50

Анонимен

преди 2 месеца

Това "членство", което не трябва да подценяваме, ни донесе повече проверки по румънската граница. Която е най-използваната от българите.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ако наистина въведат едноминутен стандарт за проверка по вътрешни граници много важно, че ще проверяват. Сега просто висенето се дължи на липса на организация и мързел на чиновниците. Два часа чаках на Дунав мост за проверка от 10 секунди. Пълно безобразие. Чист комунизъм

48

Анонимен

преди 2 месеца

Въздух и сега си имаме, но с това некадърно, съставено от пенкелер министри правителство, отвсякъде в ЕС ни подритват и постоянно лапаме вода. Да се хващат ГЕРБ, ДПС, да се съюзяват с част от разсъхналото се Възраждане, ИТН, Патриотите, може да получат подкрепа и от бившите от електората на БСП покрай изкрейзилата Нинова и да вземат властта. Ако ББ го е страх, да пусне напред по-младите от своя антураж.

47

Анонимен

преди 2 месеца

И какво стана след като влезнахме?? Някой усети ли нещо, аз да питам? Голям СМЯХ!

46

Хе хе

преди 2 месеца

До Доволен евроатлантик А под земя ,защо да не може ?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Стига лицемерие! Рюте иска да оглави Нато и затова ни пусна, а немският пудел Австрия скоро ще се озъби без руска газ през Украина и ще не ще ще ни пусне след изборите им на есен!

44

Майорс

преди 2 месеца

Щом като сме изпълнили всички изисквания за Шенген с Румъния и незапнитр проверки не са установили пропуски , защо ЕС става заложник на политиката на една страна-Австрия! Това ли е единният ЕС щом една страна налага вето?

43

Dabe

преди 2 месеца

А вие не подценявайте location,location,location че ако се присъединим към БРИКС на вас в Европа ще ви се присере.

42

мак

преди 2 месеца

Оказва се, че България не е нищо друго освен държава, която можеш да хокаш за чужди грешки като тази с мигранти и само да й поставяш услови, ту за шенген, ту за евро, такива ми ти работи. Никакви пари от ес няма да оправят нещата с нелегални, да не говорим, че цял ес ще започне да ги връща тук.

41

Еврокомсомол:

преди 2 месеца

"Кажете едно мерси за въздушно капков Шенген и сирийските инджИнерита и афганистанските микробиолози! Що за неблагодарни команчи населяват територията на НАТО?!?!?"

40

Абе

преди 2 месеца

Да не ни мислят за щъркели тез западняци, че ни разрешават само по въздух да влизаме? Има и хора живеят тук бе Анкооуглу с 120 000 евро заплата!

39

Ама моля Ви се

преди 2 месеца

Ние ще се радваме и на под-вода и на въздушно течение от Шенген. Също на писма от Шенген доставени по кабел със светлина . Голяма радост ти казвам. Очакваме под камък да влезем в Шенген и като щъркел също. Само не и като нормалните - бигатите държави!

38

Анонимен

преди 2 месеца

А по космоса мое ли?

37

Анонимен

преди 2 месеца

Е да де, по суша няма да има, нали върнатите емигранти на Бг ще хукнат обратно към тях:))

36

Дрън дрън ярина

преди 2 месеца

Кавал свири на поляна . Млада хубава Стояна крака вири до тавана .

35

Господ

преди 2 месеца

За богатите - има, за бедните - няма. Сефте!

34

Ще ти еба майката

преди 2 месеца

Шебек, бегай от тука!

33

Про зрение

преди 2 месеца

Бавят влизането ни в Шенген с надеждата да не останат българи . Още девет години и няма да има нужда от никакъв смисъл

32

Екзалтиран в несвяст

преди 2 месеца

Всяка сутрин заставам пред огледалото за да изпея възторжено с плам в очите химна на Европа одата на радостта в надеждата да ме чуе някои влиятелен евроориентиран атлантик и да ме спонсорира с някое евро. И тъй отивам на работа . Защото вярвам в справедливостта на не корумпираните европейските и евроатлантически ценности .

31

Анонимен

преди 2 месеца

Защо синия буркан охраняваше сс клуба над 10 години и сега играем театър сълза и смях "разследване"