237

Чиба, Злобарова !

преди 2 месеца

236

сравнение

преди 2 месеца

Русия получава оръжия от Китай,Иран,Северна Корея и кой знае още от къде!А Украйна да не може да получи от Германия???????

235

До Боби

преди 2 месеца

При това, болшевишкият режим нито започва в 22-ра, нито свършва в 54-та , а днешните бандити са типични негови наследници ! Ако включим пък и жертвите в нападнатите от Русия страни, сметката ще набъбне изключително много !

234

Тая до Боби

преди 2 месеца

Много повече са (доказано), трябва да се включат и жертвите на насилствения Гладомор, и други ! Но дори ако са колкото казваш, значи според теб...... какво тук значат 3-4 милиона личности !! Типично изказване на путинофил !

233

тоти

преди 2 месеца

Те сега потъват бе мадам,що се косиш...утре ако дойдат Немските ракети ,какво ви остава да правите...бегане му е майката !!Няма не наказано зло!!

232

Маша се изпусна

преди 2 месеца

Да ги бобмбим с Таурус

231

Боби

преди 2 месеца

До Тая Според разсекретени документи От 1922 до 1954 Сталин е Рзстрелял малко над един милион човека СЛЕД СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ. В ГУЛАГ са загинали около 2 милиона затворници това за 30 и кусур години. Гулаг реално са построили вътрешните водни пътища на СССР и половната ЖП линии. Да погледнем ВСВ СССР губи 27 милиона човека. като 11,5 от тях са военни(почти 2 милиона военни Германия пленява 1941г единици са се върнали живи в СССР) 15 милиона граждански жертви са за сметка на Нацистите. А Холокоста?

230

Тая

преди 2 месеца

Дано се сети какво са вършили и нейните предшественици, и какво вършат нейните съвременници ! Болшевишкият режим е тероризирал и избил много повече руснаци, отколкото хитлеристкият, а изстъпленията на руската армия в Украйна вече се видяха от цял свят !

229

Анонимен

преди 2 месеца

Както са казали древните - "германецът козината си мени ..."

228

Боби

преди 2 месеца

До Атос Относно Вулканите помниш какво стана преди няколко годиникогато изригна исландския Вулкан и покри половин Европа. Колко страдаха самолетите. Добавиха се изисквания за устойчивост на абразивни часици за корпуса и двигателите от ФИА. Това е Вулкан мисля клас 3 регионален. 1929-1934 по света са изригвали Вулкани Клас 5 - глобално но умерено въздействие. А Вулкан клас 6 е ИЕЛОЛУСТОН

227

Боби

преди 2 месеца

До НАТО 1. Не е ирански дрон. Сегашните дронове които летят над Украйна са най-малкото далечни 4-5 коляно братовчеди на оригиналните ирански машинки 2. Дрона е свален над града. Ако не искаш да имаш граждански жертви няма разни взривяващи се неща да ги сваляш над града. Бъди сигурен Руснаците няма да си хвърлят парите да обстрелват граждански цели - няма никаква полза от това само негативи.

226

Атос

преди 2 месеца

Проблемът е във вулканите,в озоновата дупка ,в Америка в България но никога в Русия.Само тя е жертва,всички други са агресори и нацисти.

225

иииии нздраве р,ийш

преди 2 месеца

Малееее руските алкохолни ментета до какво водят.Тази победи фотошопа Безсилен е да я очовечи

224

Атос

преди 2 месеца

Става дума за буболечка,която пълзи из къщите.

223

Атос

преди 2 месеца

Няма препратка.Жената си е проста,като всички в КРЕМЪЛ.Прости но хитри,като ***.

222

НАТО

преди 2 месеца

ИЗВИНИ МЕ,СКЪПА,НО АНАЛОГИЯТА Е ИЗНАЧАЛНО ПОГРЕШНА.БЕЗУСЛОВНО МОРАЛНО Е ДА СЕ ПОМАГА СЪС ВСИЧКО НА СТРАНАТА-ЖЕРТВА НА ЖЕСТОКА АГРЕСИЯ.ДА ТИ ПРИПОМНЯ-ПРЕДИ ДЕН ИРАНСКИ ДРОН УБИ СПЯЩО БЕБЕ В ДОМА НА ХРИСТИЯНСКО СЕМЕЙСТВО.ВИЕ НЕ ПРОСТО СТЕ ГАДНИ КОПИЛЕТА-ВИЕ СТЕ ОРТАЦИ С ДЯВОЛА

221

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 2 месеца

НЕОБЯТНО

220

Тази

преди 2 месеца

Вулгарна и нагла пияница е лицето на така наречената Руска Федерация.

219

Анонимен

преди 2 месеца

До 82-ОМБР Хахахах! "Без да се интересуваме кога във времето ще се случи това" - той и Столтенберг така се измъква - "Не е въпросът дали, а кога Украйна ще е член на НАТО". Явно това е новият ви начин да избършете срама от челото за напълно, безвъзвратно провалената ви агресия срещу Русия.

218

Боби

преди 2 месеца

До 82-ОМБР "е болезнена реалност в историята на украйнския народ!" Сериозно термина е измислен от двама САЩ Социолози през 1989г полуили Грант да изучават Глада в СССР през 30те години(сравняват го с глада в САЩ по същото време).