Съдебна система SS" . Всичко се прикрива и замазва. Корумпирана държава сме отвсякъде. Хванаха лудия клошар ,"заплашвал" съдии и политици , а съдии и политици рушащи държавността няма хванати.

12

Баба Куна

преди 2 месеца

Тази комисия да ги пита кой с коя е бил,защото Марчето .ми каза,че били много силна група и много седянки като нас са си правили,а Пена каза,че ако няма група ще ни спре ракията.

11

Дарк

преди 2 месеца

А кой уби Нотариуса кой да ти каже.Че кое жена в някои моменти е помага на съпруга си,в случая,ако барманката е била болна примерно.Е,някои гледат само себе си.Коя е групата на Нотариуса също никой не е открил.А,да хванаха "червения пират" и тъй като за група двама са малко ще трябва да прибавят още един,ако "пирата" има колежка могат да включат и клошарка.Влиянието са оказвали като са изпускали дим от цигари под терасите на магистратите.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Този чак сега загря, барманката е жената на Нотариуса и всичко се знае но се крие, защото, ами защото трябва да ви разкрият, че мафията си има държава.

9

Спонсор

преди 2 месеца

Защо триете истината? Един човек, живял във времето на Живков и Безвремието на селянина от Окоп Господинов? За един приятел питам!

8

08-03-2024

преди 2 месеца

На 08-03-2024 пред парламента! Взимаме си държавата + НАРОДЕН СЪД за изедниците, които 35 години ни лъжат! Носете, каквото решите за нужно! Ако имате каски, наколенки, налакътници и ръкавици, биха ви били полезни! Колкото повече се съберем, толкова по-добре! Време е!

7

Милицията

преди 2 месеца

Такива юнаци като Еврото и Нотариуса ги биеха здраво в районното и после в Белене. При комунизма не съм виждал решетки по прозорците и метални врати с аларма. Но иде време разделно.

6

Нов Народен съд

преди 2 месеца

Е неизбежен, и Байдън не мож Ви спаси жълтопаважници.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ами да видят историята на този клуб от кого е създаден,от кого и как е предобит,на кого е зачислен за извършване на преустройствени ремонти за клуб,от къде идват парите за сградата,ремонта,обзавеждане за клуб,функциониране и разрешения за дейности,ако считат,че някой върти играта с клуба,а някой е поставен за играта в клуба,назначенията в клуба,приемане на избрани посетители по предварително нареждане и уреждане със свързани цели от организатори и изпълнители с поръчителите им от планьорки.

4

тоти

преди 2 месеца

Свинските черва така са се оплели,яе спукат кщли се ще се усмърди цялото прасе !!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Пепито е бил предупреден от едно врабченце в службите. Факт.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Да,ГЕРБ и съдебна реформа звучи наистина хумористично.Повече няма какво да се добави.

1

Анонимен

преди 2 месеца

И само толкова ли?? Барманката не трябва ли да бъде разпитана?