234

Анонимен

преди 2 месеца

този некрофил що не дундурка бабата си

233

Просветна му накрая!

преди 2 месеца

Цитат:"Френският президент Еманюел мИкрон призова в Прага съюзниците на Украйна да не бъдат страхливци пред лицето на една станала неудържима Русия" .Много добре казано-даже съдържа и отговор. мИкрончо точно затова се страхуват-защото Русия вече е нрудържима.Дотам я докарахте с еврокраварския либерастизъм,джендаризъм и колониална наглост. Въпросът е ти защо отведнъж стана толкова смел? Верно е, признавам-да мандърсаш баба си е вид смелост.Твойта смелост е всъщност предсмъртен вик на полит. ТРУП

232

Байой

преди 2 месеца

Макарона не разбра ли че съюзниците на у-край-на са само неговите дружки от ес урсоляка ,шолц и си е . Да даде пример каска мешка автомат и скокмарш към фронта , токивиж са го последвали

231

Денкоф, Тагаренко

преди 2 месеца

Макрон ви призовава да не бъдете толкова бъзливи. Смело на 13 коловоз източно от гарата и на бързия дизел София - Киiв.

230

Шарл дьо Гол

преди 2 месеца

Макрон да даде личен пример и да се запише доброволец на украинския фронт

229

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде бе макарон, хвайщай шмайзера и повеждай френската войска срещу ***! То иначе с чужди ръце кестени да вадиш от огъня е лесно.

228

мда

преди 2 месеца

Лесно му е на макарон - той няма да ходи на фронта, каквото и да стане.

227

Бай русфил

преди 2 месеца

От Курило: САЩ ще се бият до последния украинец. Дават им точно толкова оръжие колкото да мрът,обаче на САЩ им свършиха оръжията и мунициите. Унищожавихме милиони натовци в украйна,обаче тряа спрем помоща за Украйна за да не се въвлечен във война .Доктора в Курило: Бай русофил, време е за таблетките,почна да говориш взаимоизключващи се неща! Ако не беше наш пациент с тези разсъждения,щеше да излезе че си глуп.в по природа! Хахаха

226

Анонимен

преди 2 месеца

Свършиха оръжията, наред е да изпращат месо. Но и това няма да помогне. Няма как да победят. Ще трябва се примирят с действителността. Постепенно.

225

САЩисан вие на луна

преди 2 месеца

Призовавам баба да ти отпере един тиган у чутурата белким се кротнеш.

224

Анонимен

преди 2 месеца

Баба Макрон е над 70 години, няма деца и няма да я бъде.На Макрон не му се живее без нея и за това призовава за война. Иска да умре като герой, е не като ми-жи-тур-ка!

223

Петлето

преди 2 месеца

Що не е на фронта? Баба му ще му събира перушината!

222

Анонимен

преди 2 месеца

Тези представители на лгбт общността имали ли са сблъсък с истински мъже? Е така да му обърше някой два шамара само за да не се прави на интересен? Това войната да не ти е видеоигра или парти на драгкралици? Ние имаме семейства, деца. Не като тебе - баба жена, която просто скрива сбърканата ти сексуалност.

221

Анонимен

преди 2 месеца

Тази ядрена заплаха се отнася най много за Путин.

220

Анонимен

преди 2 месеца

И тоя пада от власт, поддържат го 19% от франсетата. И последни истерични вопли да провокира като зеленото гум..но световна война за да се задържи и да оцелее физически. Те всичките на власт ще оцелеят тогава, само народът им ще мре. Има обаче една особеност при франсетата, не са хомогенен народ и тоя знае перфектно защо точно те са изобретили гилотината за кралете се и не прощават.

219

Анонимен

преди 2 месеца

"Сили, които са станали неудържими" - макарона признава отстъплението на Укр. Макарона да си изпрати мароканите на руския фронт, че са му много станали 7 милиона или някъде там. Според плановете им българите и румънците ще влязат в исгинските битки за Одеса, макароните ще са на белоруската граница, където няма никаква опасност.

218

Анонимен

преди 2 месеца

Хихи.. тоа хем е далече, хем деца нЕма, дреме му на дедовия.. Я колко третокласни източноевропейци има за изби... такова де - саможертване, пък руснаците като стигнат до париж директно вдигат белият байрак и започват преговорите.

217

бе

преди 2 месеца

тоя що не ходи да смени памперса на баба си : )

216

Ммда

преди 2 месеца

Макрон е пътник на предстоящите избори. Ясно е, че иска да измести вниманието от вътрешните проблеми във Франция, към външна политика на ЕС.

215

Анонимен

преди 2 месеца

Самообявилите се съюзници на Украта. Изглеждат все по-нелепо.